Sziasztok! Ma este pár Demjén? vagy Egerszalók?
Holnap vasárnap lesz valaki kerekdombon? Mennyien vannak általában vasárnap?
Jó estét!Holnap igényes pár/igényes hölgy Bükön?
További szép estét!Üdv
További szép estét!Üdv
Masszírozna ma valaki Budapesten?
Ki lessz ma naturista esten Győrben az RQ ban ?
Sziasztok! Holnap Vas-Zala megyei wellneszben lesz hetero pasit kereső pár?
Vasárnap a Tiszakécskei strandon ejtözöm, szaunázni! Párokkal csajokkal ismerkednék!
Sziasztok! Hölgyeknek,pároknak kellemes masszázst nyújtok. Ha szeretnétek ellazulni , írjatok bátran.
Hölgyeim, esetleg a csillaghegyi szaunaprogramokra holnap ? Szívesen ismerkedem.
Sziasztok Esztergomi aqawordbe Saunaba lesz ma pár esetleg ?
Csajom levinnem kicsit nezelodni !!
Csajom levinnem kicsit nezelodni !!
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Saliris naturista szauna párok, lányok ,férfiak lesznek 29.én?
Sziasztok
Lesz ma valaki Magyarhertelenden??
Lesz ma valaki Magyarhertelenden??
Saliris naturista szauna párok lesznek 29.én?
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv ,
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv ,
Sziasztok!
Szilveszterkor ismerkednénk FIATAL párossal/párosokkal. Nincs semmi kötelezettség,csak egy görbe este, ahol arról esik szó amiről csak szeretnétek, természetesen nem vagyunk semmi jónak elrontói. Amennyiben rendelkezésetekre áll olyan hely ahol még medencézni is lehet (akár meztelenül) azt ne tartsátok magatokban. Az év utolsó napja legyen felejthetetlen. Ha szívesen töltenétek velünk az új évet keressetek bátran.
Párokat keresünk!
Szilveszterkor ismerkednénk FIATAL párossal/párosokkal. Nincs semmi kötelezettség,csak egy görbe este, ahol arról esik szó amiről csak szeretnétek, természetesen nem vagyunk semmi jónak elrontói. Amennyiben rendelkezésetekre áll olyan hely ahol még medencézni is lehet (akár meztelenül) azt ne tartsátok magatokban. Az év utolsó napja legyen felejthetetlen. Ha szívesen töltenétek velünk az új évet keressetek bátran.
Párokat keresünk!
Fogadni tudó masszőrt keresünk?!
Szívesen szilvesztereznénk egy hozzánk hasonló párral fogadni tudunk, programok alakulóban. Azért adatlapot olvassatok .
Sziasztok. Január 5-ig, Dunántúlon pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is. Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok. Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok vasárnapi nap szívesen ismerkednek párral hölggyel kellemes kikapcsolódáshoz akár egy kis karácsonyi autóskalandhoz vagy csak egy kis kellemes játszadozáshoz.Zala Vas Somogy

Helena Sweet