Csütörtökön vagy hétvégén a Palán ismerkednék...
2025.06.14.én. 19.00 órai kapunyitással.Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est!
Szauná kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.Júl 28-aug 20 ig bérelhető,valamint napozásra is foglaltságtól függően
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est!
Szauná kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.Júl 28-aug 20 ig bérelhető,valamint napozásra is foglaltságtól függően
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok! Welness és/vagy szauna programokra keresek sportos, vidám, jó humorú hölgyet, strand, napozás, külföldi és belföldi nyaralás... Minden megbeszélés kérdése. Vízimádó vagyok. Lehet 2 nap egy éjszaka illetve 3 nap 2 éjszaka de 1 nap, nappali program is. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek szépen írj privátban.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Sziasztok,szîvesen csatlakoznèk
(Ez egy válasz szexifeleseg üzenetére (tegnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Harkányban párok közül tervez valaki nyaralást?
Siklós! Hotel Castelló!
Augusztus első hetében valaki?????
Augusztus első hetében valaki?????
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani. Nézzétek meg az adatlapomat, s ha megvan a szimpátia, s hasonlóak a vágyaitok, írjatok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani. Nézzétek meg az adatlapomat, s ha megvan a szimpátia, s hasonlóak a vágyaitok, írjatok!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Aquaworld?
Örülök...
Sajnos én csak ma tudtam menni (Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 18:46
Sajnos én csak ma tudtam menni (Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap is fantasztikus társaság, és illatok.
A hőfok ra nem volt panasz.
(Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 18:46

A hőfok ra nem volt panasz. (Ez egy válasz Somogyipár2 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A hőfok ra nem volt panasz. (Ez egy válasz Somogyipár2 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó volt a mai nap,semmi tömeg......
Kellemes lazulás..... (Ez egy válasz Swingerpárzala90 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 17:15
Kellemes lazulás..... (Ez egy válasz Swingerpárzala90 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Holnap megyünk a magyarhertelendi fürdő szauna részlegére.
Párokkal szívesen ismerkednénk!
Holnap megyünk a magyarhertelendi fürdő szauna részlegére.
Párokkal szívesen ismerkednénk!

Kedves ápolt diszkrét intelligens pasiként ismerkednék párral Zala Vas megyéből szívesen csatlakoznék párhoz kellemes időtöltéshez akár csak kukkolnék masszíroznék
Esetleg pár van Széchenyi fürdőben, aki kukkolot keres?
Aquaworldben párral lehet ismerkedni? Június 26. Ott leszek… esetleg van itt olyan akik éppen akkor ott lesznek?
Ma Bp-n vki? Lukács vagy Aquaworld?
Nagyon sokan lehagyják a helyszín megjelölést masszázs kapcsán . Aztán ha esetlen próbálsz utánajárni, se adatlap se semmilyen infó .

Siófok Hotel Hungária és Európa Saunába mindig a sauna sex megy ha tervezed hova.mennél