Sziasztok!
Képzet masszőrként párokat ,hölgyeket masziroznék otthonukba,
50-es igényes Győri férfi vagyok diszkréciot adok és elvárok,
Önmagukra igényes jelentkezőket várok egy kellemes ellazuláshoz vagy felfrissüléshez !
Képzet masszőrként párokat ,hölgyeket masziroznék otthonukba,
50-es igényes Győri férfi vagyok diszkréciot adok és elvárok,
Önmagukra igényes jelentkezőket várok egy kellemes ellazuláshoz vagy felfrissüléshez !
Valaki van ma itt a ráckevei szauna esten ?
Sziasztok. Megbeszélés alapján elmennék két éjszkára egy wellness szállodába ahol hölgy vagy pár kialakítana szexkapcsolatot. Természetesen időben megbeszélve, a szabi miatt.
Holnaptól(10.27) Hotel Silverben, Hajdúszoboszlón szívesen ismerkednénk, huncutkodnánk...
Kedves Párok! 28-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok! Gyulán valaki?
Hétfő, vagy kedd délután?
(Ez egy válasz hnrkk üzenetére (ma 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Ráckevei érdekes lehet..köszi...
(Ez egy válasz Schwanz20 üzenetére (ma 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Rackeve vagy Cegléd éjszakai fürdő
(Ez egy válasz axxxxxel üzenetére (ma 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:54
Sziasztok !
Valaki tud wellness , vagy valami érdekes hotelt , ahol 1-2 éjszakát el lehet tölteni , és leginkább ismerkedés, szex a lényeg.
Házaspár vagyunk.....inkább a férfiakat preferáljuk..
Létezik ilyen ?
Valaki tud wellness , vagy valami érdekes hotelt , ahol 1-2 éjszakát el lehet tölteni , és leginkább ismerkedés, szex a lényeg.
Létezik ilyen ?
Sziasztok !
Létezik ilyen ?
Létezik ilyen ?
Sziasztok! Megy pár innét a közeljövőben Kehidára?
Hétfőn és kedden a Palatinuson ismerkednék párral, hölgyel , ...
Fiatal pár keres bi pasit/hölgyet párt szaunázni Esztergomban vasárnaptól-keddig
Sziasztok! Van esetleg olyan lány itt, akinek a személyazonosságának ellenőrzése után tudnék olyanra beszélni, hogy Ráckevén egy szaunázós, lázítós este kapcsán, titokban megbeszélve eljönne, és mikor alkalmas a helyzet, nem lesz tétova a feleségemnek finom női érintésből adni, ráhangolni egy szexi folytatásra. Nem leszbikus, hanem bi nőt/lányt keresünk, és ne jöjjön zavarba, ha az érintések közepette, szimpátia estén nem csak a feleségem, hanem akár ő is kap az érintésekből. Kamu profilok kérem kíméljenek, ellenőrizni fogom a személyazonosságot, mielőtt belemélyülünk az ismerkedésbe. Köszönöm! Kellemes Napot Nektek!
B & A
B & A
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Sziasztok! Megy olyan pár Ráckevére vasárnap szaunázni, aki nyitott lenne egy kis kalandozáshoz? Tapasztalattal, helyismerettel rendelkezem
Kedves Párok! 28-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.
Hölgy társaságát keresem hétfő délutántól kedd reggelig mátrai wellness hotelbe
Sziasztok!Gyulán esetleg valaki a textil mentesben?

tomm112
Charlie 2