Párral vagy hölggyel ismerkednék, kalandoznék ma este Ráckevei termálban
Igényes, sportos, 30-as srác vagyok. Privizz

Halloween party;2025.11.01.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!! Az est hozzájárulással!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!! Az est hozzájárulással!
Sziasztok! Okt 24-28 ig esztergomban naturista szaunában ismerkednénk! 30-as pár
Szauna69- be jön ma pár esetleg akihez lehet csatlakozni ?
Budapesten hölgyet, párt maszíroznék.
Sziasztok valaki ma vagy holnap Gyulára jön pihenni? szívesen talakoznék párral vagy hölgyel.
Holnap reggel, délelőtt esztergomi natúr szaunában valaki?
Sauna69 vagy magnumot ajánlanátok heteró napi látogatáshoz?
Szombaton valaki Bábolnán a naturista esten?
Bükfürdőn esetleg aki ismerkednek helyes fiúval ma délelőtt?
Sziasztok!
Ma késő délután, este Kehidán lesz esetleg innen pár a szaunavilágban?
Ma késő délután, este Kehidán lesz esetleg innen pár a szaunavilágban?
Mi is mennénk, de 25.-én...
(Ez egy válasz Pallas üzenetére (2025. 10. 08. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 08. szerda 17:49

Sziasztok !
Most szombaton 10.11.-én Szentesen nudista fürdő napon találkoznánk párral adatlapunk szerint, ott alvással tervezzük.
Puszi !
Most szombaton 10.11.-én Szentesen nudista fürdő napon találkoznánk párral adatlapunk szerint, ott alvással tervezzük.
Puszi !
Sziasztok! Ma este adatlapom szerint nagyon szívesen maszíroznék! Ésszerű távolságon belül tudok utazni.
Sziasztok! Szegedi pihenésünk alatt ismerkednénk

2025.10.11.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használniA Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!.
A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,meg ne fázz!törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness, masszázzsal
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
-Hideg merűlő medence
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,meg ne fázz!törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness, masszázzsal
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
-Hideg merűlő medence
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Sziasztok.
2025.11.25-27 Kisújszállás Kumánia hotelben leszünk.
2025.11.25-27 Kisújszállás Kumánia hotelben leszünk.
Sziasztok!!!! Hajdúszoboszlói hölgypartnerem keresem hosszú távú kapcsolatra!!!!
Mi a 10.25-i nopon megyünk.
(Ez egy válasz Pallas üzenetére (2025. 10. 08. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 08. szerda 17:49

Sziasztok !
Puszi !
Puszi !
Sziasztok
, october 11 délután és estére béreltünk jaccuzis szállást, kiskőrös környékében. A holgy titkolja de szerintem ha van szimpátia akkor benne lenne a dolgokban, keresünk értelmes biuni aktiv értelmes férfit, vagy fiatalos bulizos párt, vagy bi hölgyet
igazából társaságot meg talán mást is
, october 11 délután és estére béreltünk jaccuzis szállást, kiskőrös környékében. A holgy titkolja de szerintem ha van szimpátia akkor benne lenne a dolgokban, keresünk értelmes biuni aktiv értelmes férfit, vagy fiatalos bulizos párt, vagy bi hölgyet

Masszázs! Nagyon szeretem adni-kapni. Lenne kedve valakinek oda vissza?