Szilveszteri jelentkezést 32 fővel lezártuk.Amennyiben valaki betegség,stb miatt lemondaná,csak telefonon tud érdeklődni,köszönöm a megértést,Melitta ,és Laci
Én szívesen megyek!
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
31-én Esztergom? Ki jön?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Ma délután a pesterzsébeti fürdőben valaki?
Sziasztok! Holnap a salirisben a kinti szaunában keresek párt, pasit, hölgyet, flörtölni nézelődni
Saliris szaunában hölgyet, párt keresek a mai napon.
Szia. Mi most indulunk, egész nap ott leszünk.
(Ez egy válasz petike4321 üzenetére (ma 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik!
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (tegnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:50
Barátnőmmel kettesben (1 lány , 1 srác) keresünk harmadiknak egy kifejezetten helyes jó testű pasit, aki kapna tőlünk egy ingyenes egész testes 4 kezes masszázst. Írj, ha szeretnél jönni.
Sziasztok! Január 2-4 között Gyulán leszünk! Valaki? Mi 36/40 vagyunk! Üdv Heni és Gàbor
Sziasztok! Január 2-4 között Gyulán leszünk! Valaki? Mi 36/40 vagyunk! Üdv Heni és Gàbor
Saliris naturista szauna párok, lányok ,férfiak lesznek ma?
Dec31-jan1 Debrecenbe leszünk az Aquatikum szaunájába. Nagyon örülnénk fiatal potens férfi társaságnak.
Üdv.
Üdv.
Xpovi1-ék ma este ( éjjel ) Demjénben buliznak! Ők valóban buliznak!!!
Sziasztok, 30.a délutánra keresünk egy jó megjelenésű aktív férfit heteró alapon. Adatlapot olvass
Sziasztok, hétfő este találkoznánk hölggyel, illetve párral. Komáromban vagyunk, de Győrbe is átugrunk szívesen Van valami klassz szauna program errefelé? Vasárnap és hétfő este érdekes
Sziasztok!
Én szívesen. (Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen. (Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este Ráckevén leszünk a fürdőben. Szívesen ismerkedünk!
Barátnőmmel kettesben (1 lány , 1 srác) keresünk harmadiknak egy kifejezetten helyes jó testű pasit, aki kapna tőlünk egy ingyenes egész testes 4 kezes masszázst. Írj, ha szeretnél jönni.
Az jó hely! Valamikor mi is vissza mennénk még
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 08:04
Sziasztok. Január 16-18 ig Gyulán leszünk Corvin hotelben. Párokkal pasikkal gabalyodnánk e két este vagy nappal is. Ha valaki jönne írjatok es folyt köv viberen.

stiefel01
Anastasia Devine