Sziasztok.
Lesz valaki Bükfürdőn holnap? Szaunába egy kis titkos kaland?
Lesz valaki Bükfürdőn holnap? Szaunába egy kis titkos kaland?
Sziasztok,27.-től a Balatonfüredi Aura hotelben leszünk, kedves párral ismerkednénk!
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Hölgyeknek erotikus masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok.Le Primore hotelban leszünk karácsonykor.Az oldalról lesz valaki?
27-én Magyarhertelendre megy valaki esetleg?
Valaki tudd helyet ahol lehet télen is nudizni meg puncit lesni?
Valaki tudd helyet ahol lehet télen is nudizni meg puncit lesni?
Valaki ma Sarvar fürdő?
Sziasztok. Január 16-18 ig Gyulán leszünk Corvin hotelben. Párokkal pasikkal gabalyodnánk e két este vagy nappal is. Ha valaki jönne írjatok es folyt köv viberen.
Ma és holnap Cserkeszőlőn leszünk a fürdőben... Ha valaki szintén, írjon!
27.e délután Kerekdombra jön valaki esetleg?
Hali Kerepes Szilasliget Kistarcsa felé ismerkednek haverkodnek ...jolenne egy kis fiatal...punci fütyi Mind1 minnel fiatalabb annál jobb xd valami izgi link valakinek? O.nion
Sziasztok .Párokhoz csatlakoznèk csakis a hölgy örömère .vagy szexpartnert csak is hölgyet keresek.
Zala megyèből Keszthely s környèkèről.Aktîv vagyok rendesen .Nem dohányzom .
Zala megyèből Keszthely s környèkèről.Aktîv vagyok rendesen .Nem dohányzom .
Vasárnap! Ismerkedésre nyitott lányokkal/párokkal találkoznék… a büki vagy a sárvári fürdő szauna részlegén!
Sziasztok ma délután pár vagy hölgy a Debreceni termálban vagy szaunában?
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hölgy esetleg holnap Esztergomban?
Sziasztok hétfőn vki sarvar?

Lucie T