Mai napon szauna69-be jön esetleg biszex pár akikhez csatlakozhatna egy kezdő bisex srác?
Január 7-9 én Zalakaros, párral taliznánk, buliznánk akár a hotelszobán.
Mai napon párommal esti szauna programra érkezünk az Aqualandba, párokkal ismerkednénk.
Kedves Párok és Hölgyek! Ma este SZENTENDRÉN ÉS RÁCKEVÉN is szaunázom és nagyon örülnék társaságnak hetero alapon, kizárólag a hölgy örömére. Lehet szó wellness kalandról, víz alatti simogatásról, kézimunkáról, masszázsról, de akár ennél többről is, ha úgy hozza a helyzet. Számomra alap a diszkréció, igényesség és intelligens kommunikáció. Fiatal, kedves, ápolt masszőr fiú vagyok, korban nincs elvárásom. Privát üziben keressetek kérlek! Mindenkinek szép napot!
Holnap délelőtt a Debreceni termál szaunába leszek jön innen valaki?
Olyan szomorú ezt olvasni. Főként azért, mert nagyon ritka az a pár, vagy nő, aki beszélgetést kezdeményez, vagy egyáltalán nyitottan, kommunikatívan áll ahhoz, ha egy pasi megszólítja. Szerencsésnek mondom magam, mert sok kedves, intelligens emberrel sodort már össze a sors wellnessekben, de amikor valakivel lehet beszélgetni, az már maga töl jó alap, hiszen abból indul ki minden. Remélem egyszer Veletek is összehoz a sors!
Szép napot!
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:23
Szép napot!
A legvicesebb ami most is volt! Bemegyek a szaunába, meztelenül lefekszem. Bejön köszönés nélkül, bambul. Megszólítom, hogy sűrűn jársz ide? Menekülőre fogja. Kimegyek, lefekszem a pihenő ágyra. Visszamegy a szaunába és állva az üvegajtó mögött bámul, mint a birka. És nem egy ilyen van. A férfiak 99%-a alkalmatlan a párbeszédre.
Néhány embernél nagy a baj az biztos!
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (ma 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:54
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (ma 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Ebben igazad van, a kommunikáció a lényeg, ha valakivel lehet beszélgetni, azzal van esély ismerkedni. De ha nem akar ismerkedni, akkor hogyan akar tovább lépni? Volt onnan egy srác, aki 3 órát képes volt szinte néma csendben mellettem végig ülni, mindegy hogy milyen témát hoztam fel. A végén pedig megkérdezte, hogy akkor nem lesz semmi? Hát el kellett szomorítanom.
Ebben igazad van, a kommunikáció a lényeg, ha valakivel lehet beszélgetni, azzal van esély ismerkedni. De ha nem akar ismerkedni, akkor hogyan akar tovább lépni? Volt onnan egy srác, aki 3 órát képes volt szinte néma csendben mellettem végig ülni, mindegy hogy milyen témát hoztam fel. A végén pedig megkérdezte, hogy akkor nem lesz semmi? Hát el kellett szomorítanom.
Meg valaki ma magnumba ?
Szia!
Ebben igazad van, a kommunikáció a lényeg, ha valakivel lehet beszélgetni, azzal van esély ismerkedni. De ha nem akar ismerkedni, akkor hogyan akar tovább lépni? Volt onnan egy srác, aki 3 órát képes volt szinte néma csendben mellettem végig ülni, mindegy hogy milyen témát hoztam fel. A végén pedig megkérdezte, hogy akkor nem lesz semmi? Hát el kellett szomorítanom. (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben igazad van, a kommunikáció a lényeg, ha valakivel lehet beszélgetni, azzal van esély ismerkedni. De ha nem akar ismerkedni, akkor hogyan akar tovább lépni? Volt onnan egy srác, aki 3 órát képes volt szinte néma csendben mellettem végig ülni, mindegy hogy milyen témát hoztam fel. A végén pedig megkérdezte, hogy akkor nem lesz semmi? Hát el kellett szomorítanom. (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
A legvicesebb ami most is volt! Bemegyek a szaunába, meztelenül lefekszem. Bejön köszönés nélkül, bambul. Megszólítom, hogy sűrűn jársz ide? Menekülőre fogja. Kimegyek, lefekszem a pihenő ágyra. Visszamegy a szaunába és állva az üvegajtó mögött bámul, mint a birka. És nem egy ilyen van. A férfiak 99%-a alkalmatlan a párbeszédre.
Holnap Sárvár szauna! Ha van kedve valakinek csatlakozni irjon!
Sziasztok.
Esetleg holnap jön Pár vagy Hölgy Kiskunmajsára éjszakai fürdöbe?
Esetleg holnap jön Pár vagy Hölgy Kiskunmajsára éjszakai fürdöbe?
Miskolcról esetleg van pár aki csatlakozna hozzánk Ráckevére? 45 Pár vagyunk..
Kár hogy még nem találkoztunk.
Dandärfūrdõbe na valaki pär-suana..?
(Ez egy válasz AésP00 üzenetére (ma 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:09
Szia
Párok had szabják meg kivel szeretnének bármit is. Az legyen az ő döntésük. De az a pasi aki nem tud felszedni egy nőt se a pl. a boltban az itt mire gondol ?
Párok had szabják meg kivel szeretnének bármit is. Az legyen az ő döntésük. De az a pasi aki nem tud felszedni egy nőt se a pl. a boltban az itt mire gondol ?
Óóóóó, tán el kellene olvasnod a 2025.05.23-ai levelezésünket amibe mindenféle gátlás nélkül azt mondtad, hogy ott vagy a megbeszélt helyen. 18.01 itt vagyok írtad, két perc múlva: nem vagy itt, mi írtuk, mert mi ott voltunk. Aztán újra mi: 18.50 gyere fel a csigalépcsőn a szauna fölé. Semmi válasz. Aztán mikor elküldtünk a francba, akkor válaszoltad ezt 19.10-kor: "Végül nem mentem, nem írtatok vissza" Tudod marha szar a levelező rendszer, mert mindenre emlékszik, sőt te magadat keverted bele a saját hazugságodba, hiszen 18.01-kor még azt írtad, hogy ITT VAGYOK! Na szóval az ilyen emberek miatt teljesen lehetetlen az ismerkedés! Ez igencsak elszomorító!
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:41
Sziasztok, nekem ott már több akcióm is volt, mennék szívesen újra, akár veletek is.
Sziasztok!
Férfi masszőrt keresek.
Rólam: 31 éves átlagos testalkatú srác vagyok, helyet tudok biztosítani a Kálvin tér közeleben.
Férfi masszőrt keresek.
Rólam: 31 éves átlagos testalkatú srác vagyok, helyet tudok biztosítani a Kálvin tér közeleben.
Sziasztok! Ma este igény esetén nagyon szívesen maszíroznék hölgyet a Szauna69-ben! Szexmentesen is de nem vagyok a jónak elrontója. Amennyiben jöttök, beszéljünk privátban.
Szia
Párok had szabják meg kivel szeretnének bármit is. Az legyen az ő döntésük. De az a pasi aki nem tud felszedni egy nőt se a pl. a boltban az itt mire gondol ? (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (ma 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:07
Párok had szabják meg kivel szeretnének bármit is. Az legyen az ő döntésük. De az a pasi aki nem tud felszedni egy nőt se a pl. a boltban az itt mire gondol ? (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (ma 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Érdekes amit írsz. Mert ugyan ezt gondolom az itt lévő hölgyek és párok -ról. Tisztelt a kivételnek! De az nagyon kevés a tapasztalatom szerint. Ugyan is nem tudsz megfelelni mert( öreg vagy, túl fiatal vagy, kopasz vagy, szőrös vagy, túl nagy az intimed vagy túl kicsi és még ezer ok. Vicc ami itt megy! Nem kell csodálkozni, hogy a pasik így viselkednek. Sok esetben bele kéne nézni a tükörbe, és el gondolkozni. Mert amit sokan keresnek talán nincs is!
Mai napon szauna69-be jön esetleg biszex pár akikhez csatlakozhatna egy kezdő bisex srác?