Masszőrt keresek hétvegére (szombat/vasárnap), helyem van a Kálvin tér közelében.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Sziasztok. Van-e itt olyan nő, vagy pár ,aki hétvégén megy a mezőkövesdi zsóry fürdőbe?
31en delott Esztergomban lany tarsasagnak orulnenk
Mi keresünk, bár nem sok esélye van
(Ez egy válasz Mr_PG üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Vasárnap esti ráckevei szaunaesten keresnék beszélgetőpartnert nő/pár személyében. Aki tényleg benne lenne egy jó esti beszélgetésben, írjon rám privátban.
Vasárnap esti ráckevei szaunaesten keresnék beszélgetőpartnert nő/pár személyében. Aki tényleg benne lenne egy jó esti beszélgetésben, írjon rám privátban.
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci (Ez egy válasz Mr_PG üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci (Ez egy válasz Mr_PG üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket minenkinek!
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket minenkinek!
Ma Valaki keres wellnessben, pasi társaságot?
.
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
Viber:
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
Viber:
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok,dec.27-től a Balatonfüredi Aura hotelben kedves párral ismerkednénk!
Férfit keresek párom elcsábítására,egy wellnessezés alkalmával.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
27.én Kerekdombon leszünk
Mindenkinek Békés Karácsonyt kívánunk és reméljük teljesülnek a pajzán kívánságok is mindenhol
Sziasztok január 16-18 Gyulán leszünk a Corvin hotelbe szívesen ismerkedünk párokkal a hotelbe!
Férfi masszort keresek,Esztergom -bp aki pasit masszirozna...mindenhol...
Kellemes karácsonyi masszázst a hölgyeknek
Dec.27-30 között Demjénben, csak pár...! Priviben.
Budapesten napközben, akár a lakásomban hölgyet masszíroznék karacsonyi ajándékként. Sportos, férfias férfi vagyok. Pár hölgyét is szívesen megmaaszírozom

eva75adam74