Hévíz, Bonvital ma este?
Sziasztok!
Kedd, csütörtök, vasárnapra (úgy általában) tudtok e javasolni textilmentes helyeket, ahol szauna szeánszok vannak (szaunamesterrel lehetőség szerint)?
Kedd, csütörtök, vasárnapra (úgy általában) tudtok e javasolni textilmentes helyeket, ahol szauna szeánszok vannak (szaunamesterrel lehetőség szerint)?
Ok.1 pàr is elég....
Gyulán ma éjszakai fürdőzésen párokat kukkolnék.
2025.11.22.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Wellness Batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Wellness Batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Ma Xpovi1-ék Demjénben
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Olajos masszázst is vállalok
Keress üzenetben
Olajos masszázst is vállalok
Sziasztok!
Megy a hétvégén pár vagy hölgy Kehidára?
Megy a hétvégén pár vagy hölgy Kehidára?
Esztergomi szaunába megy ma valaki innen?
Sziasztok!
Férfi masszőrt keresek mára. Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Én egy átlagos testalkatú 30 éves passzív srác vagyok.
Férfi masszőrt keresek mára. Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Sziasztok Ráckevén kívül tud valaki naturista fürdőt !! De olyan érdekelne ahol pl faházak vagy szállás lehetőség van Dózsa fürdős is jó lenne !!! Köszönjük !!
Sziasztok holnapi nap párral ismerkednék kellemes időtöltéshez akár csak egy masszázsra Zala Vas Somogy
Sziasztok! Holnap lesz Bükön vagy esetleg a Vas-Zala vonalon ismerkedésre nyitott pár wellneszben?
Sziasztok januárban Érzsébet park hotel valaki(párok)? Mi ott leszünk.
Sziasztok!
Párt házaspárt keresek helyem van, de utazok is , zsolti
Párt házaspárt keresek helyem van, de utazok is , zsolti
Írtunk levelet.
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2025. 11. 20. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2025. 11. 20. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Férfi masszőrt keresek ma estére. Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Férfi masszőrt keresek ma estére. Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
December 19.-én lesz..
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Talan legközelebb , ha lesz ilyen még
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyusziléna1