Sziasztok holnap valaki jön rackevère?
(fiatal pár)

Sziasztok.
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!! Szakszerű masszázs, manuálterápia ma este hölgyek és párok részére! Privát üzeneteket várok.
Sziasztok! Szauna társaságot keresek Vas vármegyében, főként párok és hölgyek személyében, közös kikapcsolódás kötöttségektől mentesen.
2 pár még tud jönni!!
2025.07.12.én 18,00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap,testfestés,és swiger NEON party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk minden barátunkat,és azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2025.07.12.én 18,00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap,testfestés,és swiger NEON party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk minden barátunkat,és azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Bükfürdő esetleg Sárváron lesznek a délután ismerkedésre nyitott lányok,párok? (Szaunarészen)
Szép napot .
Persze ,hogy lesz Zsoltit ki nem lehet hagyni .... (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 05:43
Persze ,hogy lesz Zsoltit ki nem lehet hagyni .... (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Júl.12-én szombaton Hertelenden az éjszakai szaunaprogramon lesz innen PÁR?
Sziasztok ma esetleg pár vagy hölgy Debreceni termálban ismerkedni .
Sziasztok! Holnap estére szauna látogatásra keresek hölgyet Ráckevére .Írj privátra ha érdekel
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok. Kedves, ápolt, intelligens, diszkrét pasiként a héten ismerkednék Zalakaroson nyaraló hölggyel, kedves párral, akik egy kis kalandra, izgalmas, kellemes időtöltésre vágynak. Akár kettesben, akár hármasban. Egyéb tudnivalók az adatlapomon találhatóak.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok. Tud valaki, valamelyik fürdőben naturista fürdőzési lehetőséget július 26án a fürdők éjszakáján?
Sziasztok.
C E Plázában leszek 1 hétog Juli 28-tól.
Szivessen ismerkedek párral,hölgyel a szauna részlegben.
C E Plázában leszek 1 hétog Juli 28-tól.
Szivessen ismerkedek párral,hölgyel a szauna részlegben.
Júl.12-én szombaton Hertelenden az éjszakai szaunaprogramon lesz innen PÁR?
Sziasztok!Holnap igényes hölgy/ igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép estét!Üdv
Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk szombat esti majomkodáshoz partnerpárt, és/vagy csütörtöktől vasárnapig Makó környéki párt közös Hagymatikumozáshoz! Mi sexcentrikus, mindkét részről full HETERO pár vagyunk
Adatlapunk szerint keresünk szombat esti majomkodáshoz partnerpárt, és/vagy csütörtöktől vasárnapig Makó környéki párt közös Hagymatikumozáshoz! Mi sexcentrikus, mindkét részről full HETERO pár vagyunk
Sziasztok! Megy innen valaki szombaton Bükfürdőre? Szívesen csatlatoznék, ha lehet!? Egyeztessünk privát üzenetben!
Hölgyet,párt masszíroznék!Balatonon nyaralók esetleg?
Megbízható és diszkrét vagyok!
Megbízható és diszkrét vagyok!