Van itt pár aki tegnap este Ráckevén volt?
sziasztok! Dunakeszin tud valaki jó masszázst ajánlani?
Ma napközben Velencén wellnesszezünk. Keresünk párt vagy pasit egy kis izgalomra 12:00-14:00 között.
Sziasztok! Január 26-28 között Cserkeszőlőn wellnessezünk és luxus apartmanban lesz a szállásunk. Szívesen vennénk Pár társaságát. Privát üzenetet várunk
Sziasztok!Jelentkeznék a feladatra!
(Ez egy válasz Bella78 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 15:39
Intim masszázsban jártas masszőrt keresünk a feleség részére Békéscsaba közelében
Szisztok
Haverokkal mennénk Wellneselni, hova érdemes menni? Dunántúlba gondolkozunk. Január 18-20-ig Párok, csajok ajánlását várjuk!
Haverokkal mennénk Wellneselni, hova érdemes menni? Dunántúlba gondolkozunk. Január 18-20-ig Párok, csajok ajánlását várjuk!
Ráckevére jön ma pár esetleg akivel lehet ismerkedni?
Sziasztok! Ma közép-magyarországon van valami hely, ahová el lehet menni egy kicsit kikapcsolódni és benne lehet a levegőben némi erotika. Pár vagyunk.
Kedves Párok! Mivel úgy gondolom szereztem a témában elég tapasztalatot, most a Ti véleményeteket szeretném kikérni (akár itt , akar privátban), hogy számotokra mi az ideális kozeledés egy férfi részéről? Azért kérdezem, mert sokszor olvasom itt, hogy a pasik nem tudnak kommunikálni és ugy gondolom, hogy emiatt is próbáltam fejleszteni ezen. Alapvetően sosem jelentett gondot számomra egy nőt megszólítani, de amikor kezdetben egy párhoz (a pár hölgy tagjához) közeledtem volt, hogy én is elbizonytalanodtam, mivel nem igazán kaptam jeleket, a kellemetlenkedés pedig nem az én műfajom. Aztán az egyre több élmény azt mutatta meg, hogy néha olyankor is bátrabbnak kell lenni, amikor a szituáció nem is annyira utal arra, hogy a pár részéről nyitottság van, mert jobb próbálkozás után kosarat kapni, kint másnap azon bosszankodni, hogy miért nem próbáltam meg.Rengeteg Olyan pár is van, aki finoman, de félreérthetetlenül küldi a jeleket, ami számomra a legizgalmasabb és legizgatobb érzés. Az apró gesztusok, egy víz alatti simogatás is lehet majdnem akkora élmény, mintha egy hármas alakult volna Az ilyen kalandok úgy vettem észre, higy a paroknak is hatalmas töltést adnak, ezért szeretném, ha elmondanátok Ti is, milyen módja a legszimpatikusabb annak, hogy egy pasi közelítsen hozzátok? Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett, de talán ha mindkét oldal elmondja a véleményét, tapasztalatait, akkor minden könnyebben fog működni! Ti hogy látjátok ezt a kérdést egy wellnessben? A férfiakról sokszor írják a párok, hogy nem közelednek megfelelően, nem kommunikálnak jól stb. De a másik oldalról nézve szerintem a pasiknak pedig sokat segítene, ha a párok jobban, egyértelműbben adnák a jeleket.
Sziasztok. Ha érdekel egy 43-éves független pasi tartalmas baráti kapcsolatra htávra kérlek írj.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Pénteken mi is voltunk,ma is megyünk.
(Ez egy válasz Szex848 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 16:35
Sziasztok!
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Sziasztok. Január 16-18 ig lesz innen valaki a mezőkövesdi Zsory fürdőben? Szívesen ismerkednénk.
Férfi masszőrt keresek Budapesten, helyem van a Kálvin tér közelében.
Ma Kiskőrösi fürdőben ismerkednénk
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Január 16-18 párokkal ismerkedünk Gyulán a corvin hotelben!
Sziasztok!
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Keresem a Ráckevei szaunaestről a 30-as párt, akinek hölgytagja barna hajú ,orrpiercinges, derekán színes tetoválással. Sajnos eltüntetek, de szívesen folytatnám a beszélgetést..

Aranyfiú14
Valentina Vaughn