Január 16-18 párokkal ismerkedünk Gyulán a corvin hotelben!
Sziasztok!
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Keresem a Ráckevei szaunaestről a 30-as párt, akinek hölgytagja barna hajú ,orrpiercinges, derekán színes tetoválással. Sajnos eltüntetek, de szívesen folytatnám a beszélgetést..
Intim masszázsban jártas masszőrt keresünk a feleség részére Békéscsaba közelében
Sziasztok! Ma este valaki a ceglédi éjszakai fürdőzésen?
Sziasztok ma este a Ceglédi fürdőben kedves párral ismerkedénk!
Sziasztok, ma délután Kehidán lesz valaki, vagy lenne kedve eljönni valakinek?
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok. Január 7-9-ig elmennénk wellnesselni. Van ötletetek,hogy hova érdemes,ahol lehet kalandozni is? Esetleg csatlakoznia vagyókat keresünk oda...
Sziasztok! Ma délután lenne pár az egerszalóki nosztalgia fürdőben, akik ismerkednènek?
Ma valaki Gyulán egy kis szauna parti a várfúrdőben.......
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Sok embernek nem megy a kommunikáció.
Gyakorolnia kell ezt is mint minden mást.
De ha ingerszegény közegben nőtt fel akkor nagyon nehéz lesz neki. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:54
Gyakorolnia kell ezt is mint minden mást.
De ha ingerszegény közegben nőtt fel akkor nagyon nehéz lesz neki. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Ebben igazad van, a kommunikáció a lényeg, ha valakivel lehet beszélgetni, azzal van esély ismerkedni. De ha nem akar ismerkedni, akkor hogyan akar tovább lépni? Volt onnan egy srác, aki 3 órát képes volt szinte néma csendben mellettem végig ülni, mindegy hogy milyen témát hoztam fel. A végén pedig megkérdezte, hogy akkor nem lesz semmi? Hát el kellett szomorítanom.
Ebben igazad van, a kommunikáció a lényeg, ha valakivel lehet beszélgetni, azzal van esély ismerkedni. De ha nem akar ismerkedni, akkor hogyan akar tovább lépni? Volt onnan egy srác, aki 3 órát képes volt szinte néma csendben mellettem végig ülni, mindegy hogy milyen témát hoztam fel. A végén pedig megkérdezte, hogy akkor nem lesz semmi? Hát el kellett szomorítanom.
Sziasztok! Késő délutáni szaunázáshoz keresek társaságot. Lesz ma innen valaki esetleg Esztergomban?
Privátban beszéljünk.
Privátban beszéljünk.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok Nagykáta gyógyfürdőben leszünk ma szívesen ismerkedünk korunkbeli párral vagy pasival..
Ma valaki Gyulán egy kis szauna parti a várfúrdőben.......
Sárváron vagy Bükön lesz a szaunavilágban ismerkedésre nyitott pár vagy lány?
Sziasztok
40es parkent keresunk lanyt szauna es egyeb elmenyekre
Bp es Dunakanyar
40es parkent keresunk lanyt szauna es egyeb elmenyekre
Bp es Dunakanyar

Robhold
Iveta M