Sziasztok, vasárnap este kényeztető masszázs hölgy részére Veszprém, Siófok vonalon. Szép napot!
Sziasztok! Volt valaki mostanában a Duplicatos Ludos Szauna estjén? Csak a szaunára koncentrálódik az este és a vendégek vagy van igény szexre is? Milyen a hely?
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Szia sziasztok én szeretnék menni privátba beszéljünk és találkozzunk.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (ma 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszázs ma valaki Bp-en?
Sziasztok! Este valaki,valakik a sárvári fürdőn?
Hölgy aki szeretne ma egy masszázst? egyedül vagy a férje jelenlétében? Szolnok- Hajdú- Békés megye?
Megy valaki innen Székesfehérvárra az Árpádba az éjszaka?
Textiles..
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (ma 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:09

Van valakinek információja arról, hogy az egerszalóki Nosztalgia Strandfürdő szaunája textiles vagy textilmentes?
Sziasztok! Közelben keresünk hellyel rendelkező egyedülálló pasit, masszázsra a hölgy részére. Heterok vagyunk.
Szimpátia, diszkréció fontos!

Helo! Holnap azaz vasárnap valaki Bükkfürdő szauna?
Ma este kerekdomb valaki?
Ma délutánra keresek masszázsra hellyel rendelkező partnert Tatabànya környékén, de utazok messzebbre is. Nő, pár, férfi is lehet. Érzéki olajos masszázs. Anyagiaktól mentesen.
Ott talizunk...miről ismerünk meg Titeket?
(Ez egy válasz atesz08 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Ma lehet hozzám jönni, ingyenes egész testes sport vagy relax masszázsra.
Tanultam és van masszázs ágyam.
Írj, ha szeretnél jönni. Bp. 13. Kerület.
Tanultam és van masszázs ágyam.
Írj, ha szeretnél jönni. Bp. 13. Kerület.

Sziasztok!! Köszönöm a párnak a tegnap estét…. Szuper volt és a csinos hölgy szenzációs!! Várom a megbeszélt folytatást!!!!
Sziasztok! Korban, és alkatban hozzánk hasonló pár megy e hét vasárnap Magyarhertelendre?
Sziasztok, van naturista szauna ma Tatabánya környékén?
Van valakinek információja arról, hogy az egerszalóki Nosztalgia Strandfürdő szaunája textiles vagy textilmentes?
Esztergomban van most pár, aki ma este eljönne a hotelszobámba? Belleuve hotel. Írjatok privátban.