Jól válaszoltál! NÉZELŐDNI! Mert a pasik nagy része semmi mást nem szeret csak kukkolni, meg bambulni, aztán ha egy nő megszólítja, akkor legszívesebben bebújna a járólap alá és úgy közlekedne! Vicc, hogy mindenki akkora csődör a virtuális világban, aztán ha emberi kommunikációra kerülne a sor, akkor összeszarja magát, pedig csak egy beszélgetést kezdeményezne egy nő! Ami önmagába is fura, de ettől is beijednek. Vicc ami megy a való világban...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (ma 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:30
Szia, ha szeretsz diszkréten nézelődni, akkor szerintem Esztergom Aquaszigetet válaszd. A brigetio-ban nekem az a tapasztalatom, hogy szemérmesebbek az emberek, takargatják magukat. Esztergom szerintem sokkal inkább naturista, amint belépsz a szaunatérbe pucér emberek mindenhol...
Szia, ha szeretsz diszkréten nézelődni, akkor szerintem Esztergom Aquaszigetet válaszd. A brigetio-ban nekem az a tapasztalatom, hogy szemérmesebbek az emberek, takargatják magukat. Esztergom szerintem sokkal inkább naturista, amint belépsz a szaunatérbe pucér emberek mindenhol...
(Ez egy válasz wanderer333 üzenetére (tegnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:46
Sziasztok, tapasztalatok a komaromi Brigetio szaunajarol? Ha jol tudom kedd es vasarnap textilmentes. Az esztergomi Aquasziget wellness is erdekelne. Szeretek diszkreten nezelodni, ismerkedni.
Ma, január 2-án megyünk délután nudista termál fürdőbe Füzesabony mellé. Ha pár csatlakozna útitársnak, örülnénk!
50-es pár,keres hasonló párt, párcserére,egymás elötti szexre
Zalakaroson leszünk a jövő héten
szívesen vennénk hasonló érdel
kődésűek megkeresését...
Zalakaroson leszünk a jövő héten
szívesen vennénk hasonló érdel
kődésűek megkeresését...
Sziasztok!
Szívesen masszíroznám a hölgyet! (Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (ma 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:20
Szívesen masszíroznám a hölgyet! (Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (ma 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk keresünk masször fiút fiúkat felesegen örömére
Írj, ha jönnél!
Ma vagy holnap mennék Esztergomi aquasziget-be . Örömmel venném egy hölgy társaságát! Írj, ha lenne kedved!
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk keresünk masször fiút fiúkat felesegen örömére
Esztergomiba szoktunk járni, holnap pont megyünk is. Írj ha van kérdésed
(Ez egy válasz wanderer333 üzenetére (tegnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:46
Sziasztok, tapasztalatok a komaromi Brigetio szaunajarol? Ha jol tudom kedd es vasarnap textilmentes. Az esztergomi Aquasziget wellness is erdekelne. Szeretek diszkreten nezelodni, ismerkedni.
Cserkeszölő. Péntek szombat...ott leszek. Aktív fiú érdekel. Privat keress
Sziasztok. 02 án este én is szívesen le mennék a Ráckevei szauna estre, ha volna pár, akikkel lehetne esetleg ott ismerkedni! Búèk mindenkinek.
Sziasztok! Pár aki pasit keres a héten szaunázni?
Jan 02 péntek Éjjel Ráckeve szauna est valaki? (csak pár vagy lány)
Boldog Új Évet Kívánok !
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (tegnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely van (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok mi biztosan ott leszünk.
(Ez egy válasz ani-tom üzenetére (2025. 12. 31. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai estére már van meghívásom, egy nagyon kedves párhoz. Holnap és esetleg szombaton este viszont nagyon szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgyét.
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (tegnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:15
Sziasztok! B.Ú.É.K.! Újévi masszázs extrákkal... Olvass adatlapot, írj privátban. Normális távolságon belül, nagyon szívesen utazok. Jelszó! Ma este.
Hölgyek, kezdhetjük az évet egy jó kis masszázzsal? Kedves, figyelmes és kitartó valóban sportos úr. A többit privátban
Játékos vidám kikapcsolódás vagy több
Játékos vidám kikapcsolódás vagy több

kini80
Vivian Schmitt