2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci (Ez egy válasz Mr_PG üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci (Ez egy válasz Mr_PG üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket minenkinek!
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket minenkinek!
Ma Valaki keres wellnessben, pasi társaságot?
.
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
Viber:
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Szauna kezdésig
-Jakuzzi használat
Viber:
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok,dec.27-től a Balatonfüredi Aura hotelben kedves párral ismerkednénk!
Férfit keresek párom elcsábítására,egy wellnessezés alkalmával.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
27.én Kerekdombon leszünk
Mindenkinek Békés Karácsonyt kívánunk és reméljük teljesülnek a pajzán kívánságok is mindenhol
Sziasztok január 16-18 Gyulán leszünk a Corvin hotelbe szívesen ismerkedünk párokkal a hotelbe!
Férfi masszort keresek,Esztergom -bp aki pasit masszirozna...mindenhol...
Kellemes karácsonyi masszázst a hölgyeknek
Dec.27-30 között Demjénben, csak pár...! Priviben.
Budapesten napközben, akár a lakásomban hölgyet masszíroznék karacsonyi ajándékként. Sportos, férfias férfi vagyok. Pár hölgyét is szívesen megmaaszírozom
Hármasunkhoz nőt vagy párt keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!!
Sziasztok! Valaki 27-28-29 Hajdúszoboszló? Pár, hölgy?
Szombaton Eger és vagy környékén NŐ nemű partnert keresek..minden biztosítva…semmi nem kötelező érezzük jól magunkat..komoly szándék esetén előtte nyílván tudod kivel fogsz találkozni
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !

Csak neked
Cameron 2