Hölgy,lány,asszony,akinek lenne kedve ma este Rudas éjszakai fürdőzésre?
A belépőt és az italt én állom természetesen
A belépőt és az italt én állom természetesen
Sárvári szaunában ma valaki lesz innen?
Szerintem te inkabb ne kopkodd tele a forumot. Egy hete jelentkeztel nalunk, h szeretnel jonni negykezes masszazsra. Kertem egy altalanos, feloltozott, de arcos kepet. Olyant, ami a feszeden fent van kb. 74 peldanyban. A paromnak ez a kerese, valahol ertheto, h latni akarja annak a fejet, akit a combjai koze enged.
Azt se mondtad fapapucs. Ugy eltuntel, mint szurke szamar a kodben. Mitol rettegsz? Hogy raphotoshoppolom Lady Domper testere a fejed es kiplakatolom vele a keruletet. Szoval inkabb meghuznam magam a helyedben, mert mindig az a leghangosabb, aki a legkevesebbet tudja felmutatni....
Azt se mondtad fapapucs. Ugy eltuntel, mint szurke szamar a kodben. Mitol rettegsz? Hogy raphotoshoppolom Lady Domper testere a fejed es kiplakatolom vele a keruletet. Szoval inkabb meghuznam magam a helyedben, mert mindig az a leghangosabb, aki a legkevesebbet tudja felmutatni....
Ballószög nagyon szuper volt tegnap, volt valaki esetleg innen?

Kehidakustány szauna a napokban? Holgyek, párok válaszát várom privát üzenetben!
Mi Zalakaroson lleszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 11:44
Törölt felhasználó (3949992)

Kehidakustány szauna a napokban? Holgyek, párok válaszát várom privát üzenetben!
Komáromi fürdőben leszek holnap 2022.01.02 szívesen ismerkedem hölgyekkel párokkal.
Vasárnap textilmentes a szauna.
Vasárnap textilmentes a szauna.
Valaki, hölgy pár most Bükfürdőn?
Buék!
Holnap délelőtt Bábolnai termálban, textilmentes szaunában ismerkednék
Holnap délelőtt Bábolnai termálban, textilmentes szaunában ismerkednék

Makón most hétvégén? Pár, hölgy?
Azt irtad unnepek utan, de semmi gond igazad van rogton 2 szo utan mindenkinek kuldozgetem a kepeimet, ha nalatok ez az ismerkedes akkor igen koszi kihagynam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 09:49
Törölt felhasználó (4207482)

Szerintem te inkabb ne kopkodd tele a forumot. Egy hete jelentkeztel nalunk, h szeretnel jonni negykezes masszazsra. Kertem egy altalanos, feloltozott, de arcos kepet. Olyant, ami a feszeden fent van kb. 74 peldanyban. A paromnak ez a kerese, valahol ertheto, h latni akarja annak a fejet, akit a combjai koze enged.
Sziasztok!
Mi szoktunk járni Magyarhertelendre ..jó a szauna rész
Mi szoktunk járni Magyarhertelendre ..jó a szauna rész
Boldog Új évet mindenkinek
olyan kedves hölgy, pár társaságát keresem, akik szeretnének ismerkedni, wellness-be élményt és feltöltődést adni,kapni
Debrecen és környékén

Esetleg holnap vagy a jövő hét folyamán…párral ismerkednék…privátban keressetek (Bük fürdő is szóba jöhet)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 09:20
Törölt felhasználó (4503302)

Sárvári szaunában ma valaki lesz innen?
Sziasztok!a Kehidakustányi furdoben hogy hasznalhatok most a szaunak tudja valaki esetleg?
Sziasztok BÚÉK ! Hölgyeknek svéd frissítő, intim masszázst csinálok Fejér m. Dunaújvárosban. Privátban írj!
Sziasztok BÚÉK ! Hölgyeknek svéd frissítő, intim masszázst csinálok Fejér m. Dunaújvárosban. Privátban írj!
Mellékhatás: Némi amnézia... 1 perc múlva elfelejted, hogy már írtál a fórumba
(Ez egy válasz Balu1979 üzenetére (2022. 01. 01. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 16:41

Szia! Nem láttam megvenni ! Sikerült többször rá nyomni az elküldte.
(Ez egy válasz paradiso üzenetére (2022. 01. 01. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 17:12

Mellékhatás: Némi amnézia... 1 perc múlva elfelejted, hogy már írtál a fórumba