Szombatra hölgyet,párt keresnék Eger környékén demjéni vagy egerszalóki találkozóra
Sziasztok!! Mátrában, Zemplénben olyan vendégházat keresnék ahol Jakuzzi Dézsa esetleg Szauna bármelyik található….. kirándulás túrázás után kellemesen lehetne relaxálni és a csinos feleséget adatlap szerint elcsábítani…. Aki tud ilyet esetleg van neki és az esti spontán dologban benne lenne várom a megkeresést…..
Sziasztok! Ma este masszőrt keresnék
Passzív srác ma magnumba 8 óra fele ?
Lesz ma pár a Magnumban?
Faházas villapark vagy Session Hotel. Közvetlen a fürdőben
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (tegnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:20
Sziasztok!
A héten, pár napra Ráckevére utaznánk.
Melyik szállodát ajánlanátok?
Csütörtökön a Saliris nudi szaunájában ismerkednék
Sziasztok. 2025.11.22.- én Hajdúszoboszlón leszünk a hotel délibábban. Szívesen ismerkednénk elsősorban párokkal.
Sziasztok! A héten lazább a programom napközben, kíváncsi nő, esetleg pár megkeresésére szívesen adok yoni masszázst!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Mai nap délelőtt maszíroznék dél pesten. Kellemes sport , svéd, kényeztető masszázs. Párokat, hölgyeket, és urakat is szivesen maszírozok. Helyem sajna nincs.
Sziasztok!
Tantra masszázs hölgyeknek Budapesten és környékén.
Masszőrt ketesek ma du aki fogadna...pest es környéke!
Masszőrt keresek Esztergom környékén
December 5-6-7 Zalakaros wellness... Pancsolás és sex
Párt keresünk
Párt keresünk
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok! Holnap a komáromi fürdőben valaki csatlakozna? 17.00 kor a külső hidegebb medencében tali!!
Még hétfőn is Debrecenben, Divinus
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2025. 11. 07. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
yoni masszőrt keresek Budapesten