Jan.16-18 ig Gyulán a Corvin hotelben leszünk! Ismerkedünk pasikkal párokkal !
Szia!
Köszi az infót, már voltunk ott többször is régebben, de valahogy mindig belefutottunk textilesekbe, csak ezért kérdeztük...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (ma 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:42
Köszi az infót, már voltunk ott többször is régebben, de valahogy mindig belefutottunk textilesekbe, csak ezért kérdeztük...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (ma 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én legutóbb, pont egy csütörtöki napon voltam még decemberben. Meglepően sokan voltak. Sok-e a fürdőruhás? Most mentek először? A fürdő részen is van szauna, de az teljesen fürdőruhás. A szauna park az pedig teljesen naturista, külön szinten. Aki oda is vált jegyet az ugyanazon a szinten kap öltözőt is. Ezen a szinten biztosan nem találkoztok fürdőruhás emberekkel.
Jó
Jó
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok.
Ma este Győr rába quelle szaunázás, stb hoz csatlakozna valaki?
Ma este Győr rába quelle szaunázás, stb hoz csatlakozna valaki?
Szia! Én legutóbb, pont egy csütörtöki napon voltam még decemberben. Meglepően sokan voltak. Sok-e a fürdőruhás? Most mentek először? A fürdő részen is van szauna, de az teljesen fürdőruhás. A szauna park az pedig teljesen naturista, külön szinten. Aki oda is vált jegyet az ugyanazon a szinten kap öltözőt is. Ezen a szinten biztosan nem találkoztok fürdőruhás emberekkel.
Jó
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (ma 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:58
Jó
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (ma 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Csütörtökön mennénk Esztergomba szaunázni...
Az lenne a kérdésünk ha esetleg volt valaki mostanában mi a tapasztalat? Sokan vannak hétköznap, sok a fürdőruhás?
Köszi előre is ha van infótok és megírjátok
Az lenne a kérdésünk ha esetleg volt valaki mostanában mi a tapasztalat? Sokan vannak hétköznap, sok a fürdőruhás?
15 -én Csütörtökön megyek Kövesdre a Zsóriba szaunázni szívesen ismerkednek!
Jan 16 péntek Éjjel Ráckeve szauna est valaki? Ismerkedni? (csak pár vagy lány)
Bükfürdő Szaunavilág január 17. Szaunanap!
Még vannak online jegyek a felöntésekre!
Még vannak online jegyek a felöntésekre!
Sziasztok,
Jövő héten esztergomi szaunázáshoz keresek párt/hölgyet.
Jövő héten esztergomi szaunázáshoz keresek párt/hölgyet.
Na ez engem is érdekelne,van e ott külön naturista szauna
(Ez egy válasz mrxyxy üzenetére (ma 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:26
Keszthelyi Siriusban volt már valaki szaunázni/wellnessezni (állítólag van külön naturista szauna is)? Vélemények? Indulunk, és akár párral is ismerkednénk.
Sziasztok!
Keszthelyi Siriusban volt már valaki szaunázni/wellnessezni (állítólag van külön naturista szauna is)? Vélemények? Indulunk, és akár párral is ismerkednénk.
Sziasztok!
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Sziasztok! Bük környékén keresek párt vagy Hölgyeket szabadidő eltöltésére
Sziasztok!! Megprobálkozom egy kereséssel hátha van rà esély. Mennék januar 23 án ceglédre a naturista estre és szívesen megismerkednék párokkal hölgyel aki elkisér meglehetne ismerkedni akár máskori turazasokra, wellnesre, közös szórakozásra. Amennyiben magadra ismertél, nyugodtan írj, feltudom ajánlani híres amatőr masszázstechnikamat is ha szükség van rá! Pozitív jókedvű nem itélkező sportot jogát turát bulit kedvelő ember vagyok. 32év 175cm 85kg ha magadra ismertél ismertetek, írjatok DM et. Mindenkinek jó wellnest. Homosexualis kalandokra nem vagyok vevő, ezügyben kérlek nekeress. Köszönöm!
Sziasztok! Debrecenben masszőrt keresünk! Yoni jellegű masszázs kényeztetéssel egybekötve 38-44 éves férfit keresünk nagyobb intim előnyben
Sziasztok! Elsősorban Kelet-Magyarországról keresek hölgyet, akit érdekel a közös wellness, utána pedig izgalmas, érzéki masszázs. Figyelmes, odaadó vagyok, szeretek örömet szerezni!
Kecskemét fürdő holnap ki megy meg jó hely
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Hello.
Ma.vagy szerda delután/este Bábolnai termálba csatlakozik valaki? (Győr rábaquelle is ok)
Ma.vagy szerda delután/este Bábolnai termálba csatlakozik valaki? (Győr rábaquelle is ok)

paput
Michaela