Szia.
Igen. (Ez egy válasz cs.z8678 üzenetére (ma 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:10
Igen. (Ez egy válasz cs.z8678 üzenetére (ma 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Most hétvégén Esztergomban vállal pasi hölgy részére meglepi masszázst?
Masszőrt keresek (lehet férfi vagy nő) Nagykanizsán erotikus játékokra, közös élményekre.
Sziasztok,. Pesten a 69 be hetero parok is mehetnek ?
Sziasztok,
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hétvégén jönne valaki Ballószögre éjszakai fürdőre?
Sziasztok,
Eger és környékén férfiaknak, serkentő masszázst vállalok, ha már puha vagy nem áll fel rendesen, akkor keress bátran. Hetköznap 8-14 közt tudlak meglátogatni. Hölgyeknek intim tornával kombinált masszázsra van lehetösége. 48 éves ápolt, diszkrét férfi vagyok.
Eger és környékén férfiaknak, serkentő masszázst vállalok, ha már puha vagy nem áll fel rendesen, akkor keress bátran. Hetköznap 8-14 közt tudlak meglátogatni. Hölgyeknek intim tornával kombinált masszázsra van lehetösége. 48 éves ápolt, diszkrét férfi vagyok.
Mai nap egy laza masszázsra a végén bármi meg történhet Kecskemétem férfiaknak pároknak!
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+ Mezőkövesd kőrnyékén!
Férfi masszőrt keresek mai napra 13.ker Béke tér -Újpest -polus környékén 12ora után.
Sima masszázsért Jardin masszázs.másért meg szerintem akad pár környékbeli rajtam kívül is.
(Ez egy válasz MoniZsolti üzenetére (2025. 09. 06. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Maszirozhatna valaki szerda este.
Sziasztok. Okt. 4-5 Kerekdomb naturista szaunázás tervez valaki menni?
Sziasztok
Milyen tapasztalatotok van az esztergomi aqua sziget szaunáiró?
Milyen tapasztalatotok van az esztergomi aqua sziget szaunáiró?
Elkezdődött a szezon, a jövő hétvégén már Kerekdombon is rendes lesz. Utána pedig Cegléden és Szentesen is indítják...
(Ez egy válasz Rodeo üzenetére (2025. 09. 08. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nagykanizsán,hétköznap esti időpontokra vállalok hölgyeket,esetleg párokat. Férfiakat csak díjazás fejében,egyeztetés után.
Hétvégén lesz valaki a sárvári spirit hotelben?