Hát ez első lépésnek izgalmasnak hangzik... Sztem ettől minden férfi ledobná a szíjat!!
A Te párodnak ez a "gyenge pontja"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 11:27
A Te párodnak ez a "gyenge pontja"?

Törölt felhasználó (857830)

... lényeg a kreativitás!
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
Igen ez olyan izgalmas, hogy csuda! Persze itt már más is játszik, ez már nem "csak" szex. illetve annak egy magasabb szintje.
imádja ha csókolgatom a nyakát, markolom a popsiját, szopogatom a mellbimbóit
Érdekes téma! És szerintem egyik legfontosabb eleme a jó szexnek! Az előjáték elkezdődhet egy beszélgetéssel. érintésekkel. De tudni kel a partner erogén zónáit az élvezet elérésére hangolni. Szeretem az előjáték alat is elélveztetni a társamat, ujjal nyalással vibrivel.
Valóban érdekes a téma! Diszkréten célozgatások, finom puszik, simogatás egyre rámenősebben. Erogén zónák izgatása kézzel majd szájjal...elengedhetetlen!

Nálunk az előjáték egy óra könyörgés!!

Legalább végig izgulhatod az egész órát! (Vagy megáll,vagy nem?!)
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2020. 05. 12. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Van erre egy jó vicc!
Hogy lehet könnyen felizgatni a ház asszonyát? Ha beletörlöd a farkad a függönybe...
Hogy lehet könnyen felizgatni a ház asszonyát? Ha beletörlöd a farkad a függönybe...

Észrevettem hogy a párom vonzódik a leszbikus szex iránt, hogyan tudnám annyira felizgatni hogy legalább beszéljen róla nálunk ez tabu téma,várom az ötleteket.