Nálunk egyszerű kézsimogatásból is lett már döngetés. Nem gondoltam volna.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 22. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 22:42

Nos, nem azért, de elég szomorúan elhanyagolt kis topik ez... Ejnye-bejnye, Urak...
Nem nyilatkozhatom minden nő nevében, de nekem nagyon izgató, ha nem direktbe' megy az előjáték, tehát nem arról szól, hogy no, akkor mostan sitty-sutty röffentsük be az asszonyt, mielőtt jön a hancúr.
Legjobb, ha eleinte nem is ér hozzá semmilyen "kiemelten fontos" területhez. Mintha csak úgy csókolózni akarnánk éppen, vagy simogatózni egy kicsit, kedvesen, barátilag...
Szóval semmmi lényegre törés. A keze csak átsiklik a melleimen, többet időz a combomon és a hasamon, a vénuszdombomat is éppencsak véletlenül érinti meg.
Iszonyú izgató. Egyrecsak azt várom, hogy most, majd most mindjárt ODANYÚL, és NEM. És egy idő után az ember lánya a várakozástól is felizgul, annyira kívánja, hogy végre azok a kalandozó kezek a lényegre térjenek.
Van, hogy 10-15 percig így masszíroz a férjem, mint egy egyszerű masszőr. Én már a lepedőt harapom, mire végre "kegyeskedik" egy váratlan pillanatban kezelésbe venni a megfelelő helyeken is.
Az is nagyszerű élmény, amikor alapvetően tényleg nem akarunk szeretkezni, csak beszélgetünk a szexről. Telnek a percek, félórák, egymást kergetik a sikamlós témák, sztorik, és azt veszem észre, hogy minden fizikai kontakt nélkül tökéletesen be vagyok indulva. Na, ilyenkor aztán mindent bele.
Nem nyilatkozhatom minden nő nevében, de nekem nagyon izgató, ha nem direktbe' megy az előjáték, tehát nem arról szól, hogy no, akkor mostan sitty-sutty röffentsük be az asszonyt, mielőtt jön a hancúr.

Legjobb, ha eleinte nem is ér hozzá semmilyen "kiemelten fontos" területhez. Mintha csak úgy csókolózni akarnánk éppen, vagy simogatózni egy kicsit, kedvesen, barátilag...

Szóval semmmi lényegre törés. A keze csak átsiklik a melleimen, többet időz a combomon és a hasamon, a vénuszdombomat is éppencsak véletlenül érinti meg.
Iszonyú izgató. Egyrecsak azt várom, hogy most, majd most mindjárt ODANYÚL, és NEM. És egy idő után az ember lánya a várakozástól is felizgul, annyira kívánja, hogy végre azok a kalandozó kezek a lényegre térjenek.
Van, hogy 10-15 percig így masszíroz a férjem, mint egy egyszerű masszőr. Én már a lepedőt harapom, mire végre "kegyeskedik" egy váratlan pillanatban kezelésbe venni a megfelelő helyeken is.

Az is nagyszerű élmény, amikor alapvetően tényleg nem akarunk szeretkezni, csak beszélgetünk a szexről. Telnek a percek, félórák, egymást kergetik a sikamlós témák, sztorik, és azt veszem észre, hogy minden fizikai kontakt nélkül tökéletesen be vagyok indulva. Na, ilyenkor aztán mindent bele.

És ebben az a legszebb hogy amikor barátnőmmel vagyok, nem csak Ő, de énis odavagyok ezért. Szabályosan hergelem magam meddig bírom ki.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 22. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 22:42

Nos, nem azért, de elég szomorúan elhanyagolt kis topik ez... Ejnye-bejnye, Urak...

Így van a masszirozás a legjobb kezdet, egy stresszes nap után mi lazítaná el az embert jobban. Azután persze elccsúszhat errearra a kéz és más téma veszi kezdetét :

A masszírozás mindig jó lehet, hogy ellazuljon a nő. A bimbók izgatása, na van aki arra gerjed nagyon.
Az én barinőm ugy szoktam izgatni hogy simogatom egy kicsit mindenhol.Utána jöhet egy kis gyengéd hát maszirozás.Erre általában már beindul.Utána jöhet aminek jönni kell.
masszírozni, finoman de alaposan, nyaktájékot többször is, majd a hátát végignyomkodva harapni-csókolni fültőn, majd tarkón...
kezdetnek ennyi
kezdetnek ennyi

Hát én kiveszem a pénzt a zsebéből! Arra rendkívül gyorsan beizgul

Nagyon jó tud lenni a finom, sokáig húzott előjáték, az biztos. Azt is ismerem, amit Fém_fatál ecsetelt lejjebb, de azt a gyümölcsöst még nem próbáltam. Szerintem az is jó tud lenni, amikor már délután kezjük egymást felhúzni, olyan váratlan kis támadásokkal, amit a másik nem is sejt, és csak lopva, egy pár pillanatig lehet megejteni, mert a helyzet abszolút nem alkalmas rá, és úgy kell elcsenni hozzá a pillanatokat. Aztán az összevillanó tekintek mindent elmondanak egymásnak időnként, és szavak nélkül is úgy helyezkedik az ember, hogy újra és újra előálljon az a helyzet, amikor megint egy kicsit lehet "lopni" egy kis szerelmet, és már szét is kell rebbenni, mintha mi sem történt volna. Ezután este már álltalában nincs gond a bemelegítéssel, már mindenki fél gázzal megy, mire oda érünk, hogy kezdődik a hancúr.
"ki bírja tovább érintés nélkül" játék...ha már ki vagy éhezve, és tudod, hogy a vége úgyis szex lesz, akkor tökéletes ajzószer a "tartózkodás"...célzások, pajzán megjegyzések...folyamatos "nagyon kívánlak" jelzések küldése...nagyon hatásos tud lenni, szinte megőrjíti az embert, hogy nem érhet hozzá a másikhoz..a "macska kerülgeti a forró kását" esete
én totálisan be tudok indulni ettől
én totálisan be tudok indulni ettől

Na ugye.
Amit még nagyon szeretünk, és a férjem "találmánya", az a "gyümölcsös játszadozás" fantázianevet is viselhetné.
Különféle gyümölcsöket feldarabolunk, nyakonöntjük pezsgővel, és be a hűtőbe. Ott pár óra alatt összeérik, és mennyei finom lesz.
Az ágyra egy vastagabb pokróc szükséges, és mehet a maszatos cirógatás. Ha netán nem csak pihe-puha őszibarack, hanem kicsit keményebb gyümölcsös is kerülnek a válogatottba, annál jobb, azokat is ... fel lehet használni. Egy kis cirógatás a gyümölccsel, aztán mindketten harapunk belőle. Ha pedig marad, azt a végén éppen jól esik elfogyasztani. Nyami, most is ott figyel egy adag a frigóban, már csak embernek kell hazaérnie...
(Ez egy válasz astronomo üzenetére (2008. 11. 22. szombat 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 23:18

Különféle gyümölcsöket feldarabolunk, nyakonöntjük pezsgővel, és be a hűtőbe. Ott pár óra alatt összeérik, és mennyei finom lesz.
Az ágyra egy vastagabb pokróc szükséges, és mehet a maszatos cirógatás. Ha netán nem csak pihe-puha őszibarack, hanem kicsit keményebb gyümölcsös is kerülnek a válogatottba, annál jobb, azokat is ... fel lehet használni. Egy kis cirógatás a gyümölccsel, aztán mindketten harapunk belőle. Ha pedig marad, azt a végén éppen jól esik elfogyasztani. Nyami, most is ott figyel egy adag a frigóban, már csak embernek kell hazaérnie...

Nálunk is a gyengéd masszírozás, mint bevezetés válik be legjobban. A feleségem ráadásul kifejezetten azt kéri, hogy ne direktbe simogassam, hanem csak úgy "körülötte"... tíz perc után már nincs gond, mehet a menet.
Nálunk is a gyengéd masszírozás, mint bevezetés válik be legjobban. A feleségem ráadásul kifejezetten azt kéri, hogy ne direktbe simogassam, hanem csak úgy "körülötte"... tíz perc után már nincs gond, mehet a menet.

Szia Adream!
Ne mond, hogy te még nem voltál úgy, hogy hazamész melóból, ahol egész nap cseszegettek, ki vagy fáradva, lefekszel, és a ház is leéghet, csak téged hagyjanak békén.
Nem azt mondom, hogy én annyira jómunkásember vagyok, de néha van úgy, hogy a világ legjobb nője sem érdekelne. Ilyenkor meg a partnered nem fog nyaggatni, ha csak egy kicsit is szeret téged. Nyílván, hogy ha látod a partneredről. hogy nincs benne egy kis szikra sem ami fogékonnyá tenné a sexre, akkor nem kezdesz neki, nem nyaggatod fölöslegesen. De viszont van olyan is amikor egyikőtök nagyon akarna egy kis hancúrt, de a másiknak meg meg kell hozzá hozni a kedvét. Mert ugye tudjuk, hogy a "nem" nem mindíg jelent nemet, és úgyis 2 perc múlva a partnered már szorosan fog ölelni.
Ergo amit leírtam valamiféle elő-előjáték szerepet tölt be nálunk.
Így remlélem már érted, hogy miért írtam , hogy "be szokott vállni".
ui: szívesen beszélgetek ebben a fórumban veled, ha még valami kérdésed lenne. (Ez egy válasz adream üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 19:05
Ne mond, hogy te még nem voltál úgy, hogy hazamész melóból, ahol egész nap cseszegettek, ki vagy fáradva, lefekszel, és a ház is leéghet, csak téged hagyjanak békén.
Nem azt mondom, hogy én annyira jómunkásember vagyok, de néha van úgy, hogy a világ legjobb nője sem érdekelne. Ilyenkor meg a partnered nem fog nyaggatni, ha csak egy kicsit is szeret téged. Nyílván, hogy ha látod a partneredről. hogy nincs benne egy kis szikra sem ami fogékonnyá tenné a sexre, akkor nem kezdesz neki, nem nyaggatod fölöslegesen. De viszont van olyan is amikor egyikőtök nagyon akarna egy kis hancúrt, de a másiknak meg meg kell hozzá hozni a kedvét. Mert ugye tudjuk, hogy a "nem" nem mindíg jelent nemet, és úgyis 2 perc múlva a partnered már szorosan fog ölelni.
Ergo amit leírtam valamiféle elő-előjáték szerepet tölt be nálunk.
Így remlélem már érted, hogy miért írtam , hogy "be szokott vállni".
ui: szívesen beszélgetek ebben a fórumban veled, ha még valami kérdésed lenne. (Ez egy válasz adream üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hej Bigyok nem irigyellek! Te csak 'dreaming'arrol amit irsz,...es h'ja hogy meg be szokott valni....Hat nagyon 'etvagytalan' is lennel ha nem ... de nem baj azert jo,hogy irtal egy par tippet! ...csak olvasnak a csajok is el(az a par % ek)
Hej Bigyok nem irigyellek! Te csak 'dreaming'arrol amit irsz,...es h'ja hogy meg be szokott valni....Hat nagyon 'etvagytalan' is lennel ha nem ... de nem baj azert jo,hogy irtal egy par tippet! ...csak olvasnak a csajok is el(az a par % ek)
A barátnőm leginkább kétfajta technikát szokott alakalmazni.
1) a derekamra ül, és úgy masztizik, simogatja magát.
2) elkezdi szopogatni a farkam.
Általában mind a két dolog be szokott válni.
Én most utoljára úgy igzattam fel, amikor nem volt kedve a sexhez, hogy az anapi szekrény pakolásból kintmaradt bőrkesztyűmet felvettem, azt mondtam neki, hogy "Ralótámadás, ne mozdúlj!" Az egyik kezemmel hátolról befogtam a szemét, a másikkal meg elkezdtem simodatni a mellét, a punciját. Ez kb fél percig tartott, utána vigyorogva megfordult , megcsókolt és ment a sex.
Hozzá kell még tennem, hogy nem vagyunk szerepjátékosok, mert nem bírnánk ki nevetés nélkül.
1) a derekamra ül, és úgy masztizik, simogatja magát.
2) elkezdi szopogatni a farkam.
Általában mind a két dolog be szokott válni.

Én most utoljára úgy igzattam fel, amikor nem volt kedve a sexhez, hogy az anapi szekrény pakolásból kintmaradt bőrkesztyűmet felvettem, azt mondtam neki, hogy "Ralótámadás, ne mozdúlj!" Az egyik kezemmel hátolról befogtam a szemét, a másikkal meg elkezdtem simodatni a mellét, a punciját. Ez kb fél percig tartott, utána vigyorogva megfordult , megcsókolt és ment a sex.
Hozzá kell még tennem, hogy nem vagyunk szerepjátékosok, mert nem bírnánk ki nevetés nélkül.
Húúú bakker, az baj, ha nem tudja hol van, mert akkor kúrás után el kell magyaráznod neki merre van a buszmegálló.
(Ez egy válasz nevembecenevem üzenetére (2008. 07. 05. szombat 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 04:19

szerintem a sex egyik legjobb része...
a legjobb mikor úgy felizgul a lány előjáték közben, h azt sem tudja hol van, vagy rádgerjed és tép karmol harap
a legjobb mikor úgy felizgul a lány előjáték közben, h azt sem tudja hol van, vagy rádgerjed és tép karmol harap

szerintem a sex egyik legjobb része...

mesélek neki arrol,mennyivel jobb volt a legjobb barátnőjével a szex.
Szerintem "csapjatok" 1 "görbe estét"--->vidd el(mondjuk vmi évforduló alkalmából;pl:szülinap,névnap.+ismerkedésetek/ill. házassági évfordulótok napja,v. ilyenek --itt a közeljövőben--majális)1 swinger klub-ba.
Biztos tisztában van az ottani szabályokkal-->és +látja,"mi a pálya".
(De ez csak 1 ötlet.) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 11:03
Biztos tisztában van az ottani szabályokkal-->és +látja,"mi a pálya".

(De ez csak 1 ötlet.) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

..köszönöm Kérdésed...sajna a vér nem válik vízzé..esetemben...
A nejem rövidke fellángolása nem tartott sokáig...
A helyzet az, hogy belefáradT-A-M az állandó küzdelembe...legfőképp, hogy csak én küzdök...
Amit lehet, kipróbálT-A-M...de a legfontosabb tényezővel van a probléma...az Ő szándékával...azaz épp a szándék hiányával, mert Neki minden jó úgy ahogy van...
A nejem rövidke fellángolása nem tartott sokáig...
A helyzet az, hogy belefáradT-A-M az állandó küzdelembe...legfőképp, hogy csak én küzdök...
Amit lehet, kipróbálT-A-M...de a legfontosabb tényezővel van a probléma...az Ő szándékával...azaz épp a szándék hiányával, mert Neki minden jó úgy ahogy van...

A legtöbbször: zuhanyozás után jön a kakaóvajas masszázs lábfejtől nyakig, kézfejtől nyakig, mellek szélétől a bimbókig, fenék, combbelső, punci-popsi és környéke, már nyelvvel is meg ilyenkor már testtel és álló farokkal mindenütt és tudvalévő, mi a vége. Mostanában ez a módi járja nálunk leginkább, de nem mindig.