Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#101   2008. 11. 23. vasárnap 07:26
MmePrune MmePrune VIP Admin
"ki bírja tovább érintés nélkül" játék...ha már ki vagy éhezve, és tudod, hogy a vége úgyis szex lesz, akkor tökéletes ajzószer a "tartózkodás"...célzások, pajzán megjegyzések...folyamatos "nagyon kívánlak" jelzések küldése...nagyon hatásos tud lenni, szinte megőrjíti az embert, hogy nem érhet hozzá a másikhoz..a "macska kerülgeti a forró kását" esete
én totálisan be tudok indulni ettől smile
#102   2008. 12. 01. hétfő 20:29
alfreddi alfreddi
Nagyon jó tud lenni a finom, sokáig húzott előjáték, az biztos. Azt is ismerem, amit Fém_fatál ecsetelt lejjebb, de azt a gyümölcsöst még nem próbáltam. Szerintem az is jó tud lenni, amikor már délután kezjük egymást felhúzni, olyan váratlan kis támadásokkal, amit a másik nem is sejt, és csak lopva, egy pár pillanatig lehet megejteni, mert a helyzet abszolút nem alkalmas rá, és úgy kell elcsenni hozzá a pillanatokat. Aztán az összevillanó tekintek mindent elmondanak egymásnak időnként, és szavak nélkül is úgy helyezkedik az ember, hogy újra és újra előálljon az a helyzet, amikor megint egy kicsit lehet "lopni" egy kis szerelmet, és már szét is kell rebbenni, mintha mi sem történt volna. Ezután este már álltalában nincs gond a bemelegítéssel, már mindenki fél gázzal megy, mire oda érünk, hogy kezdődik a hancúr.
#103   2008. 12. 02. kedd 16:51
taljan taljan
Hát én kiveszem a pénzt a zsebéből! Arra rendkívül gyorsan beizgul smile
#104   2008. 12. 02. kedd 16:58
GUMMIMACI GUMMIMACI
masszírozni, finoman de alaposan, nyaktájékot többször is, majd a hátát végignyomkodva harapni-csókolni fültőn, majd tarkón...
kezdetnek ennyi wink
#105   2008. 12. 02. kedd 17:03
joker32 joker32
Az én barinőm ugy szoktam izgatni hogy simogatom egy kicsit mindenhol.Utána jöhet egy kis gyengéd hát maszirozás.Erre általában már beindul.Utána jöhet aminek jönni kell.
#106   2008. 12. 10. szerda 18:48
spiderman27 spiderman27
A masszírozás mindig jó lehet, hogy ellazuljon a nő. A bimbók izgatása, na van aki arra gerjed nagyon.
#107   2008. 12. 18. csütörtök 07:10
X Törölt felhasználó (391255)
Így van a masszirozás a legjobb kezdet, egy stresszes nap után mi lazítaná el az embert jobban. Azután persze elccsúszhat errearra a kéz és más téma veszi kezdetét : smile
#108   2009. 05. 27. szerda 23:05
X Törölt felhasználó (40442)
És ebben az a legszebb hogy amikor barátnőmmel vagyok, nem csak Ő, de énis odavagyok ezért. Szabályosan hergelem magam meddig bírom ki. smile
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 22. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 22:42
Nos, nem azért, de elég szomorúan elhanyagolt kis topik ez... Ejnye-bejnye, Urak...

Nem nyilatkozhatom minden nő nevében, de nekem nagyon izgató, ha nem direktbe' megy az előjáték, tehát nem arról szól, hogy no, akkor mostan sitty-sutty röffentsük be az asszonyt, mielőtt jön a hancúr. smile
Legjobb, ha eleinte nem is ér hozzá semmilyen "kiemelten fontos" területhez. Mintha csak úgy csókolózni akarnánk éppen, vagy simogatózni egy kicsit, kedvesen, barátilag... smile

Szóval semmmi lényegre törés. A keze csak átsiklik a melleimen, többet időz a combomon és a hasamon, a vénuszdombomat is éppencsak véletlenül érinti meg.

Iszonyú izgató. Egyrecsak azt várom, hogy most, majd most mindjárt ODANYÚL, és NEM. És egy idő után az ember lánya a várakozástól is felizgul, annyira kívánja, hogy végre azok a kalandozó kezek a lényegre térjenek.
Van, hogy 10-15 percig így masszíroz a férjem, mint egy egyszerű masszőr. Én már a lepedőt harapom, mire végre "kegyeskedik" egy váratlan pillanatban kezelésbe venni a megfelelő helyeken is. smile
Az is nagyszerű élmény, amikor alapvetően tényleg nem akarunk szeretkezni, csak beszélgetünk a szexről. Telnek a percek, félórák, egymást kergetik a sikamlós témák, sztorik, és azt veszem észre, hogy minden fizikai kontakt nélkül tökéletesen be vagyok indulva. Na, ilyenkor aztán mindent bele. smile
#109   2009. 05. 27. szerda 23:58
Thunderstruck Thunderstruck VIP
Nálunk egyszerű kézsimogatásból is lett már döngetés. Nem gondoltam volna.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 22. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 22:42
Nos, nem azért, de elég szomorúan elhanyagolt kis topik ez... Ejnye-bejnye, Urak...

Nem nyilatkozhatom minden nő nevében, de nekem nagyon izgató, ha nem direktbe' megy az előjáték, tehát nem arról szól, hogy no, akkor mostan sitty-sutty röffentsük be az asszonyt, mielőtt jön a hancúr. smile
Legjobb, ha eleinte nem is ér hozzá semmilyen "kiemelten fontos" területhez. Mintha csak úgy csókolózni akarnánk éppen, vagy simogatózni egy kicsit, kedvesen, barátilag... smile

Szóval semmmi lényegre törés. A keze csak átsiklik a melleimen, többet időz a combomon és a hasamon, a vénuszdombomat is éppencsak véletlenül érinti meg.

Iszonyú izgató. Egyrecsak azt várom, hogy most, majd most mindjárt ODANYÚL, és NEM. És egy idő után az ember lánya a várakozástól is felizgul, annyira kívánja, hogy végre azok a kalandozó kezek a lényegre térjenek.
Van, hogy 10-15 percig így masszíroz a férjem, mint egy egyszerű masszőr. Én már a lepedőt harapom, mire végre "kegyeskedik" egy váratlan pillanatban kezelésbe venni a megfelelő helyeken is. smile
Az is nagyszerű élmény, amikor alapvetően tényleg nem akarunk szeretkezni, csak beszélgetünk a szexről. Telnek a percek, félórák, egymást kergetik a sikamlós témák, sztorik, és azt veszem észre, hogy minden fizikai kontakt nélkül tökéletesen be vagyok indulva. Na, ilyenkor aztán mindent bele. smile
#110   2009. 05. 29. péntek 04:57
X Törölt felhasználó (65919)
Ha már evés-ivás előjátékról van szó, akkor mi a vörös borosat szeretjük. Borozni, csókolózni lassan hosszasan (vörös boros nedvekkel vegyítve), majd azt eljutunk a borral pácolt farokszopáshoz, vagy a borba áztatott csikló nyalásához. Három dolog fontos: nagyon jó száraz, vörösbor kell legyen, nem a borivásra kell koncentrálni, és el lehet dobni a lepedőt esetleg matracvédő huzatot is. Mindenképpen nagyon finom nedvkeverékek és ezért elnyúló előjáték az eredmény.
#111   2009. 05. 29. péntek 07:28
szecsikata szecsikata
a barátomnak elég annyi, ha kivillantom a mellem nekem azért kell egy kicsivel több is
#112   2009. 05. 30. szombat 21:22
X Törölt felhasználó (58718)
Jó is az, ha valakinek jó mellei vannak. Hálás olyankor az ember.
(Ez egy válasz szecsikata üzenetére (2009. 05. 29. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 29. péntek 07:28
a barátomnak elég annyi, ha kivillantom a mellem nekem azért kell egy kicsivel több is
#113   2012. 05. 17. csütörtök 23:36
Demona Demona VIP Admin
Hát ez a téma elég mélyre bújt.........pedig nem elhanyagolandó!
Részemről igyekszem olyan témát felhozni amivel a gondolatait is rá tudom állítani "mai napot nem úszod meg szárazon" egyre közeledve az alkalmas időpont felé, gyakrabban keveredek "útjába" olyankor kicsit huncutkodok s mikor kellően felhúztam lelépek, bocsi eplus2 Végül addig jár a korsó a kútra míg meg nem töltik.... hehe
#114   2012. 05. 19. szombat 15:57
X Törölt felhasználó (442236)
Egy sima lazít masszázsból is lehet jó szex. Először megmasszírozom a csajszit rendesen, de semmi intim részhez nem nyúlok. Azt csak később szépen apránként rávezetve. Amire a popsit és a punci környékét masszírozom a hát, a nyak, a váll, a lábak után arra már kellően nedves lesz a párom smile (persze ha éppen van) nyes
#115   2013. 07. 20. szombat 15:12
Demona Demona VIP Admin
Nos úgy tűnik tele van az élet izgalommal s harci díszben érkezik a hadszíntérre mindenki.... crazya
#116   2013. 07. 28. vasárnap 20:23
X Törölt felhasználó (805295) VIP
ez igen wink sokszor mondtam már mi nők szeretjük a magabiztos férfiakat!
#117   2013. 07. 29. hétfő 09:35
X Törölt felhasználó (857830)
Miért ne lehetne az előjátékot a fizikai érintkezést jóval megelőző időszakra is kiterjeszteni? A verbalitásban hatalmas lehetőségek rejtőznek..
(Jó, most nem konkrétan az ilyen" Ne fürgyéé le! " típusú, esszenciális megoldásokra gondolok)
#118   2013. 07. 29. hétfő 10:55
Mira Cuckold Mira Cuckold
A páromat kettesben úgy tudom leginkább felizgatni ha elmondom neki részletesen mi minden és hogyan történt a legutóbbi, szeretőmmel megélt bujálkodásom során,vagy mikor felkészítem rá,hogy nem sokára jön értem a szeretőm és mi minden fog történni...mégerősebb afrodiziákum számára ha jelen is van nézőként...
Persze ez csak egy variáció,gyakran elég egy csók a szobában egymás mellett elhaladva és pillanatok múlva vagy a falon vagy az ágyban találom magam...
#119   2013. 07. 29. hétfő 11:16
X Törölt felhasználó (884007)
Magam is jártam már így! Egy pillantás, egy csók és már egymásnak is estünk a szerelmemmel, bárhol voltunk is!
Persze ehhez kell egy mély szerelmi kapcsolat! Ez a múlt... De a "hangultba hozást" olyan sokféle módon lehet csinálni, sztem a lényeg a kreativitás! Sokszor jó egy sms, egy futó telefon, egy emil már napközben... Az a jó ha ismered Kedvesed "gyenge pontjait".... wink
#120   2013. 07. 29. hétfő 11:27
X Törölt felhasználó (857830)
... lényeg a kreativitás!
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884007)
2013. 07. 29. hétfő 11:16
Magam is jártam már így! Egy pillantás, egy csók és már egymásnak is estünk a szerelmemmel, bárhol voltunk is!
Persze ehhez kell egy mély szerelmi kapcsolat! Ez a múlt... De a "hangultba hozást" olyan sokféle módon lehet csinálni, sztem a lényeg a kreativitás! Sokszor jó egy sms, egy futó telefon, egy emil már napközben... Az a jó ha ismered Kedvesed "gyenge pontjait".... wink

... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 10. 25. csütörtök
Üzenetek: 129db
Utolsó üzenet: 2020. 05. 21. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!