Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#129   2020. 05. 21. csütörtök 10:20
X Törölt felhasználó (1044562)
Észrevettem hogy a párom vonzódik a leszbikus szex iránt, hogyan tudnám annyira felizgatni hogy legalább beszéljen róla nálunk ez tabu téma,várom az ötleteket.
#128   2020. 05. 12. kedd 18:10
kivancsiskodok kivancsiskodok
Van erre egy jó vicc!
Hogy lehet könnyen felizgatni a ház asszonyát? Ha beletörlöd a farkad a függönybe... smile
#127   2020. 05. 12. kedd 11:27
Wolf Gabi Wolf Gabi
Legalább végig izgulhatod az egész órát! (Vagy megáll,vagy nem?!) nyes
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2020. 05. 12. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 12. kedd 11:15
Nálunk az előjáték egy óra könyörgés!! szomoru1
#126   2020. 05. 12. kedd 11:15
princ3 princ3
Nálunk az előjáték egy óra könyörgés!! szomoru1
#125   2020. 05. 11. hétfő 22:45
kivancsiskodok kivancsiskodok
Valóban érdekes a téma! Diszkréten célozgatások, finom puszik, simogatás egyre rámenősebben. Erogén zónák izgatása kézzel majd szájjal...elengedhetetlen! nyes
#124   2020. 05. 08. péntek 12:01
X Törölt felhasználó (3820042)
Érdekes téma! És szerintem egyik legfontosabb eleme a jó szexnek! Az előjáték elkezdődhet egy beszélgetéssel. érintésekkel. De tudni kel a partner erogén zónáit az élvezet elérésére hangolni. Szeretem az előjáték alat is elélveztetni a társamat, ujjal nyalással vibrivel.
#123   2013. 12. 14. szombat 13:54
fazonkirály fazonkirály
imádja ha csókolgatom a nyakát, markolom a popsiját, szopogatom a mellbimbóit
#122   2013. 07. 30. kedd 10:18
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Igen ez olyan izgalmas, hogy csuda! Persze itt már más is játszik, ez már nem "csak" szex. illetve annak egy magasabb szintje.
#121   2013. 07. 29. hétfő 12:09
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Hát ez első lépésnek izgalmasnak hangzik... Sztem ettől minden férfi ledobná a szíjat!!
A Te párodnak ez a "gyenge pontja"? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 29. hétfő 11:27
... lényeg a kreativitás!
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
#120   2013. 07. 29. hétfő 11:27
X Törölt felhasználó (857830)
... lényeg a kreativitás!
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
(Ez egy válasz Fülig Jimmy üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 11:16
Magam is jártam már így! Egy pillantás, egy csók és már egymásnak is estünk a szerelmemmel, bárhol voltunk is!
Persze ehhez kell egy mély szerelmi kapcsolat! Ez a múlt... De a "hangultba hozást" olyan sokféle módon lehet csinálni, sztem a lényeg a kreativitás! Sokszor jó egy sms, egy futó telefon, egy emil már napközben... Az a jó ha ismered Kedvesed "gyenge pontjait".... wink
#119   2013. 07. 29. hétfő 11:16
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Magam is jártam már így! Egy pillantás, egy csók és már egymásnak is estünk a szerelmemmel, bárhol voltunk is!
Persze ehhez kell egy mély szerelmi kapcsolat! Ez a múlt... De a "hangultba hozást" olyan sokféle módon lehet csinálni, sztem a lényeg a kreativitás! Sokszor jó egy sms, egy futó telefon, egy emil már napközben... Az a jó ha ismered Kedvesed "gyenge pontjait".... wink
#118   2013. 07. 29. hétfő 10:55
Mira Cuckold Mira Cuckold
A páromat kettesben úgy tudom leginkább felizgatni ha elmondom neki részletesen mi minden és hogyan történt a legutóbbi, szeretőmmel megélt bujálkodásom során,vagy mikor felkészítem rá,hogy nem sokára jön értem a szeretőm és mi minden fog történni...mégerősebb afrodiziákum számára ha jelen is van nézőként...
Persze ez csak egy variáció,gyakran elég egy csók a szobában egymás mellett elhaladva és pillanatok múlva vagy a falon vagy az ágyban találom magam...
#117   2013. 07. 29. hétfő 09:35
X Törölt felhasználó (857830)
Miért ne lehetne az előjátékot a fizikai érintkezést jóval megelőző időszakra is kiterjeszteni? A verbalitásban hatalmas lehetőségek rejtőznek..
(Jó, most nem konkrétan az ilyen" Ne fürgyéé le! " típusú, esszenciális megoldásokra gondolok)
#116   2013. 07. 28. vasárnap 20:23
X Törölt felhasználó (805295) VIP
ez igen wink sokszor mondtam már mi nők szeretjük a magabiztos férfiakat!
#115   2013. 07. 20. szombat 15:12
Demona Demona VIP Admin
Nos úgy tűnik tele van az élet izgalommal s harci díszben érkezik a hadszíntérre mindenki.... crazya
#114   2012. 05. 19. szombat 15:57
X Törölt felhasználó (442236)
Egy sima lazít masszázsból is lehet jó szex. Először megmasszírozom a csajszit rendesen, de semmi intim részhez nem nyúlok. Azt csak később szépen apránként rávezetve. Amire a popsit és a punci környékét masszírozom a hát, a nyak, a váll, a lábak után arra már kellően nedves lesz a párom smile (persze ha éppen van) nyes
#113   2012. 05. 17. csütörtök 23:36
Demona Demona VIP Admin
Hát ez a téma elég mélyre bújt.........pedig nem elhanyagolandó!
Részemről igyekszem olyan témát felhozni amivel a gondolatait is rá tudom állítani "mai napot nem úszod meg szárazon" egyre közeledve az alkalmas időpont felé, gyakrabban keveredek "útjába" olyankor kicsit huncutkodok s mikor kellően felhúztam lelépek, bocsi eplus2 Végül addig jár a korsó a kútra míg meg nem töltik.... hehe
#112   2009. 05. 30. szombat 21:22
X Törölt felhasználó (58718)
Jó is az, ha valakinek jó mellei vannak. Hálás olyankor az ember.
(Ez egy válasz szecsikata üzenetére (2009. 05. 29. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 29. péntek 07:28
a barátomnak elég annyi, ha kivillantom a mellem nekem azért kell egy kicsivel több is
#111   2009. 05. 29. péntek 07:28
szecsikata szecsikata
a barátomnak elég annyi, ha kivillantom a mellem nekem azért kell egy kicsivel több is
#110   2009. 05. 29. péntek 04:57
X Törölt felhasználó (65919)
Ha már evés-ivás előjátékról van szó, akkor mi a vörös borosat szeretjük. Borozni, csókolózni lassan hosszasan (vörös boros nedvekkel vegyítve), majd azt eljutunk a borral pácolt farokszopáshoz, vagy a borba áztatott csikló nyalásához. Három dolog fontos: nagyon jó száraz, vörösbor kell legyen, nem a borivásra kell koncentrálni, és el lehet dobni a lepedőt esetleg matracvédő huzatot is. Mindenképpen nagyon finom nedvkeverékek és ezért elnyúló előjáték az eredmény.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 10. 25. csütörtök
Üzenetek: 129db
Utolsó üzenet: 2020. 05. 21. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!