Észrevettem hogy a párom vonzódik a leszbikus szex iránt, hogyan tudnám annyira felizgatni hogy legalább beszéljen róla nálunk ez tabu téma,várom az ötleteket.
Van erre egy jó vicc!
Hogy lehet könnyen felizgatni a ház asszonyát? Ha beletörlöd a farkad a függönybe...
Hogy lehet könnyen felizgatni a ház asszonyát? Ha beletörlöd a farkad a függönybe...

Legalább végig izgulhatod az egész órát! (Vagy megáll,vagy nem?!)
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2020. 05. 12. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk az előjáték egy óra könyörgés!!

Valóban érdekes a téma! Diszkréten célozgatások, finom puszik, simogatás egyre rámenősebben. Erogén zónák izgatása kézzel majd szájjal...elengedhetetlen!

Érdekes téma! És szerintem egyik legfontosabb eleme a jó szexnek! Az előjáték elkezdődhet egy beszélgetéssel. érintésekkel. De tudni kel a partner erogén zónáit az élvezet elérésére hangolni. Szeretem az előjáték alat is elélveztetni a társamat, ujjal nyalással vibrivel.
imádja ha csókolgatom a nyakát, markolom a popsiját, szopogatom a mellbimbóit
Igen ez olyan izgalmas, hogy csuda! Persze itt már más is játszik, ez már nem "csak" szex. illetve annak egy magasabb szintje.
Hát ez első lépésnek izgalmasnak hangzik... Sztem ettől minden férfi ledobná a szíjat!!
A Te párodnak ez a "gyenge pontja"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 11:27
A Te párodnak ez a "gyenge pontja"?

Törölt felhasználó (857830)

... lényeg a kreativitás!
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát?
... lényeg a kreativitás!
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát? (Ez egy válasz Fülig Jimmy üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 11:16
Mondjuk benyúlok a bugyimba, majd az ujjammal végigsimítom az ajkát? (Ez egy válasz Fülig Jimmy üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Magam is jártam már így! Egy pillantás, egy csók és már egymásnak is estünk a szerelmemmel, bárhol voltunk is!
Persze ehhez kell egy mély szerelmi kapcsolat! Ez a múlt... De a "hangultba hozást" olyan sokféle módon lehet csinálni, sztem a lényeg a kreativitás! Sokszor jó egy sms, egy futó telefon, egy emil már napközben... Az a jó ha ismered Kedvesed "gyenge pontjait"....
Persze ehhez kell egy mély szerelmi kapcsolat! Ez a múlt... De a "hangultba hozást" olyan sokféle módon lehet csinálni, sztem a lényeg a kreativitás! Sokszor jó egy sms, egy futó telefon, egy emil már napközben... Az a jó ha ismered Kedvesed "gyenge pontjait"....

Magam is jártam már így! Egy pillantás, egy csók és már egymásnak is estünk a szerelmemmel, bárhol voltunk is!

A páromat kettesben úgy tudom leginkább felizgatni ha elmondom neki részletesen mi minden és hogyan történt a legutóbbi, szeretőmmel megélt bujálkodásom során,vagy mikor felkészítem rá,hogy nem sokára jön értem a szeretőm és mi minden fog történni...mégerősebb afrodiziákum számára ha jelen is van nézőként...
Persze ez csak egy variáció,gyakran elég egy csók a szobában egymás mellett elhaladva és pillanatok múlva vagy a falon vagy az ágyban találom magam...
Persze ez csak egy variáció,gyakran elég egy csók a szobában egymás mellett elhaladva és pillanatok múlva vagy a falon vagy az ágyban találom magam...
Miért ne lehetne az előjátékot a fizikai érintkezést jóval megelőző időszakra is kiterjeszteni? A verbalitásban hatalmas lehetőségek rejtőznek..
(Jó, most nem konkrétan az ilyen" Ne fürgyéé le! " típusú, esszenciális megoldásokra gondolok)
(Jó, most nem konkrétan az ilyen" Ne fürgyéé le! " típusú, esszenciális megoldásokra gondolok)
ez igen
sokszor mondtam már mi nők szeretjük a magabiztos férfiakat!

Nos úgy tűnik tele van az élet izgalommal s harci díszben érkezik a hadszíntérre mindenki....

Egy sima lazít masszázsból is lehet jó szex. Először megmasszírozom a csajszit rendesen, de semmi intim részhez nem nyúlok. Azt csak később szépen apránként rávezetve. Amire a popsit és a punci környékét masszírozom a hát, a nyak, a váll, a lábak után arra már kellően nedves lesz a párom
(persze ha éppen van)

Hát ez a téma elég mélyre bújt.........pedig nem elhanyagolandó!
Részemről igyekszem olyan témát felhozni amivel a gondolatait is rá tudom állítani "mai napot nem úszod meg szárazon" egyre közeledve az alkalmas időpont felé, gyakrabban keveredek "útjába" olyankor kicsit huncutkodok s mikor kellően felhúztam lelépek, bocsi
Végül addig jár a korsó a kútra míg meg nem töltik....
Részemről igyekszem olyan témát felhozni amivel a gondolatait is rá tudom állítani "mai napot nem úszod meg szárazon" egyre közeledve az alkalmas időpont felé, gyakrabban keveredek "útjába" olyankor kicsit huncutkodok s mikor kellően felhúztam lelépek, bocsi

Jó is az, ha valakinek jó mellei vannak. Hálás olyankor az ember.
(Ez egy válasz szecsikata üzenetére (2009. 05. 29. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 29. péntek 07:28

a barátomnak elég annyi, ha kivillantom a mellem nekem azért kell egy kicsivel több is
a barátomnak elég annyi, ha kivillantom a mellem nekem azért kell egy kicsivel több is
Ha már evés-ivás előjátékról van szó, akkor mi a vörös borosat szeretjük. Borozni, csókolózni lassan hosszasan (vörös boros nedvekkel vegyítve), majd azt eljutunk a borral pácolt farokszopáshoz, vagy a borba áztatott csikló nyalásához. Három dolog fontos: nagyon jó száraz, vörösbor kell legyen, nem a borivásra kell koncentrálni, és el lehet dobni a lepedőt esetleg matracvédő huzatot is. Mindenképpen nagyon finom nedvkeverékek és ezért elnyúló előjáték az eredmény.