bocs
éppen dr.house birósági tárgyalását néztem
úgy értem, hogy olvashattad, hogy genyó "szakértője" a témának...bár jobb lenne, ha genyóné írna a kétpasis szexről
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:21
éppen dr.house birósági tárgyalását néztem
úgy értem, hogy olvashattad, hogy genyó "szakértője" a témának...bár jobb lenne, ha genyóné írna a kétpasis szexről
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55611)
mi van?lemaradtam valamiről?
mi van?lemaradtam valamiről?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:16
tudtam én, hogy te vagy a megfelelő ember a kényes feladatra
evie...tiéd a pasi...nincs több kérdésem
tudtam én, hogy te vagy a megfelelő ember a kényes feladatra
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:08
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mágus?
Ugyan már! Egyszerüen annyi, hogy az első eset nálunk is hasonlóan zajlott. Asszony felállt, hogy na jó, ezt nem. Egy kicsit cukkoltuk azzal, hogy gyáva...
A többi a nagylevegős téma.
Egyébként a kezdeti gyártási évem 1974, az elkészülési 1975.
Ugyan már! Egyszerüen annyi, hogy az első eset nálunk is hasonlóan zajlott. Asszony felállt, hogy na jó, ezt nem. Egy kicsit cukkoltuk azzal, hogy gyáva...
A többi a nagylevegős téma.Egyébként a kezdeti gyártási évem 1974, az elkészülési 1975.
Mágus?
A többi a nagylevegős téma.
Egyébként a kezdeti gyártási évem 1974, az elkészülési 1975.
A többi a nagylevegős téma.Egyébként a kezdeti gyártási évem 1974, az elkészülési 1975.
I am so sorryt a cipő
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:55
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
nana
kezdesz offolni...maradjunk a két pasis témánál...úgy rémlik, hogy főgenyó nagy mágus
rejtsd bele a személyére vonatkozó kérdéseidet a témával kapcsolatosakba...biztosan fog majd válaszolni
kezdesz offolni...maradjunk a két pasis témánál...úgy rémlik, hogy főgenyó nagy mágus
rejtsd bele a személyére vonatkozó kérdéseidet a témával kapcsolatosakba...biztosan fog majd válaszolni
nana
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
a 3. X-en mennyire?már csak azért mert a kedvesem pont most lesz xxx.
a 3. X-en mennyire?már csak azért mert a kedvesem pont most lesz xxx.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:32
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ha 5 centivel rövidebb, akkor királylány.
Erősen kopaszodó, a harmadik x-en egy kicsit túlszaladt manus.
lol.ez tetszik
2008. 02. 13. szerda 21:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ok.akkor egy kérdés:te most akkor milyen nemű is vagy?
ok.akkor egy kérdés:te most akkor milyen nemű is vagy?
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Bocs, nem nyomtam rá a válaszra, csak írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:22
ez nekem szol??
ez nekem szol??
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:14
Ugyan-ugyan.
Nagylevegő, srácok tegyétek a dolgotokat, "s"orgazmust akarok.
Közben úgyis "bemelegszel" annyira, hogy nem lesz gond.
ahhha....és hol itt az önzetlen szerelem?
ha nem akarod, akkor ne tedd meg...még azon az áron sem, hogy teljesítve lesznek a kívánságaid
(megöl a kiváncsiság, hogy mire vágysz...de az itt off lenne, ha nem két pasira vágysz...szóval keresd meg a szexuális vágyaink topicot, és írd bele...léccccciléccccciléccccci) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:14
ha nem akarod, akkor ne tedd meg...még azon az áron sem, hogy teljesítve lesznek a kívánságaid
(megöl a kiváncsiság, hogy mire vágysz...de az itt off lenne, ha nem két pasira vágysz...szóval keresd meg a szexuális vágyaink topicot, és írd bele...léccccciléccccciléccccci) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel azt mondta a kedves,hogy ő csak fel akarja dobni a szexuális életünket,mondtam én is pár ötletet,amit én szeretnék,de ő ragaszkodott az ő hülyeségéhez.Erre mondtam neki ill egész pontosan kérdeztem,hogy ha megteszem,akkor ő is megteszi,amit én szeretnék.és a válasz az volt, hogy igen,de csak utána
Ugyan-ugyan.
mivel azt mondta a kedves,hogy ő csak fel akarja dobni a szexuális életünket,mondtam én is pár ötletet,amit én szeretnék,de ő ragaszkodott az ő hülyeségéhez.Erre mondtam neki ill egész pontosan kérdeztem,hogy ha megteszem,akkor ő is megteszi,amit én szeretnék.és a válasz az volt, hogy igen,de csak utána
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:10
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
te vágyaid is ki legyenek elégítve??? meg kell tenned??? ezt meg kéne magyaráznod...
te vágyaid is ki legyenek elégítve??? meg kell tenned??? ezt meg kéne magyaráznod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:05
hát nem tudom.ha azt akarom,hogy az én vágyaim is ki legyenek elégitve,akkor meg kell tennem:(
hát nem tudom.ha azt akarom,hogy az én vágyaim is ki legyenek elégitve,akkor meg kell tennem:(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 20:59
vagyis akkor akarod
csak gátlásaid vannak...nos akkor kezd el győzködni magadat, hogy csinos vagy telten is, és lehetsz kívánatos így is
aztán majd alakul a többi része is...persze, csak ha valóban akarod
csak gátlásaid vannak...nos akkor kezd el győzködni magadat, hogy csinos vagy telten is, és lehetsz kívánatos így is
vagyis akkor akarod
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 18:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
hát már addig jutottam az agyalással,hogy magam sem tudom.tulajdonképpen megpróbálom elképzelni,de mindig az jön ki belőle,hogy nem nekem való a dolog.én halálosan szégyelném magam abban a szituban.
sya evie. tudod egyszer régen megkeresett 1barátom mondván csapjunk egy nagy bulit csak az én párom tudtával és bele egyezésével az ö párja 78kg és kb165 magas szoval nem egy vékony teremtés volt a csaj.(nem az esetem a csaj,de nem az alakja miatt) szoval igent mondtunk már csak a buli miatt is. a csaj nagyon szégyenli a testét mert nagyon kövér és elönytelenül kövér(mint tudjuk vannak olyan kövér duci emberek akire ha ránézel éhségérzeted támad,nos a csaj nem olyan tipusu) este7-körül kezdtünk bulizni döcögve indult a buli de legalább elindult fogyott valamennyi alkohol,egyre jobban emelkedett a hangulat,az áttörés éjszaka 2körül történt(a részleteket cenzurázom) benne volt a csaj mindenben utánna valahogy nem érdekelte az alakja sem a kinézete. tudtommal ez volt neki az elsö ilyen alkalma.. azota volt még pár ilyen alkalmuk,de az már nélkülünk.... késöbb kiderült hogy a csaj pont ugy kezdte mint te hogy poénbol kezdte huzni a párját ö meg elfelejtette megkérdezni hogy akarja-e vagy sem. (de mindenki élvezte a bulit saját bevallása szerint) ez csak azért irtam le hogy lásd egy olyanduci vagy kövér csaj is lehet az est fénypontja.. mért ne lehetnél egyszer te is az ász..
2008. 02. 13. szerda 18:31
hát már addig jutottam az agyalással,hogy magam sem tudom.tulajdonképpen megpróbálom elképzelni,de mindig az jön ki belőle,hogy nem nekem való a dolog.én halálosan szégyelném magam abban a szituban.

szexcica

titan2003
Barbera