akkor még mindig nem értjük egymást
Ő szeretné a 2 pasis dolgot,de én meg nem nagyon akarok mással is lenni, pláne nem az orra előtt.mégpedig,mert úgy gondolom,hogy ha szeretek valakit,akkor meg sem fordul a fejembe,hogy mással legyek.felvetettem neki a másik variációt is,de ő akkor ezt mondta,hogy őt felizgatná,ha engem más is dugna.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 12:55

elnézést az elirásért,csak ugy látszik hogy rosszul értelmeztem az események fonalát.De akkor te sem jo helyre irsz azt hiszem,mert neked nem a 2pasi a vágyad ahogy a párodnak sem Ö2 csajt akarna te meg valami más.

elnézést az elirásért,csak ugy látszik hogy rosszul értelmeztem az események fonalát.De akkor te sem jo helyre irsz azt hiszem,mert neked nem a 2pasi a vágyad ahogy a párodnak sem Ö2 csajt akarna te meg valami más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 19:16

Törölt felhasználó (55611)

várj egy pillanatot. te azt irtad:"a csaj pont ugy kezdte mint te hogy poénbol kezdte huzni a párját".na de nem én kezdem a páromat huzni,hanem ő engem,és amig azt hittem,hogy poén,addgi reagáltam is rá.
Amugy mo épp jo kedvemben kaptál el,mert gy jo kis úszás után vagyok,de attol még nem gondolnám,hogy én lennék az est fénypontja
az alkoholra reagálva,ugye korábban azt irtam,hogy nincs annyi,ami feloldana,márcsak azért is,mert ha iszom,akkor bealszom
tudom ez nem hangzik valami jol,de ez van
Amugy mo épp jo kedvemben kaptál el,mert gy jo kis úszás után vagyok,de attol még nem gondolnám,hogy én lennék az est fénypontja

az alkoholra reagálva,ugye korábban azt irtam,hogy nincs annyi,ami feloldana,márcsak azért is,mert ha iszom,akkor bealszom

Úgy tűnik a legtöbb nő hasonlóan gondolkodik. Az én páromat is győzködni kellett. Ő sincs megelégedve a külsejével és attól félt hogy annyira zavarba lesz előttem, hogy egyáltalán nem fogja élvezni a dolgot. zavar valóban volt, talán öt percig és utána közel öt órán át "szeretgettük" és 12-nél zavarodtam bele a számolásba ami az orgazmusait illeti. Szóval én drukkolok a férjednek, hogy örömet okozhasson Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:21

mi van?lemaradtam valamiről?
bocs
éppen dr.house birósági tárgyalását néztem
úgy értem, hogy olvashattad, hogy genyó "szakértője" a témának...bár jobb lenne, ha genyóné írna a kétpasis szexről
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:21

úgy értem, hogy olvashattad, hogy genyó "szakértője" a témának...bár jobb lenne, ha genyóné írna a kétpasis szexről

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:16

tudtam én, hogy te vagy a megfelelő ember a kényes feladatra
evie...tiéd a pasi...nincs több kérdésem

tudtam én, hogy te vagy a megfelelő ember a kényes feladatra
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:08

Mágus?
Ugyan már! Egyszerüen annyi, hogy az első eset nálunk is hasonlóan zajlott. Asszony felállt, hogy na jó, ezt nem. Egy kicsit cukkoltuk azzal, hogy gyáva...
A többi a nagylevegős téma.
Egyébként a kezdeti gyártási évem 1974, az elkészülési 1975.

Mágus?
Ugyan már! Egyszerüen annyi, hogy az első eset nálunk is hasonlóan zajlott. Asszony felállt, hogy na jó, ezt nem. Egy kicsit cukkoltuk azzal, hogy gyáva...
A többi a nagylevegős téma.

I am so sorryt a cipő
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:55

nana
kezdesz offolni...maradjunk a két pasis témánál...úgy rémlik, hogy főgenyó nagy mágus
rejtsd bele a személyére vonatkozó kérdéseidet a témával kapcsolatosakba...biztosan fog majd válaszolni

nana
kezdesz offolni...maradjunk a két pasis témánál...úgy rémlik, hogy főgenyó nagy mágus
rejtsd bele a személyére vonatkozó kérdéseidet a témával kapcsolatosakba...biztosan fog majd válaszolni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:52

a 3. X-en mennyire?már csak azért mert a kedvesem pont most lesz xxx.

a 3. X-en mennyire?már csak azért mert a kedvesem pont most lesz xxx.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:32

Hát, ha 5 centivel rövidebb, akkor királylány.
Erősen kopaszodó, a harmadik x-en egy kicsit túlszaladt manus.

lol.ez tetszik
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:32

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:26

ok.akkor egy kérdés:te most akkor milyen nemű is vagy?
ok.akkor egy kérdés:te most akkor milyen nemű is vagy?
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Bocs, nem nyomtam rá a válaszra, csak írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:22

ez nekem szol??
ez nekem szol??
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:14

Ugyan-ugyan.
Nagylevegő, srácok tegyétek a dolgotokat, "s"orgazmust akarok.
Közben úgyis "bemelegszel" annyira, hogy nem lesz gond.

ahhha....és hol itt az önzetlen szerelem?
ha nem akarod, akkor ne tedd meg...még azon az áron sem, hogy teljesítve lesznek a kívánságaid
(megöl a kiváncsiság, hogy mire vágysz...de az itt off lenne, ha nem két pasira vágysz...szóval keresd meg a szexuális vágyaink topicot, és írd bele...léccccciléccccciléccccci) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:14

ha nem akarod, akkor ne tedd meg...még azon az áron sem, hogy teljesítve lesznek a kívánságaid
(megöl a kiváncsiság, hogy mire vágysz...de az itt off lenne, ha nem két pasira vágysz...szóval keresd meg a szexuális vágyaink topicot, és írd bele...léccccciléccccciléccccci) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

mivel azt mondta a kedves,hogy ő csak fel akarja dobni a szexuális életünket,mondtam én is pár ötletet,amit én szeretnék,de ő ragaszkodott az ő hülyeségéhez.Erre mondtam neki ill egész pontosan kérdeztem,hogy ha megteszem,akkor ő is megteszi,amit én szeretnék.és a válasz az volt, hogy igen,de csak utána

Ugyan-ugyan.
Nagylevegő, srácok tegyétek a dolgotokat, "s"orgazmust akarok.
Közben úgyis "bemelegszel" annyira, hogy nem lesz gond.

mivel azt mondta a kedves,hogy ő csak fel akarja dobni a szexuális életünket,mondtam én is pár ötletet,amit én szeretnék,de ő ragaszkodott az ő hülyeségéhez.Erre mondtam neki ill egész pontosan kérdeztem,hogy ha megteszem,akkor ő is megteszi,amit én szeretnék.és a válasz az volt, hogy igen,de csak utána
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:10

te vágyaid is ki legyenek elégítve??? meg kell tenned??? ezt meg kéne magyaráznod...
te vágyaid is ki legyenek elégítve??? meg kell tenned??? ezt meg kéne magyaráznod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:05

hát nem tudom.ha azt akarom,hogy az én vágyaim is ki legyenek elégitve,akkor meg kell tennem:(
hát nem tudom.ha azt akarom,hogy az én vágyaim is ki legyenek elégitve,akkor meg kell tennem:(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 20:59

vagyis akkor akarod
csak gátlásaid vannak...nos akkor kezd el győzködni magadat, hogy csinos vagy telten is, és lehetsz kívánatos így is
aztán majd alakul a többi része is...persze, csak ha valóban akarod

aztán majd alakul a többi része is...persze, csak ha valóban akarod