Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#272   2007. 05. 02. szerda 19:11
kumasz kumasz
szerintem itt páran csak szerettek volna ilyen orgiában részt venni, de úgy csinálnak, mintha ez életük része lenne. nekem volt már részem két lány egy fiú és két fiú egy lány buliban is. a két csajos nagyon gyengére sikerült, de a két pasi egy csaj mindenkinek jó volt nagyon. ezt az is bizonyíthatja, hogy évekig csináltuk hármasban. egyszer viszont belecsöppentem egy igazi orgiába, ahol három csaj volt és tizennégy pasi. igaz itt a csajok pénzért keféltek, de megérte.
#271   2007. 05. 02. szerda 18:43
zelli zelli
Szia, d2446bd7!
Én már kijöttem a lánykorból.A szexuális tapasztalatokhoz idő is kell, meg IQ. Úgynevezett "bölcselet"! Kérdezz meg több korosztályból igazi nőket! Biztosan a kedvesed kedvére válik! A figyelemkoncentrációhoz is kell némi tapasztalat, némi tanulmány! Légy nyitott! És kérdezz meg egy-két generációt!
Szia, Zelli!
#270   2007. 05. 02. szerda 16:25
vazul68 vazul68
Nekem egyszer hónapokig kellett elültetnem a hölgy fejében az ötletet, ami természetesen az ő rejtett vágya is volt. Utána két napig együtt voltunk a másik mukival, mire összejött a dolog! Egyszóval erre nincs biztos recept! Ja, természetesen nem bántuk meg! Mindenkinek ajánlom, ne hadja ki, mert nem tudja, mit veszít.....
(Ez egy válasz brucelee18 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 09:05
Sziasztok!Háttt velünk pont tegnap esett meg az a történet hogy 1 csaj akit már naon régóta ismerünka haverommal állandóan szóba hozza az ien oan szexuális élményeit hogy kivel hol mikor hogyan csinálta stb...és enyhe célzásogat is tesz és nem csak szóban hanem tettekben is.Háttt eldöntöttük h üres lesz a lakás veszünk 1 kis alkoholt és csinálunk 3asban bulit haverom ő és én..egész nap húzta az agyunkat h így ugy hagyta hhogy rámásszunk maxra felizgatott minket persze ő ügyelt arra hogy jóval kevesebbet igyon mint mi aztán megmaszíorozott minket de amikor már vetkőztetni szerettük volna szépen lekoptatott minket szal jóó nagy beégés lett az egészből:Scsak azt tudnám mér izgat fel minket ien szinten ha aztán az elsza vége hogy 1 nagyot koppanunk.Nektek mi a véleményetek erről?Talán a végén mégiscsak beijedt a 2pasis 5lettől?
#269   2007. 05. 02. szerda 15:30
havasvirag havasvirag
Miért te megtennéd ?
#268   2007. 05. 01. kedd 19:09
kandurmarci kandurmarci
Egy kolléganőm, akivel régebben szexeltünk sokat, örvendezve jött az első eset után, hogy egyszerre két pasi dugta. Nagyon élvezte, halmozta az orgazmusokat.
#267   2007. 04. 30. hétfő 09:15
vferi vferi
Tuti nem! Nem is volt szándéka veletek lefeküdni! Ez kérlek egy mezei szivatás smile )
(Ez egy válasz brucelee18 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 09:05
Sziasztok!Háttt velünk pont tegnap esett meg az a történet hogy 1 csaj akit már naon régóta ismerünka haverommal állandóan szóba hozza az ien oan szexuális élményeit hogy kivel hol mikor hogyan csinálta stb...és enyhe célzásogat is tesz és nem csak szóban hanem tettekben is.Háttt eldöntöttük h üres lesz a lakás veszünk 1 kis alkoholt és csinálunk 3asban bulit haverom ő és én..egész nap húzta az agyunkat h így ugy hagyta hhogy rámásszunk maxra felizgatott minket persze ő ügyelt arra hogy jóval kevesebbet igyon mint mi aztán megmaszíorozott minket de amikor már vetkőztetni szerettük volna szépen lekoptatott minket szal jóó nagy beégés lett az egészből:Scsak azt tudnám mér izgat fel minket ien szinten ha aztán az elsza vége hogy 1 nagyot koppanunk.Nektek mi a véleményetek erről?Talán a végén mégiscsak beijedt a 2pasis 5lettől?
#266   2007. 04. 30. hétfő 09:05
brucelee18 brucelee18
#265   2007. 04. 29. vasárnap 02:17
zelli zelli
Örülök, Kandúrmarci!
Több olyaneset volt,, hogy lehetett volna! Tényleg a fiúk, férfiak futamodtak meg. Akartam nagyon, de lelankadt a nyuszi az utoló pillanatban! De ha Te ott lettél volna?????
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 01:57
Szia Zelli, valahogy minden témában összefutunk. Végülis hogy alakult? Egyszer futamodott meg a baknyuszi, ez egy eset volt, vagy eddig még nem jött össze egyáltalán 2 pasival?
#264   2007. 04. 29. vasárnap 01:57
kandurmarci kandurmarci
Szia Zelli, valahogy minden témában összefutunk. Végülis hogy alakult? Egyszer futamodott meg a baknyuszi, ez egy eset volt, vagy eddig még nem jött össze egyáltalán 2 pasival?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 04. 28. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 14:08
Szerintem a nők legalább 97 százaléka akarja, elméletben. Még nagyon prüdek az emberek! Gyakorlatilag meg nagyon akarnám, kerültem ilyen helyzetbe, de az utolsó pillanatban valamelyik srác meggondolta magát. Az újtól való félelem miatt, vagy hamis etikai elvek miatt, nem tudom. Pedig külön-külön ment!
#263   2007. 04. 28. szombat 14:08
zelli zelli
Szerintem a nők legalább 97 százaléka akarja, elméletben. Még nagyon prüdek az emberek! Gyakorlatilag meg nagyon akarnám, kerültem ilyen helyzetbe, de az utolsó pillanatban valamelyik srác meggondolta magát. Az újtól való félelem miatt, vagy hamis etikai elvek miatt, nem tudom. Pedig külön-külön ment!
#262   2007. 04. 26. csütörtök 09:21
X Törölt felhasználó (33740)
Szerintem izgató, bár ritkán van szerencsém hozzá. Ha tehetem mindig beválalom mert szeretem ha kényeztetnek.
#261   2007. 04. 24. kedd 07:52
Laser30 Laser30
Hmmm... Mesélnél erről egy kicsit bővebben is? smile
Főleg, hogy először hogyan alakult? Hátha tanulok belőle... smile ))
#260   2007. 04. 23. hétfő 17:47
havasvirag havasvirag
Természetesen , nagy távolságot nem hiszem hogy ezért valaki megtegyen .
#259   2007. 04. 23. hétfő 08:31
ikaros37 ikaros37
Én is benned lennék!
#258   2007. 04. 23. hétfő 00:59
X Törölt felhasználó (18076)
Volt már benne részed?
#257   2007. 04. 22. vasárnap 15:28
Stitchi Stitchi
Szex kozben nalunk is sokszor felmerul a tema...De akkor mar a farkad nyilatkozik es nem az eszed... Minden esetre izgato dolog. Nem lehetne eloszor csak vegignezni egy masik part ahogyan szexel?
#256   2007. 04. 22. vasárnap 10:55
X Törölt felhasználó (41637)
Hello!
Annak idején mi is kipróbáltuk a barátnőmmel a hármast.Egy nagyon jó barátom volt a harmadik személy. Nagyon jól sikerült,a mai napig sem bántam meg,nagyon jó emlékkel gondolok vissza rá.Engem különösen izgatott és nagyon élveztem,hogy a csajom teljesen odaadta magát a haveromnak is, teljes beleadással csinálta.(a haver se panaszkodott crazya ) Jó volt látni, hogy élvezetből és nem kényszerből csinálja(én ajánlottam fel a hármast). Az akció után természetesen megmaradt a barátság és a párommal ez miatt soha nem volt féltékenységi és egyéb próbléma sem!
#255   2007. 04. 21. szombat 22:10
husband35 husband35
Ez tényleg "megrázó",én biztos rávertem volna a kezére,a f...at férfi ne fogdossa,kivéve baj esetén urulógus,de az odébb van.Szóval furcsa az biztos. smile
(Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 21. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 14:56
Bocs nem voltam elég világos.
Az elkapta a kicsikémet nem a páromra értettem, hanem az én ...-ra gerjedt rá.
Erre nem voltam felkészülve!
Gondolom ez nem minden hármas sexelésben így történik.
#254   2007. 04. 21. szombat 14:56
marsmanó marsmanó
Bocs nem voltam elég világos.
Az elkapta a kicsikémet nem a páromra értettem, hanem az én ...-ra gerjedt rá.
Erre nem voltam felkészülve!
Gondolom ez nem minden hármas sexelésben így történik.
#253   2007. 04. 20. péntek 16:25
havasvirag havasvirag
Két erdélyi férfifel syivesen kiprobálnám .

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!