szerintem itt páran csak szerettek volna ilyen orgiában részt venni, de úgy csinálnak, mintha ez életük része lenne. nekem volt már részem két lány egy fiú és két fiú egy lány buliban is. a két csajos nagyon gyengére sikerült, de a két pasi egy csaj mindenkinek jó volt nagyon. ezt az is bizonyíthatja, hogy évekig csináltuk hármasban. egyszer viszont belecsöppentem egy igazi orgiába, ahol három csaj volt és tizennégy pasi. igaz itt a csajok pénzért keféltek, de megérte.
Szia, d2446bd7!
Én már kijöttem a lánykorból.A szexuális tapasztalatokhoz idő is kell, meg IQ. Úgynevezett "bölcselet"! Kérdezz meg több korosztályból igazi nőket! Biztosan a kedvesed kedvére válik! A figyelemkoncentrációhoz is kell némi tapasztalat, némi tanulmány! Légy nyitott! És kérdezz meg egy-két generációt!
Szia, Zelli!
Én már kijöttem a lánykorból.A szexuális tapasztalatokhoz idő is kell, meg IQ. Úgynevezett "bölcselet"! Kérdezz meg több korosztályból igazi nőket! Biztosan a kedvesed kedvére válik! A figyelemkoncentrációhoz is kell némi tapasztalat, némi tanulmány! Légy nyitott! És kérdezz meg egy-két generációt!
Szia, Zelli!
Nekem egyszer hónapokig kellett elültetnem a hölgy fejében az ötletet, ami természetesen az ő rejtett vágya is volt. Utána két napig együtt voltunk a másik mukival, mire összejött a dolog! Egyszóval erre nincs biztos recept! Ja, természetesen nem bántuk meg! Mindenkinek ajánlom, ne hadja ki, mert nem tudja, mit veszít.....
(Ez egy válasz brucelee18 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 09:05

Sziasztok!Háttt velünk pont tegnap esett meg az a történet hogy 1 csaj akit már naon régóta ismerünka haverommal állandóan szóba hozza az ien oan szexuális élményeit hogy kivel hol mikor hogyan csinálta stb...és enyhe célzásogat is tesz és nem csak szóban hanem tettekben is.Háttt eldöntöttük h üres lesz a lakás veszünk 1 kis alkoholt és csinálunk 3asban bulit haverom ő és én..egész nap húzta az agyunkat h így ugy hagyta hhogy rámásszunk maxra felizgatott minket persze ő ügyelt arra hogy jóval kevesebbet igyon mint mi aztán megmaszíorozott minket de amikor már vetkőztetni szerettük volna szépen lekoptatott minket szal jóó nagy beégés lett az egészből:Scsak azt tudnám mér izgat fel minket ien szinten ha aztán az elsza vége hogy 1 nagyot koppanunk.Nektek mi a véleményetek erről?Talán a végén mégiscsak beijedt a 2pasis 5lettől?
Miért te megtennéd ?
Egy kolléganőm, akivel régebben szexeltünk sokat, örvendezve jött az első eset után, hogy egyszerre két pasi dugta. Nagyon élvezte, halmozta az orgazmusokat.
Tuti nem! Nem is volt szándéka veletek lefeküdni! Ez kérlek egy mezei szivatás
)
(Ez egy válasz brucelee18 üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 09:05

Sziasztok!Háttt velünk pont tegnap esett meg az a történet hogy 1 csaj akit már naon régóta ismerünka haverommal állandóan szóba hozza az ien oan szexuális élményeit hogy kivel hol mikor hogyan csinálta stb...és enyhe célzásogat is tesz és nem csak szóban hanem tettekben is.Háttt eldöntöttük h üres lesz a lakás veszünk 1 kis alkoholt és csinálunk 3asban bulit haverom ő és én..egész nap húzta az agyunkat h így ugy hagyta hhogy rámásszunk maxra felizgatott minket persze ő ügyelt arra hogy jóval kevesebbet igyon mint mi aztán megmaszíorozott minket de amikor már vetkőztetni szerettük volna szépen lekoptatott minket szal jóó nagy beégés lett az egészből:Scsak azt tudnám mér izgat fel minket ien szinten ha aztán az elsza vége hogy 1 nagyot koppanunk.Nektek mi a véleményetek erről?Talán a végén mégiscsak beijedt a 2pasis 5lettől?
Örülök, Kandúrmarci!
Több olyaneset volt,, hogy lehetett volna! Tényleg a fiúk, férfiak futamodtak meg. Akartam nagyon, de lelankadt a nyuszi az utoló pillanatban! De ha Te ott lettél volna????? (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 01:57
Több olyaneset volt,, hogy lehetett volna! Tényleg a fiúk, férfiak futamodtak meg. Akartam nagyon, de lelankadt a nyuszi az utoló pillanatban! De ha Te ott lettél volna????? (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Zelli, valahogy minden témában összefutunk. Végülis hogy alakult? Egyszer futamodott meg a baknyuszi, ez egy eset volt, vagy eddig még nem jött össze egyáltalán 2 pasival?
Szia Zelli, valahogy minden témában összefutunk. Végülis hogy alakult? Egyszer futamodott meg a baknyuszi, ez egy eset volt, vagy eddig még nem jött össze egyáltalán 2 pasival?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 04. 28. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 14:08

Szerintem a nők legalább 97 százaléka akarja, elméletben. Még nagyon prüdek az emberek! Gyakorlatilag meg nagyon akarnám, kerültem ilyen helyzetbe, de az utolsó pillanatban valamelyik srác meggondolta magát. Az újtól való félelem miatt, vagy hamis etikai elvek miatt, nem tudom. Pedig külön-külön ment!
Szerintem a nők legalább 97 százaléka akarja, elméletben. Még nagyon prüdek az emberek! Gyakorlatilag meg nagyon akarnám, kerültem ilyen helyzetbe, de az utolsó pillanatban valamelyik srác meggondolta magát. Az újtól való félelem miatt, vagy hamis etikai elvek miatt, nem tudom. Pedig külön-külön ment!
Szerintem izgató, bár ritkán van szerencsém hozzá. Ha tehetem mindig beválalom mert szeretem ha kényeztetnek.
Hmmm... Mesélnél erről egy kicsit bővebben is?
Főleg, hogy először hogyan alakult? Hátha tanulok belőle...
))

Főleg, hogy először hogyan alakult? Hátha tanulok belőle...

Természetesen , nagy távolságot nem hiszem hogy ezért valaki megtegyen .
Én is benned lennék!
Volt már benne részed?
Szex kozben nalunk is sokszor felmerul a tema...De akkor mar a farkad nyilatkozik es nem az eszed... Minden esetre izgato dolog. Nem lehetne eloszor csak vegignezni egy masik part ahogyan szexel?
Hello!
Annak idején mi is kipróbáltuk a barátnőmmel a hármast.Egy nagyon jó barátom volt a harmadik személy. Nagyon jól sikerült,a mai napig sem bántam meg,nagyon jó emlékkel gondolok vissza rá.Engem különösen izgatott és nagyon élveztem,hogy a csajom teljesen odaadta magát a haveromnak is, teljes beleadással csinálta.(a haver se panaszkodott
) Jó volt látni, hogy élvezetből és nem kényszerből csinálja(én ajánlottam fel a hármast). Az akció után természetesen megmaradt a barátság és a párommal ez miatt soha nem volt féltékenységi és egyéb próbléma sem!
Annak idején mi is kipróbáltuk a barátnőmmel a hármast.Egy nagyon jó barátom volt a harmadik személy. Nagyon jól sikerült,a mai napig sem bántam meg,nagyon jó emlékkel gondolok vissza rá.Engem különösen izgatott és nagyon élveztem,hogy a csajom teljesen odaadta magát a haveromnak is, teljes beleadással csinálta.(a haver se panaszkodott

Ez tényleg "megrázó",én biztos rávertem volna a kezére,a f...at férfi ne fogdossa,kivéve baj esetén urulógus,de az odébb van.Szóval furcsa az biztos.
(Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 21. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 14:56

Bocs nem voltam elég világos.
Az elkapta a kicsikémet nem a páromra értettem, hanem az én ...-ra gerjedt rá.
Erre nem voltam felkészülve!
Gondolom ez nem minden hármas sexelésben így történik.
Bocs nem voltam elég világos.
Két erdélyi férfifel syivesen kiprobálnám .