Én is voltam már két pasival egyszer (moziban)

A trabant is elvisz mindenhova, de azért egy mercivel mégiscsak szivesebben megyek!
Nem is tudod , hát ez szép
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 11. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(censored vazelinator .... vanak direk társ kereső forumok köszi... és leeht privát üzit is küldeni a felhasználonak)
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 03:24
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Van nekem egy titkos vágyam.
Még sosem próbáltam. Egyszerre két pasival csinálnám úgy, hogy egyik nyal, a másikat szopom és utána mindkét lukamba belehelyezitek a farkatokat.
Szeretném név nélkül, telefonszám megadása nélkül akár a Ti lakásotokban, akár egy motelban ezt az élményt kirpóbálni.
Van-e jelentkező?
Még sosem próbáltam. Egyszerre két pasival csinálnám úgy, hogy egyik nyal, a másikat szopom és utána mindkét lukamba belehelyezitek a farkatokat.
Szeretném név nélkül, telefonszám megadása nélkül akár a Ti lakásotokban, akár egy motelban ezt az élményt kirpóbálni.
Van-e jelentkező?
(censored vazelinator .... vanak direk társ kereső forumok köszi... és leeht privát üzit is küldeni a felhasználonak)
2005. 01. 20. csütörtök 03:24

Van nekem egy titkos vágyam.
Van-e jelentkező?
Van-e jelentkező?
most tčrtem mgamhoz..mirol van szň?
Szép szám a nyolc

szia! De a 7 nem osztható 2vel! ha énis benevezek!
jajajaja.:)
hč, ez kčt pasis topik....
6in1:-)
akkor már legyen 6 ;-)
5!!!

karŕcsonykor nem črek rŕ...
(Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 09:23

Nekem elárulta hogy birná a hármas kupacolást is.Minden lukci betőmve.Szerintem minket kérhetne a karácsony fa alá

Nekem elárulta hogy birná a hármas kupacolást is.Minden lukci betőmve.Szerintem minket kérhetne a karácsony fa alá
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 07. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

és virgács lógott ki a seggéből? :D
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 07. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 17:28

Mondtam, hogy ez maradjon koztunk, foleg az amikor
nčgykčzlŕb szaladgŕltŕl a Mikulŕsruhŕban..:)
Hčč engem meg kihagytok?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 07. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 17:41

xxAniko:
Én is itt vagyok, ez már kettő SIDECAR1-el együtt.
Látod? Minden álmod ilyen gyorsan teljesüljön! :)
Ha komolyan gondolod írj!
xxAniko:
Mondtam, hogy ez maradjon koztunk, foleg az amikor
Jujjjjjjjjj!
Lŕtomkezd feltŕmadni ez a topik...:)
Lŕtomkezd feltŕmadni ez a topik...:)