A nős még jobb a diszkréció miatt szerintem : ))) Ő is és mi is védve vagyunk valamilyen szinten. És nem akarunk egymás kapcsolatába bekavarni utána (normál esetben) ! És valamilyen szinten a nemi gondok is kisebb mértékben fordulhatnak elő,bár ez koránt sem egyenesen arányos ,sajnos. De szívesebben vesz be az embert olyat akinek pld 3 éve csak ugyan az van ,mint aki kurvázik és minden hétvégén mást reszel meg !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 12:16
Törölt felhasználó (745787)

Ne haragudj, de vissza-visszaköszön a hozzászólásaidban, ezért megkérdezem. Mond már mi a bajod a nős pasikkal? Nem mindegy Neked, hogy a harmadik szerepét játszó pasi nős-e vagy nem?
Valószínűleg csak elméletben kefél .... Álmodozik róla, eljátszik a gondolattal, beszél róla, de az életben nem teszi meg ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 12:16

Törölt felhasználó (745787)

Ne haragudj, de vissza-visszaköszön a hozzászólásaidban, ezért megkérdezem. Mond már mi a bajod a nős pasikkal? Nem mindegy Neked, hogy a harmadik szerepét játszó pasi nős-e vagy nem?
Ábrándozik nős és nem nős férfi egyaránt. Ebben nincs különbség. Hogy sok a kamu? Persze hogy sok. Mi is rengeteggel találkoztunk, mikor keresgéltünk. Ez az internet arctalan szabadsága miatt van így.
Legalább annyi a kamu pár, mint a kamu egyedülálló.
Véleményem szerint nős pasik többsége "üzembiztosabb", mint sok szóló. Nem véletlenül kellettek valakinek. Ezért is jobban vágyott skalpok a nők szemében!
Legalább annyi a kamu pár, mint a kamu egyedülálló.
Véleményem szerint nős pasik többsége "üzembiztosabb", mint sok szóló. Nem véletlenül kellettek valakinek. Ezért is jobban vágyott skalpok a nők szemében!
Megismerni egy minimális szinten nem árt a szexbe harmadiknak bevonni kívánt férfit. De ennek ellenére érdemes úgy tekinteni reá, mint egy "biovibrátorra". Ezt nem sértésként, hanem az adott helyzetre legmegfelelőbb kifejezésként gondolom. Természetesen "neki" is van lelke, de tudnia kel a helyét, ha már bizalmat kap. Elvégre ő sem jár rosszul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 05. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 05. hétfő 22:02
Törölt felhasználó (746329)

Engem is izgatna, ha a páromat más is dugná előttem. Viszont nem tudom elképzelni, hogy személyisége is legyen annak az illetőnek, mármint olyan, akit én meg akarok ismerni. Inkább csak úgy tudom elképzelni, hogy ott van, aztán lelép. Tudom, ez így furán hangzik, de másként nem tudnám elképzelni.
tudjátok mi az érdekes, elméletben több a nő, mint a pasi, azért írtam, hogy elméletben, mert én mág soha sem tapasztaltam, és mindenki csajt keres, holott pasit kéne keresni, de ameddig, még mi pasik majdnem megkúrnánk mindenkit (azért van egy határ) addig a nők, (még a csúnyák is) igényeik vannak!! amik elég komolyakl

Engem is izgatna, ha a páromat más is dugná előttem. Viszont nem tudom elképzelni, hogy személyisége is legyen annak az illetőnek, mármint olyan, akit én meg akarok ismerni. Inkább csak úgy tudom elképzelni, hogy ott van, aztán lelép. Tudom, ez így furán hangzik, de másként nem tudnám elképzelni.
Olvasom itt a sok hozzászólást, hogy milyen nehéz normális fiút találni. Biztos nem könnyű, de azért kicsit hadd védjem már meg a srácokat. Mert már csak a nagy számok törvénye alapján is egyszerűen nem létezhet, hogy valaki hónapokig-évekig nem talál megfelelőt. Pasik jelentkeznek százával, legalábbis, én így képzelem, de javítsatok ki, ha tévedek és az nem lehet igaz, hogy mindegyikkel van valami gubanc.
A másik oldalról viszont párt tényleg nehéz megfelelőt kifogni, eleve sokkal szűkebb a választék, viszont legalább ugyanannyi százalékuk kókler, mint a szóló srácoknak.
Meg könnyű egymást félre is érteni. Pl. ha a srác ragaszkodik ahhoz, hogy a hölgytagot minél hamarabb kétséget kizáróan megismerje, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy türelmetlen, vagy hogy nem akar a férfival is megismerkedni, lehet, hogy egyszerűen csak ő se szeretné, ha szívatnák az oly gyakori kamuprofilok.
Arról meg, hogy a plusz srác gyakran meg akarja mutatni, hogy ő mennyivel nagyobb kani, mint a férj, az a véleményem, hogy egy értelmes, kulturált fiú esetén ilyentől nem kell tartani, illetve előtte meg kell beszélni, hogy végülis miért is akar ez a 3-mas dolog megtörténni, mit is szeretnének a résztvevők, és akkor nem lehet gond.
Félreértés ne essék, ezzel nem akartam mentegetni a szóló fiúk populációjának kritikát valóban megérdemlő tagjait, csak azt a pár "magamfajtát" akartam megvédeni.
A másik oldalról viszont párt tényleg nehéz megfelelőt kifogni, eleve sokkal szűkebb a választék, viszont legalább ugyanannyi százalékuk kókler, mint a szóló srácoknak.
Meg könnyű egymást félre is érteni. Pl. ha a srác ragaszkodik ahhoz, hogy a hölgytagot minél hamarabb kétséget kizáróan megismerje, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy türelmetlen, vagy hogy nem akar a férfival is megismerkedni, lehet, hogy egyszerűen csak ő se szeretné, ha szívatnák az oly gyakori kamuprofilok.
Arról meg, hogy a plusz srác gyakran meg akarja mutatni, hogy ő mennyivel nagyobb kani, mint a férj, az a véleményem, hogy egy értelmes, kulturált fiú esetén ilyentől nem kell tartani, illetve előtte meg kell beszélni, hogy végülis miért is akar ez a 3-mas dolog megtörténni, mit is szeretnének a résztvevők, és akkor nem lehet gond.
Félreértés ne essék, ezzel nem akartam mentegetni a szóló fiúk populációjának kritikát valóban megérdemlő tagjait, csak azt a pár "magamfajtát" akartam megvédeni.
Sziasztok.Én most pont ilyen nőt keresek aki benne volna az ilyen szexben.Imádnám ha a kedvesemet 2 vagy több pasi kényeztetné.Bár a több pasinál,lehet,hogy kellene még nő mert az még több variációt jelent.Jó lenne a szemébe nézni amikor 2 faszt szop.Ismerkednék ilyen nőkkel.Jelentkezz.
Nemtudom mért, de engem valahogyan mindig is jobban izgatott a 2 pasi 1 nő felállás.
Lehet azért, mert amikor asszonykám volt, őt jobban szerettem kényeztetni?
Lehet azért, mert amikor asszonykám volt, őt jobban szerettem kényeztetni?
Menjetek el egy swinger klubba! Ott nyugodtan ki lehet próbálni a két pasis felállást minden negatív körülmény kizárásával. Ott csak azt kell mondani, hogy nem és az nemet jelent. Nem fognak erőszakoskodni, nem kell kidobni a lakásból/szobából senkit, hanem keresni kell egy szimpatikusabb partnert.
uff (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 03. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 20:21
uff (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 03. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)

Igen,erről van szó. Mi is kerestünk,de olyan szövegeket kaptunk (tisztelet a kivételnek) ,mintha arról lenne szó,hogy én impotens vagyok és az asszonynak egy bikát akarok vinni félévente: ) Ha lenne két cerkám, amit előre-hátra oda-vissza lehetne tenni ,nem kersnénk senkit. Durván fogalmazva egy élő műfaszt keresünk(nem bunkóságból,de valahogy így tudom kifejteni csak,,azaz egy szükséges rossz ,vagy jó : ),ha önző hozzáállás ha nem. És igazából a 3-ban is a feleségemet 1-2 dolog ill. póz izgatja és ezt szeretnénk kipróbálni. De volt olyan ,akki akkora KAN, hogy ő csak gumi nélkűl csinálja. Biztosan van olyan nő aki szó szerint azt akarja ,hogy szétkeféljék, de nem mindenki ilyen. Ezt akarjuk mi is előre minden körlményben letisztázni ,de nem egy egyszerű dolog. A másik nagyon meleg amikor 3x jelentkezett valaki más képpel -névvel (a képeken ő volt csak máshogyan) . Nálunk elöszőr a feleségem nem akarta és nem is volt ilyesmi a fejébe sőt ideges volt tőle. Aztán sokat játszottunk és azt mondta (6 éve húzzuk) ,hogy kipróbálná,ha lenne megfelelő személy.
Talán majd lesz,de nem mindegy kivel. Pedig nem barátot keresünk(moziba járás stb....). Csak szex és más semmi : )))
Talán majd lesz,de nem mindegy kivel. Pedig nem barátot keresünk(moziba járás stb....). Csak szex és más semmi : )))
Én benne lennék, hogy a páromat ketten dugjuk, de Ő nem akarja! Hát ilyen is van!
Pedig szokott, (szoktunk) róla fantáziálni.
Pedig szokott, (szoktunk) róla fantáziálni.
en jobban elviselem ha az asszony ket vagy tobb faszival van, mert ha csak eggy ffi dugja felek hogy itt hagy erte
Hát, szerintem, ha 3 farka is lenne a férjednek, abból mobil is, meg minden pasinak, akkor is vágynál rá, hogy kipróbáld a többest. Az ember fia/lánya már csak ilyen, kíváncsi, és mindig arra vágyik, amit még nem kapott meg.
Azért sejtem, melyik lehet az a póz, amelyik izgat a témában
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 13:52
Azért sejtem, melyik lehet az a póz, amelyik izgat a témában

Férfiként biztos risztóan hat. Nőként nem annyira. Ha jó nagy a szoba, akkor eloszlik a sok pasi. Nem lesz olyan magas az egy négyzetméterre eső pasik száma.
De nincs tervben, hogy kipróbáljam, csak egyszerűen érdekel.
Én is úgy vagyok vele, mint csakisneked felesége. Csak néhány dolog/póz izgat ebben a témában. A második pasi nem más, mint egy bio vibrátor. Ha a férjemnek 4 keze és két farka lenne, amiből az egyik mobil, akkor nekem sem kellene más.

Én is úgy vagyok vele, mint csakisneked felesége. Csak néhány dolog/póz izgat ebben a témában. A második pasi nem más, mint egy bio vibrátor. Ha a férjemnek 4 keze és két farka lenne, amiből az egyik mobil, akkor nekem sem kellene más.
Férfiként biztos risztóan hat. Nőként nem annyira. Ha jó nagy a szoba, akkor eloszlik a sok pasi. Nem lesz olyan magas az egy négyzetméterre eső pasik száma.
Én is úgy vagyok vele, mint csakisneked felesége. Csak néhány dolog/póz izgat ebben a témában. A második pasi nem más, mint egy bio vibrátor. Ha a férjemnek 4 keze és két farka lenne, amiből az egyik mobil, akkor nekem sem kellene más. (Ez egy válasz pasi2010 üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 10:33

Én is úgy vagyok vele, mint csakisneked felesége. Csak néhány dolog/póz izgat ebben a témában. A második pasi nem más, mint egy bio vibrátor. Ha a férjemnek 4 keze és két farka lenne, amiből az egyik mobil, akkor nekem sem kellene más. (Ez egy válasz pasi2010 üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

A 3+1 -nél már kicsit sok az egy négyzetméterre eső meztelen pasik száma, nem?

jo lenne kiprobálni ,lenne is egy barátom akivel beszélgetünk rola ,
A 3+1 -nél már kicsit sok az egy négyzetméterre eső meztelen pasik száma, nem?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 02. 24. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 24. szerda 10:16

Ebben teljesen egyetértünk. Mi is tapasztaltunk korábban ilyesmit. Van aki nem éri fel ésszel ennek a jelentőségét és azt akarja megmutatni, hogy ő mennyivel jobb, mint a férj. Pedig egyfelől nem jobb, másfelől nem az a dolga. "Majd én jól megdugom a nődet, ha te nem vagy neki elég!" Sokszor ez a hozzáállás, pedig mennyire nem erről van szó!
Szeretném megkérdezni azon nőktől, akik voltak már két és három pasival is, hogy mekkora többlet három pasival lenni a kettőhöz képest? Akkora ugrás, mint egyről kettőre váltani, vagy pedig már kisebb?
Nem tervezek ilyesmit, egyszerűen csak érdekel a dolog.
Szeretném megkérdezni azon nőktől, akik voltak már két és három pasival is, hogy mekkora többlet három pasival lenni a kettőhöz képest? Akkora ugrás, mint egyről kettőre váltani, vagy pedig már kisebb?
Én is szeretnék hármast,de mikor kiderül,hogy a párom meg akarja ismerni az illetőt,akkor már lelépnek..Vagy akad olyan jelentkező.aki "és ha hozok egy nőt?" ajánlattal akarja a pár párral variáciot..Ezért szoktam kamerát kérni,ahol mi is,ők is egyszerre vagyunk jelen.Igy nincs kamu kép..
)

én meg nem találtam eddig olyan párt aki ne kamu pasi lett volna.... normál baráti viszony a jó... + egy kis szex.... jah és persze igényesség, mert sokan azt felejtik el...
Igen,erről van szó. Mi is kerestünk,de olyan szövegeket kaptunk (tisztelet a kivételnek) ,mintha arról lenne szó,hogy én impotens vagyok és az asszonynak egy bikát akarok vinni félévente: ) Ha lenne két cerkám, amit előre-hátra oda-vissza lehetne tenni ,nem kersnénk senkit. Durván fogalmazva egy élő műfaszt keresünk(nem bunkóságból,de valahogy így tudom kifejteni csak,,azaz egy szükséges rossz ,vagy jó : ),ha önző hozzáállás ha nem. És igazából a 3-ban is a feleségemet 1-2 dolog ill. póz izgatja és ezt szeretnénk kipróbálni. De volt olyan ,akki akkora KAN, hogy ő csak gumi nélkűl csinálja. Biztosan van olyan nő aki szó szerint azt akarja ,hogy szétkeféljék, de nem mindenki ilyen. Ezt akarjuk mi is előre minden körlményben letisztázni ,de nem egy egyszerű dolog. A másik nagyon meleg amikor 3x jelentkezett valaki más képpel -névvel (a képeken ő volt csak máshogyan) . Nálunk elöszőr a feleségem nem akarta és nem is volt ilyesmi a fejébe sőt ideges volt tőle. Aztán sokat játszottunk és azt mondta (6 éve húzzuk) ,hogy kipróbálná,ha lenne megfelelő személy.
Talán majd lesz,de nem mindegy kivel. Pedig nem barátot keresünk(moziba járás stb....). Csak szex és más semmi : ))) (Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 02. 24. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 24. szerda 10:16
Talán majd lesz,de nem mindegy kivel. Pedig nem barátot keresünk(moziba járás stb....). Csak szex és más semmi : ))) (Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 02. 24. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebben teljesen egyetértünk. Mi is tapasztaltunk korábban ilyesmit. Van aki nem éri fel ésszel ennek a jelentőségét és azt akarja megmutatni, hogy ő mennyivel jobb, mint a férj. Pedig egyfelől nem jobb, másfelől nem az a dolga. "Majd én jól megdugom a nődet, ha te nem vagy neki elég!" Sokszor ez a hozzáállás, pedig mennyire nem erről van szó!