Sziasztok! Én és a párom szeretnénk bevenni 3.-nak egy régi jó barátunkat,de nem tudjuk hogy vegyük rá. Nem akajuk lerohanni az ötlettel nehogy a barátságunk rovására menjen! Ha tudtok adjatok tanácsot! köszi
szerintem az ismerkedést nem itt kéne megoldani, ebben a topicban az élményekre, tanácsokra, félelmekre, stb. vagyunk kíváncsiak... Persze ez lehet, h csak az én véleményem...
fasza kapcsolat lehetett má nem azé... mármint asszonyoddal neked,ha csak lazán lepattintott,mer a másiknak nagyobb van...
(Ez egy válasz amarillo22 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 16:46

mi kerestünk!és találtunk,egy álldott 22/7cm .-es fiatal srácot!!!!-az asszony meg engem dobott!!!qrva.jó mi!!!
Én szeretném kipróbálni,szoktam mondogatni a páromnak,és izgatja is a dolog de nem meri bevállalni.Erőltetni nem akarom,meg fogalmam sincs,hogy ki lehetne a 3.
Például én.
(Ez egy válasz Lacee77 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 11:00

Én szeretném kipróbálni,szoktam mondogatni a páromnak,és izgatja is a dolog de nem meri bevállalni.Erőltetni nem akarom,meg fogalmam sincs,hogy ki lehetne a 3.
Nyugi, nem a méret miatt repültél, viszont, ha így alakult, ne sajnáld.....
(Ez egy válasz amarillo22 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 16:46

mi kerestünk!és találtunk,egy álldott 22/7cm .-es fiatal srácot!!!!-az asszony meg engem dobott!!!qrva.jó mi!!!
ritka az annyira degenerált nő,aki csupán egy nagy fasz miatt elhagyná a társát,de lehet. amugy kettőn áll a vásár.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 11:19

Nyugi, nem a méret miatt repültél, viszont, ha így alakult, ne sajnáld.....
Jó történet!!
Köszi a történetedet. igazán izgire sikeredett.
Hát tegnap megtörtént!!!! A drágámmal bevettünk egy fiút 3.nak. Nem ismeretlen volt a srác ismertük látásból. A párommal jó előre lebeszéltük, hogy mit enged a srácnak és mit nem. Nem is ebből volt a baj, hanem abból, hogy amikor már jól belemelegedtünk a srác elkapta a kicsikémet és .... Teljesen leblokkoltam, és miattam vége lett az egésznek. Erre nem voltam felkészülve.
Szia!
Ezek után többet soha nem próbálnád ki,vagy jelenleg ezen nem is gondolkodtál? A párod, hogy reagált a blokkolásodra? (Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:17
Ezek után többet soha nem próbálnád ki,vagy jelenleg ezen nem is gondolkodtál? A párod, hogy reagált a blokkolásodra? (Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát tegnap megtörtént!!!! A drágámmal bevettünk egy fiút 3.nak. Nem ismeretlen volt a srác ismertük látásból. A párommal jó előre lebeszéltük, hogy mit enged a srácnak és mit nem. Nem is ebből volt a baj, hanem abból, hogy amikor már jól belemelegedtünk a srác elkapta a kicsikémet és .... Teljesen leblokkoltam, és miattam vége lett az egésznek. Erre nem voltam felkészülve.
áthoztam a társkeresőből, hiszen nem konkrét partner keresésével foglalkozik
lacee7 #288| ma 10:28
Gondoltam már rá,hogy bevegyünk valakit 3.nak,izgat a gondolat.
Viszont félek attól,hogy esetleg valós helyzetben leblokkolnék,s az kellemetlen lenne azt hiszem.
Úgyhogy egyenlőre hanyagoljuk a dolgot
lacee7 #288| ma 10:28
Gondoltam már rá,hogy bevegyünk valakit 3.nak,izgat a gondolat.
Viszont félek attól,hogy esetleg valós helyzetben leblokkolnék,s az kellemetlen lenne azt hiszem.
Úgyhogy egyenlőre hanyagoljuk a dolgot
Két erdélyi férfifel syivesen kiprobálnám .
Bocs nem voltam elég világos.
Az elkapta a kicsikémet nem a páromra értettem, hanem az én ...-ra gerjedt rá.
Erre nem voltam felkészülve!
Gondolom ez nem minden hármas sexelésben így történik.
Ez tényleg "megrázó",én biztos rávertem volna a kezére,a f...at férfi ne fogdossa,kivéve baj esetén urulógus,de az odébb van.Szóval furcsa az biztos.
(Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 21. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 14:56

Bocs nem voltam elég világos.
Hello!
Annak idején mi is kipróbáltuk a barátnőmmel a hármast.Egy nagyon jó barátom volt a harmadik személy. Nagyon jól sikerült,a mai napig sem bántam meg,nagyon jó emlékkel gondolok vissza rá.Engem különösen izgatott és nagyon élveztem,hogy a csajom teljesen odaadta magát a haveromnak is, teljes beleadással csinálta.(a haver se panaszkodott
) Jó volt látni, hogy élvezetből és nem kényszerből csinálja(én ajánlottam fel a hármast). Az akció után természetesen megmaradt a barátság és a párommal ez miatt soha nem volt féltékenységi és egyéb próbléma sem!
Annak idején mi is kipróbáltuk a barátnőmmel a hármast.Egy nagyon jó barátom volt a harmadik személy. Nagyon jól sikerült,a mai napig sem bántam meg,nagyon jó emlékkel gondolok vissza rá.Engem különösen izgatott és nagyon élveztem,hogy a csajom teljesen odaadta magát a haveromnak is, teljes beleadással csinálta.(a haver se panaszkodott

Szex kozben nalunk is sokszor felmerul a tema...De akkor mar a farkad nyilatkozik es nem az eszed... Minden esetre izgato dolog. Nem lehetne eloszor csak vegignezni egy masik part ahogyan szexel?
Volt már benne részed?
Én is benned lennék!
Természetesen , nagy távolságot nem hiszem hogy ezért valaki megtegyen .