Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#332   2007. 05. 11. péntek 14:52
wchris wchris
Akkor kanyarodjunk el egy kicsit a topik témájától...
Az, hogy kinek mit jelent az egyenjogúság, illetve az egyenlőség, mindenki maga tudja.
Amit viszont mondani akartam, azt egy nem is annyira kitalált példával talán sikerül érzékeltetnem.
Maradjunk a példaként felhozott XVII. századnál.
Történelmi ismereteim alapján mindennaposnak volt nevezhető, hogy a földesúr vette el a szolgálólánya szüzességét. Ha jól emlékszem akkor az első éjszaka jogára hivatkozva. Bizonyára nem csak az első éjszakához ragaszkodott.... de ez már összesküvés elmélet rolleyes A királyok jogairól már ne is beszéljünk...
Ám, ha neadjisten a királynőt rajtakapták az egyik katonatiszttel, felségárulás vádjával lefejezték. Az arab világban ugyanezért kövezés járt és jár még ma is...
Természetesen ezeken a dolgokon nem tudunk változtatni, hiszen az egy másik kor, vagy éppen kultúra. Az is igaz, hogy ennyire nem kemény a helyzet a mai "nyugati" társadalmakban. Viszont a férfiak nagy része /mély tiszteletem a kivételeknek smile / ha tehetné a mai napig lefejeztetné a vágyainak élő nőket, míg a férfi társát hátbaveregeti, hogy "szép volt cimbora".
Nevezhetjük egyenlőségnek, egyenjogúságnak vagy aminek akarjuk... De szerintem teljesen normális emberi igény, hogy azért mert nekem mondjuk fekete a hajam, neked pedig szőke, ne bánjanak másként velem, vagy veled.
Remélem, így már érthető lesz, amit mondani akartam azzal a mondattal smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 05. 11. péntek 14:15
Úgy nagyjából együtt is lehet érteni az általad leírtakkal, viszont ahol kilóg a lóláb (persze csak szerintem), az a következő mondat - megjegyzés: "a nők elitélése sajnos még most is majdnem olyan vaskalapos, mint a XVII. században volt". Ezzel még enyhén szólva sem tudok egyet érteni. Elég csak kicsit körülnézni, hogy mennyire görcsösen ragaszkodnak némelyek az úgynevezett egyenjogúsághoz, hogy az már szinte kínos. Összekeverik az egyenjogúságot az egyenlőséggel, ami által átesnek a ló túlsó oldalára, aminek következtében a nagy egyenjogúságból több kára származik bizonyos esetekben a hölgyeknek, mint haszna. Nem akarom ezzel azt mondani, hogy nem fordulnak elő esetek, de ma már nem jellemző az biztos. Na de nem szeretném a topik témáját elvinni más irányba, főleg nem a női egyenjogúság irányába, csak reagálni szerettem volna fent említett mondatra, mivel megütötte a szemem.
#331   2007. 05. 11. péntek 14:18
X Törölt felhasználó (26894)
Elnézést, nem az xgg írására akartam reagálni, hanem a wchris-ére. Rosszul - tévesen kattintottam.
#330   2007. 05. 11. péntek 14:15
Úgy nagyjából együtt is lehet érteni az általad leírtakkal, viszont ahol kilóg a lóláb (persze csak szerintem), az a következő mondat - megjegyzés: "a nők elitélése sajnos még most is majdnem olyan vaskalapos, mint a XVII. században volt". Ezzel még enyhén szólva sem tudok egyet érteni. Elég csak kicsit körülnézni, hogy mennyire görcsösen ragaszkodnak némelyek az úgynevezett egyenjogúsághoz, hogy az már szinte kínos. Összekeverik az egyenjogúságot az egyenlőséggel, ami által átesnek a ló túlsó oldalára, aminek következtében a nagy egyenjogúságból több kára származik bizonyos esetekben a hölgyeknek, mint haszna. Nem akarom ezzel azt mondani, hogy nem fordulnak elő esetek, de ma már nem jellemző az biztos. Na de nem szeretném a topik témáját elvinni más irányba, főleg nem a női egyenjogúság irányába, csak reagálni szerettem volna fent említett mondatra, mivel megütötte a szemem.
(Ez egy válasz xgg üzenetére (2007. 05. 11. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 08:40
Nekem a párom álma hogy két fasszal legyen egyszerre ha valaki szeret valakit akkor megpróbál mindenbe a kedvére járni.Ha megtudunk egyezni akkor miért baj ha az aszonyt ketten kényeztessükés mindketten élvezzük ,én is kiváncsi vagyok rá hogy sikerül.
#329   2007. 05. 11. péntek 08:40
xgg xgg
Nekem a párom álma hogy két fasszal legyen egyszerre ha valaki szeret valakit akkor megpróbál mindenbe a kedvére járni.Ha megtudunk egyezni akkor miért baj ha az aszonyt ketten kényeztessükés mindketten élvezzük ,én is kiváncsi vagyok rá hogy sikerül.
(Ez egy válasz silly üzenetére (2007. 05. 08. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 11:26
Bocsi ha bárkit megbántottam, nem állt szándékomban.

Amikor más vélemményen lévő emberekkel "vitázom" hajlamos vagyok a sarkításra és némi költői túlzásra, csupán szemléletesebbé szeretném ilyenkor tenni mit is gondolok.

Az, hogy ezt így gondolom valószínüleg a neveltetésben gyökeredzik, a környezetben ahonnan jöttünk.

Ez nálam egy kisvárosi átlagos családot jelent, szülőket akik ugyan összevesznek időnként, esetenként nagyon komolyan, (ad absurdum ennek oka akár a szex is lehet/volt) de ettől még nem kezdenek el csapatot verbuválni egy jó kis gruppenhez, viszont megharcolnak a kapcsolatukért és hol gyorsabban, hol kicst több energia árán, de helyrehozzák. Ha az én párom mondana olyat hogy "mennyei érzés amikor két nemes szerszám" akkor ő az én értékrendem szerint azonnal megkapná az "olcsó" jelzőt.

Meg az "ex-" -et is...

Az értékrend a kulcsszó, és ezt nem lehet csak úgy megváltoztatni.

Nekem ha egy harmadik is megjelenik az megcsalást, a kapcsolat leértékelését jelenti, nektek csak egy üde szinfolt, amitől akár még jobb is lesz a kapcsolat. Biztos vagyok benne hogy olyan ingereket éltek meg melyeket én soha nem fogok megismerni, mégsem késztet semmi hogy kipróbáljam. Mert akkor a bensőségesség szenvedne kárt. Tudom, azt mondjátok ez butaság. Valóban az. Számotokra. Az én lekületemnek viszont meghatározó elemei a hűség, az összetartozás érzése és a bizalom iránti igény.

Ha a páromat más karjában sikoltozni hallom/látom, ezek valahogy megkérdőjeleződnek.
Ha valaki most megkérdi miért, azt meghekkelem smile

Nem tartom magam különösen bizalmatlannak, a barátnőm pillanatnyilag is sok km-re van tőlem és rengeteget utazik a munkája miatt, többnyire férfi munkatársakkal, s bennem fel sem merül, hogy miért nem jelentkezik ma este, most tuti megcsal.

Ezt csak azért írom le mert őszintén szólva csodálkozom, eddig miért nem merült fel az érvek között, hogy a monogám tábornak igazából magával van baja, és csak a primitív birtoklási vágy az oka a bigott erkölcsösségnek.
#328   2007. 05. 10. csütörtök 23:54
yanee84 yanee84
mármint a net... smile és nem anett. bár az is lehet,csak nem láttam. nyes
#327   2007. 05. 10. csütörtök 23:53
yanee84 yanee84
uh bammeg irtam egy hszt-jó hosszút- közbe elment anet...grrr
violent
#326   2007. 05. 10. csütörtök 22:35
wchris wchris
hypp:

A hsz-edből nekem ez a rész tetszik a legjobban smile
"jobb egy 3-as ha kell, mint egy szarv amit az embernek úgy kell viselni, hogy nem is tud róla."
Ezzel a mondattal meg is fogalmaztad a lényeget.
A másik, amivel a lényegre tapintottál, és nem csak a férfiakat illetően: sajnos mi sem születtünk Shivának, több kézzel.... Pedig néha az élet más területein is jó lenne... circling
Véleményem szerint, ugyanis a férfiak sokkal nagyobb százaléka fantáziál a 2 nőről, mint fordítva. Természetesen itt is vannak kivételek, vagy legalábbis olyanok, akik maguknak se merik bevallani...
Problémának nem tartom ezt a témát. A gondot inkább abban látom, hogy amint egy nő mer élni az ilyen jellegű vágyainak, és ehez partnert/partnereket is talál, abban a pillanatban megkapja az "olcsó" jelzőt. Míg ha ugyanez egy pasival történik meg, akkor az mekkora kulyon... Édes társadalmunknak csak ezt a gyerekcipőt kellene végre kinőnie, és akkor még szép is lehetne a világ. Természetesen nem csak ettől függ, de a prüdéria, és a nők elitélése sajnos még most is majdnem olyan vaskalapos, mint a XVII. században volt. Pedig azóta már a boszorkány pereknek is vége smile
Nem akarom egyikőtöket sem meggyőzni, hogy miért jó a párunkon megosztozni akár egy másik pasival, akár egy másik nővel. Aki nem érzi szükségét, azt meggyőzni nem is lehet. Aki pedig szeretné kipróbálni, annak csak azt mondhatom, hogy hajrá. Ha ennyire biztosnak érzi a kapcsolatát, akkor csak nyerhet vele.
Viszont ahogy yanee84 is megjegyezte, fordított esetben is legyetek legalább fele ennyire konzervatívok, vaskalaposok....
#325   2007. 05. 10. csütörtök 21:58
Fögenyó Fögenyó
Csak röviden:
az állandó állapot nálunk is az egy pár. Elég az egy kezem megszámolni a megtörtént eseteket, és mindketten "hűségesek vagyunk a szeretőinkhez" smile . Féltékenység szóba sem jött, de ezért irígykedni tök fölösleges. Ha te gyomrod nem tudja ezt elviselni, ez van. Valamikor én is elképzelhetetlennek tartottam a 2 pasis felállást, de "önző állatként" a 2 lányosról azért fantáziálgattam rendesen. smile

Szerk: bocs, te nem tudod, de Wchris a nejem smile
(Ez egy válasz silly üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 21:44
Persze, okés, elhiszem hogy valóban így tekintesz erre a dologra, a harmadik csak segédeszköz, közben pedig csak egy féfi fontos az életedben.
És elfogadom.
Meggyőzni úgysem tudjuk egymást.
Nekem az egy pár az két ember, és ez állandó állapot. Nektek nem. Lelketek rajta, ha őszinte akarok lenni be kell valljam amennyiben ez valóban kivitelezhető úgy és olyan módon ahogyan leírod, féltékenység nélkül sőt: bizalommal-akkor nagyon irigyellek benneteket. Ehhez igen fejlett egóra van szükség...
#324   2007. 05. 10. csütörtök 21:44
silly silly
Persze, okés, elhiszem hogy valóban így tekintesz erre a dologra, a harmadik csak segédeszköz, közben pedig csak egy féfi fontos az életedben.
És elfogadom.
Meggyőzni úgysem tudjuk egymást.
Nekem az egy pár az két ember, és ez állandó állapot. Nektek nem. Lelketek rajta, ha őszinte akarok lenni be kell valljam amennyiben ez valóban kivitelezhető úgy és olyan módon ahogyan leírod, féltékenység nélkül sőt: bizalommal-akkor nagyon irigyellek benneteket. Ehhez igen fejlett egóra van szükség...
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 20:54
Akkor miért tartod elképzelhetetlennek, hogy a harmadik személlyel nem történne semmi sem ketesben?
Ha egy kapcsolat annyira biztos lábakon áll, s eljut odáig, hogy a pár egyik vagy másik tagja megvalósítja a partnere ilyen jellegű vágyait, akkor nagyon nagy valószínűséggel megbíznak egymásban annyira, hogy egyik fél sem meri kockára tenni ezt bizalmat. Nem fog semmi sem történi akkor, ha a partner vidéken van, vagy elaludt és a hármas másik két tagja kettesben marad.
Természetesen biztos van erre is ellenpélda, mintahogy az életben mindenre lehet találni.
Van olyan férfi, aki leél a felesége mellett huszegynéhány boldog évet, anélkül, hogy akár csak gondolatban is kikacsintana a kapcsolatból, aztán ötvenes évei felé közeledve elhagyja a feleségét egy 20 éves pipiért. Mintahogy olyan is akad, aki még 90 évesen se néz más nőre, csak a feleségére...
Hogy miért pont ezt hoztam fel, annak az az egyszerű oka, hogy így talán könnyebben érthető, hogy mire gondolok.
Nem azon múlik egy kapcsolat sorsa, hogy a szex oltárán mennyire és mit áldoznak. Inkább azon, hogy egymásért mit tesznek meg.

Kicsit elkalandoztam a válasszal, de remélem megbocsájtod smile
Nem akarlak meggyőzni se téged, se mást, hogy csak ezzel együtt lehet hosszú és boldog kapcsolatban élni... Mindenki másként éli meg és át a párkapcsolatát. Viszont cserébe annyit kérek /szerintem a többiek nevében is mondhatom/ , hogy ti is fogadjátok el, hogy mi esetleg máshogy látjuk. S a mi értékrendünkbe, hűségeskünkbe... belefér még ez is.
#323   2007. 05. 10. csütörtök 20:54
wchris wchris
Akkor miért tartod elképzelhetetlennek, hogy a harmadik személlyel nem történne semmi sem ketesben?
Ha egy kapcsolat annyira biztos lábakon áll, s eljut odáig, hogy a pár egyik vagy másik tagja megvalósítja a partnere ilyen jellegű vágyait, akkor nagyon nagy valószínűséggel megbíznak egymásban annyira, hogy egyik fél sem meri kockára tenni ezt bizalmat. Nem fog semmi sem történi akkor, ha a partner vidéken van, vagy elaludt és a hármas másik két tagja kettesben marad.
Természetesen biztos van erre is ellenpélda, mintahogy az életben mindenre lehet találni.
Van olyan férfi, aki leél a felesége mellett huszegynéhány boldog évet, anélkül, hogy akár csak gondolatban is kikacsintana a kapcsolatból, aztán ötvenes évei felé közeledve elhagyja a feleségét egy 20 éves pipiért. Mintahogy olyan is akad, aki még 90 évesen se néz más nőre, csak a feleségére...
Hogy miért pont ezt hoztam fel, annak az az egyszerű oka, hogy így talán könnyebben érthető, hogy mire gondolok.
Nem azon múlik egy kapcsolat sorsa, hogy a szex oltárán mennyire és mit áldoznak. Inkább azon, hogy egymásért mit tesznek meg.

Kicsit elkalandoztam a válasszal, de remélem megbocsájtod smile
Nem akarlak meggyőzni se téged, se mást, hogy csak ezzel együtt lehet hosszú és boldog kapcsolatban élni... Mindenki másként éli meg és át a párkapcsolatát. Viszont cserébe annyit kérek /szerintem a többiek nevében is mondhatom/ , hogy ti is fogadjátok el, hogy mi esetleg máshogy látjuk. S a mi értékrendünkbe, hűségeskünkbe... belefér még ez is.
(Ez egy válasz silly üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 18:25
Nem, minden nőt megdugni lehetetlen..., szeretem a párom így azt is hozzáteszem: nem is szeretném megpróbálni.

És igen, nekem is eszembe jut ha találkozom egy szép nővel, hogy szivesen megnézném hogyan örül, de ez csak gondolat, a rendőrt/vámost sem pököm képen, pedig a Főnök a tanúm: az is eszembe jut adott esetben smile . Miért nem próbálkozom be mindenhol? Mert nem érzem helyesnek. Ennyi...

Aki pénzért/előnyért adja magát oda az szimplán prosti, hogy a tanulmányait pénzeli belőle vagy csak bevásárol, az részletkérdés, egy értékes személyiség odáig nem sűlyed, ha már a hasonlatoknál vagyunk, ilyen alapon megértően kellene a társadalomnak magába roskadnia minden alkalommal amikor a rajtakapott tolvaj elmondja nem volt más választása, hisz neki kellett a cucc, csak lóvé nem volt elég...
#322   2007. 05. 10. csütörtök 18:25
silly silly
Nem, minden nőt megdugni lehetetlen..., szeretem a párom így azt is hozzáteszem: nem is szeretném megpróbálni.

És igen, nekem is eszembe jut ha találkozom egy szép nővel, hogy szivesen megnézném hogyan örül, de ez csak gondolat, a rendőrt/vámost sem pököm képen, pedig a Főnök a tanúm: az is eszembe jut adott esetben smile . Miért nem próbálkozom be mindenhol? Mert nem érzem helyesnek. Ennyi...

Aki pénzért/előnyért adja magát oda az szimplán prosti, hogy a tanulmányait pénzeli belőle vagy csak bevásárol, az részletkérdés, egy értékes személyiség odáig nem sűlyed, ha már a hasonlatoknál vagyunk, ilyen alapon megértően kellene a társadalomnak magába roskadnia minden alkalommal amikor a rajtakapott tolvaj elmondja nem volt más választása, hisz neki kellett a cucc, csak lóvé nem volt elég...
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 08:55
Ahogy igértem, itt az én véleményem. Bár még most sem lesz teljes, csak kiragadva egy-két részlet az eddigi hsz-ekből...

Assfan:

Kérdezted, hogy a féltékenység felüti-e a fejét a hármas szex esetében...
Miután egyikünk sem féltékeny tipus, így nálunk ez szóba sem került.
Szerintem nyugodtan állíthatom, hogy féltékeny pároknak nem is kellene a szex ezen, vagy más /gruppen, párcsere.../ fajtáját kipróbálni. Hiszen, ha már alapból féltékeny valaki, akkor egy ilyen csak többet árthat a kapcsolatnak, mint használ...

Silly, dsasd3 :

Minden nőt megdugtok, aki szimpatikus?
Mert ez kb ua. Ahogy a pasik, úgy a nők számára is fontos, hogy akivel ágybabújik, így-vagy úgy, az valamilyen mértékig szimpatikus legyen, és érezzen iránta valamilyen mértékű vonzalmat.
Csak annyit fűzök még hozzá:
Sok pasit látok az utcán, az ismerőseim, kollegáim, barátaim között, akikről első gondolatra eszembe jut, hogy szívesen összegyűrnék vele egy lepedőt. Ám miután végiggondolom, hogy mind elötte, mindpedig utána ki is kell vasalni azt a lepedőt, rájövök, hogy az egész nem ér annyit...
Fel lehet úgy is fogni, hogy a hármas is a megcsalás egyik fajtája, de másként is. Én a megcsalást úgy definiálnám, hogy amiről a másik fél nem tud, az a megcsalás. Egy hármas, négyes vagy többes szex esetén erről szó sincs, hiszen mindegyik fél beleegyezésével, és aktív részvételével történik meg a dolog.
Az, hogy te nem próbálnád ki, és számodra az olyan nő, aki megteszi "olcsó" a te véleményed, mely szíved joga.
Én ettől nem érzem magam rosszabbnak, de jobbnak sem. Max, ha egyszer felkerülök a szent itélőszék elé, azt nem koppinthatják az orromra, hogy kihagytam egy ilyen lehetőséget.
De ha már a jelzőknél tartunk:
Mit mondasz egy olyan családanyáról, aki a kosztpénzt egészíti ki heti két numerával, a férje tudta nélkül... Vagy a másikról, aki az előremenetel érdekében tartja karban a főnöke 'nemesebb' szervét... És még sorolhatnám. Persze, mondhatod, hogy ezek nem hármas esetek, hanem csak ketten szexelnek, így vagy úgy. Viszont egyikről sem tud a házastárs!
Nem akarlak meggyőzni se téged, se mást, hogy hármas szex nélkül nem lehet élni, mert igen, lehet. Nem is ettől lesz jobb az életünk, max egy emlékkel többről mesélhetünk majd az unokáinknak... Viszont azért, mert merünk a vágyainknak élni, még messze nem vagyunk olcsók, akit bárki megkaphat. Szerintem nyugodtan mondhatom Bia nevében is, hogy mindannak ellenére, hogy kipróbáltuk a hármast, /és valószínűleg másodszor, harmadszor.. sem mondanánk rá nemet / hűségesek vagyunk a párunkhoz.
#321   2007. 05. 10. csütörtök 15:16
yanee84 yanee84
smile semmi szükség egyelőre a "házaséletem fellendítésére" szerencsére smile 22 éves vagyok,és jól elvagyok a barátnőmmel kettesben is. tény,hogy azt a kétfelé figyelős dolgot nem jól írtam. lehet h valakinek jó... én ehelyett inkább növesztenék még 1-2 kezet, vagy faszt hogy azzal még jobban ki tudjam elégíteni az asszony esetleges efféle vágyait nyes persze ez utópia és remélem nem is lesznek túl erős ilyen vágyai, én is megvagyok a "2 nő meg én" téma nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 08. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 05. 08. kedd 22:30
Egyszerre két felé figyelni? Miért, lehetetlennek tűnik? Szerintem nem elképzelhetetlen, főleg ha figyelembe veszük azt, hogy nem igazán arról van szó ez esetben, hogy két felé kellene figyelnie egyszerre a (szerencsés?) hölgynek, hanem arról, hogy kellően kiélvezze az adott helyzetet, ami nem hiszem hogy nagy nehézséget okozna. Hogy ez lenne a megoldás a házasélet fellendítésére, az fogós kérdés. Ha erre egy mondatban válaszolni lehetne, ami mindenkire érvényes, az túl egyszerű és könnyű megoldás lenne, ami mindenkinél megoldaná az esetleges házaséleti problémákat. De (sajnos) ez nem így van. Van akinél beválik. De írásodból ítélve nálad nem igazán ez lenne a legjobb, legmegfelelőbb módszer a házaséleted fellendítésére. Minden bizonnyal tovább kellene böngésznet az itt fellelhető témák közt, hogy megtaláld a legjobb megoldást.
#320   2007. 05. 10. csütörtök 08:56
wchris wchris
yanee84:

Egyrészt, ahogy szuszed is írta, miért tünik lehetetlennek, hogy az ember többfelé figyeljen? A nőkre eleve jellemző, hogy képesek több mindenre is figyelni, csak abból kell kiindulni, hogy míg az egyik gyerekkel tanul, addig a másikkal játszik, közben a férje lelkét is ápolgatja, és még hol van a főzés... Természetesen ez nem az az eset, amikor "csak" azt kell eldönteni, hogy a paprikás csirkébe rakjunk-e még sót. De itt nem is kell dönteni, csak élvezni a két férfi kényeztetését.
Hogy egy ellaposodott házasságot meg lehet-e így menteni, azt nem hiszem. Ha csak az a gond, hogy a vágy valamiért kihült, akkor még talán igen. Bár fordítva is elsülhet. Mármint egy ilyen után, mindkét fél még biztosabb lesz abban, hogy inkább külön, mint együtt. Ez szerintem nagyon egyén és kapcsolatfüggő. Mintahogy az egész szexualitás az. Vannak olyan párok, akik csak kettesben tudják elképzelni, vannak, akiknél még egy hármas, vagy párcsere elfogadható, és vannak, akik a swingerklubokig meg sem állnak. Mindenki máshogy látja ezt is, mintahogy az élet más területein sem vagyunk egyformák.

Vadasz65:

Az egészségügyi kérdés talán a legfontosabb. Legalábbis mi /szvsz a többiek is/ erre fektettük a legnagyobb hangsúlyt. Talán ezért is választottuk a lehetséges jelölteket az ismerőseink közül. Olyan barátra, barátnőre esett a választásunk, akiben régóta megbízunk. Mind azon a téren, hogy egészséges legyen, mindpedig úgy, hogy nem fogja az ismerőseinket a részletekkel szórakoztatni.

"kicsit" hosszú lett, de remélem legalább azok el fogják olvasni, akiknek így-vagy úgy válaszoltam.

(Ez egy válasz wchris üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 08:55
Ahogy igértem, itt az én véleményem. Bár még most sem lesz teljes, csak kiragadva egy-két részlet az eddigi hsz-ekből...

Assfan:

Szerintem nyugodtan állíthatom, hogy féltékeny pároknak nem is kellene a szex ezen, vagy más /gruppen, párcsere.../ fajtáját kipróbálni. Hiszen, ha már alapból féltékeny valaki, akkor egy ilyen csak többet árthat a kapcsolatnak, mint használ...

Silly, dsasd3 :

Mert ez kb ua. Ahogy a pasik, úgy a nők számára is fontos, hogy akivel ágybabújik, így-vagy úgy, az valamilyen mértékig szimpatikus legyen, és érezzen iránta valamilyen mértékű vonzalmat.
Sok pasit látok az utcán, az ismerőseim, kollegáim, barátaim között, akikről első gondolatra eszembe jut, hogy szívesen összegyűrnék vele egy lepedőt. Ám miután végiggondolom, hogy mind elötte, mindpedig utána ki is kell vasalni azt a lepedőt, rájövök, hogy az egész nem ér annyit...
Fel lehet úgy is fogni, hogy a hármas is a megcsalás egyik fajtája, de másként is. Én a megcsalást úgy definiálnám, hogy amiről a másik fél nem tud, az a megcsalás. Egy hármas, négyes vagy többes szex esetén erről szó sincs, hiszen mindegyik fél beleegyezésével, és aktív részvételével történik meg a dolog.
Az, hogy te nem próbálnád ki, és számodra az olyan nő, aki megteszi "olcsó" a te véleményed, mely szíved joga.
Én ettől nem érzem magam rosszabbnak, de jobbnak sem. Max, ha egyszer felkerülök a szent itélőszék elé, azt nem koppinthatják az orromra, hogy kihagytam egy ilyen lehetőséget.
Mit mondasz egy olyan családanyáról, aki a kosztpénzt egészíti ki heti két numerával, a férje tudta nélkül... Vagy a másikról, aki az előremenetel érdekében tartja karban a főnöke 'nemesebb' szervét... És még sorolhatnám. Persze, mondhatod, hogy ezek nem hármas esetek, hanem csak ketten szexelnek, így vagy úgy. Viszont egyikről sem tud a házastárs!
Nem akarlak meggyőzni se téged, se mást, hogy hármas szex nélkül nem lehet élni, mert igen, lehet. Nem is ettől lesz jobb az életünk, max egy emlékkel többről mesélhetünk majd az unokáinknak... Viszont azért, mert merünk a vágyainknak élni, még messze nem vagyunk olcsók, akit bárki megkaphat. Szerintem nyugodtan mondhatom Bia nevében is, hogy mindannak ellenére, hogy kipróbáltuk a hármast, /és valószínűleg másodszor, harmadszor.. sem mondanánk rá nemet / hűségesek vagyunk a párunkhoz.
#319   2007. 05. 10. csütörtök 08:55
wchris wchris

Assfan:

Silly, dsasd3 :

#318   2007. 05. 09. szerda 15:12
vazul68 vazul68
Muszály vagyok megint hozzászólni! Szerintem egy jó kapcsolatban, ha bármelyik fél részéről felmerül erre az igény, akkor elmondja a párjának és akkor mindketten boldogok lehetnek, hogy őszínték egymáshoz. Az tuti, hogy a harmadiknak választott férfinek tisztában kell lennie vele, hogy ő csak "segédeszköz", akitől elvárható a diszkréció, az egészség és a "határok" tiszteletben tartása!Ha ez mind megy, óriási lesz az élmény.....
#317   2007. 05. 09. szerda 14:53
Először is szeretném itt megjegyezni, hogy a legnagyobb jóindulat mellett sem nevezném magam (magunkat) profinak e témában. Attól mi még nagyon messze állunk. Viszont konkrétan a kérdésedre hogy válaszoljak, nos az én (mi) véleményem e téren egyértelmű. Az egészségügyi szempontok a legfontosabbak, legalábbis számunkra mindenképpen, és természetesen ennek kiemelt figyelmet szentelve igyekszünk mindenképpen eljárni, amennyiben sikerül sort kerítenünk néha ilyen játszadozásra.
#316   2007. 05. 09. szerda 13:52
surdapapa surdapapa
nos én csak azért szóltam közbe, mert amikor beleszóltam nem igazán az egymás álláspontját elfpgadó vélemények hangoztak el, sokkalta inkább a másik oldalt elítélő!

amit most írtál azzal csak egyetérteni tudok! worship worship worship
(Ez egy válasz silly üzenetére (2007. 05. 08. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 11:26
Bocsi ha bárkit megbántottam, nem állt szándékomban.

Amikor más vélemményen lévő emberekkel "vitázom" hajlamos vagyok a sarkításra és némi költői túlzásra, csupán szemléletesebbé szeretném ilyenkor tenni mit is gondolok.

Az, hogy ezt így gondolom valószínüleg a neveltetésben gyökeredzik, a környezetben ahonnan jöttünk.

Ez nálam egy kisvárosi átlagos családot jelent, szülőket akik ugyan összevesznek időnként, esetenként nagyon komolyan, (ad absurdum ennek oka akár a szex is lehet/volt) de ettől még nem kezdenek el csapatot verbuválni egy jó kis gruppenhez, viszont megharcolnak a kapcsolatukért és hol gyorsabban, hol kicst több energia árán, de helyrehozzák. Ha az én párom mondana olyat hogy "mennyei érzés amikor két nemes szerszám" akkor ő az én értékrendem szerint azonnal megkapná az "olcsó" jelzőt.

Meg az "ex-" -et is...

Az értékrend a kulcsszó, és ezt nem lehet csak úgy megváltoztatni.

Nekem ha egy harmadik is megjelenik az megcsalást, a kapcsolat leértékelését jelenti, nektek csak egy üde szinfolt, amitől akár még jobb is lesz a kapcsolat. Biztos vagyok benne hogy olyan ingereket éltek meg melyeket én soha nem fogok megismerni, mégsem késztet semmi hogy kipróbáljam. Mert akkor a bensőségesség szenvedne kárt. Tudom, azt mondjátok ez butaság. Valóban az. Számotokra. Az én lekületemnek viszont meghatározó elemei a hűség, az összetartozás érzése és a bizalom iránti igény.

Ha a páromat más karjában sikoltozni hallom/látom, ezek valahogy megkérdőjeleződnek.
Ha valaki most megkérdi miért, azt meghekkelem smile

Nem tartom magam különösen bizalmatlannak, a barátnőm pillanatnyilag is sok km-re van tőlem és rengeteget utazik a munkája miatt, többnyire férfi munkatársakkal, s bennem fel sem merül, hogy miért nem jelentkezik ma este, most tuti megcsal.

Ezt csak azért írom le mert őszintén szólva csodálkozom, eddig miért nem merült fel az érvek között, hogy a monogám tábornak igazából magával van baja, és csak a primitív birtoklási vágy az oka a bigott erkölcsösségnek.
#315   2007. 05. 08. kedd 22:30
Egyszerre két felé figyelni? Miért, lehetetlennek tűnik? Szerintem nem elképzelhetetlen, főleg ha figyelembe veszük azt, hogy nem igazán arról van szó ez esetben, hogy két felé kellene figyelnie egyszerre a (szerencsés?) hölgynek, hanem arról, hogy kellően kiélvezze az adott helyzetet, ami nem hiszem hogy nagy nehézséget okozna. Hogy ez lenne a megoldás a házasélet fellendítésére, az fogós kérdés. Ha erre egy mondatban válaszolni lehetne, ami mindenkire érvényes, az túl egyszerű és könnyű megoldás lenne, ami mindenkinél megoldaná az esetleges házaséleti problémákat. De (sajnos) ez nem így van. Van akinél beválik. De írásodból ítélve nálad nem igazán ez lenne a legjobb, legmegfelelőbb módszer a házaséleted fellendítésére. Minden bizonnyal tovább kellene böngésznet az itt fellelhető témák közt, hogy megtaláld a legjobb megoldást.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 05. 08. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 13:07
hmm,érdekes,hogy a férfiak itt egyből milyen konzervativok lettek. persze,ha két nővel kéne lenni... oda nem nagyon írnak negativ kritikát,még akkor sem,ha az ellen is kifogásuk lenne. mit pl nekem. alapvető kérdéseim vannak: egyszerre lehet 2 felé figyelni? biztos,hogy ez a megoldás a házasélet fellendítésére? van aki képes végignézni,hogy szeretett barátnőjét/feleségét más dugja? mert én nem lennék képes. az még mindig jobb, ha csaj nyalogatná a punciját, de az is megcsalás. de én sem tudnék mással szexelni,miközben a barátnőmet szeretem,pláne ha még végig is nézi... váááá
#314   2007. 05. 08. kedd 13:07
yanee84 yanee84
hmm,érdekes,hogy a férfiak itt egyből milyen konzervativok lettek. persze,ha két nővel kéne lenni... oda nem nagyon írnak negativ kritikát,még akkor sem,ha az ellen is kifogásuk lenne. mit pl nekem. alapvető kérdéseim vannak: egyszerre lehet 2 felé figyelni? biztos,hogy ez a megoldás a házasélet fellendítésére? van aki képes végignézni,hogy szeretett barátnőjét/feleségét más dugja? mert én nem lennék képes. az még mindig jobb, ha csaj nyalogatná a punciját, de az is megcsalás. de én sem tudnék mással szexelni,miközben a barátnőmet szeretem,pláne ha még végig is nézi... váááá
#313   2007. 05. 08. kedd 11:29
kandurmarci kandurmarci
kedves moniimi, azt írod, hogy "mennyei érzés amikor két nemes szerszám fúrja a barlangokat." A kérdés az, hogy egyszerre, vagy egymás után. Mind a kettőben volt már részem, sztem az egyszerre az igazi. Mit szólsz hozzá?

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!