áthoztam a társkeresőből, hiszen nem konkrét partner keresésével foglalkozik
lacee7 #288| ma 10:28
Gondoltam már rá,hogy bevegyünk valakit 3.nak,izgat a gondolat.
Viszont félek attól,hogy esetleg valós helyzetben leblokkolnék,s az kellemetlen lenne azt hiszem.
Úgyhogy egyenlőre hanyagoljuk a dolgot
lacee7 #288| ma 10:28
Gondoltam már rá,hogy bevegyünk valakit 3.nak,izgat a gondolat.
Viszont félek attól,hogy esetleg valós helyzetben leblokkolnék,s az kellemetlen lenne azt hiszem.
Úgyhogy egyenlőre hanyagoljuk a dolgot
Szia!
Ezek után többet soha nem próbálnád ki,vagy jelenleg ezen nem is gondolkodtál? A párod, hogy reagált a blokkolásodra? (Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:17
Ezek után többet soha nem próbálnád ki,vagy jelenleg ezen nem is gondolkodtál? A párod, hogy reagált a blokkolásodra? (Ez egy válasz marsmanó üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát tegnap megtörtént!!!! A drágámmal bevettünk egy fiút 3.nak. Nem ismeretlen volt a srác ismertük látásból. A párommal jó előre lebeszéltük, hogy mit enged a srácnak és mit nem. Nem is ebből volt a baj, hanem abból, hogy amikor már jól belemelegedtünk a srác elkapta a kicsikémet és .... Teljesen leblokkoltam, és miattam vége lett az egésznek. Erre nem voltam felkészülve.
Hát tegnap megtörtént!!!! A drágámmal bevettünk egy fiút 3.nak. Nem ismeretlen volt a srác ismertük látásból. A párommal jó előre lebeszéltük, hogy mit enged a srácnak és mit nem. Nem is ebből volt a baj, hanem abból, hogy amikor már jól belemelegedtünk a srác elkapta a kicsikémet és .... Teljesen leblokkoltam, és miattam vége lett az egésznek. Erre nem voltam felkészülve.
Köszi a történetedet. igazán izgire sikeredett.
Jó történet!!
ritka az annyira degenerált nő,aki csupán egy nagy fasz miatt elhagyná a társát,de lehet. amugy kettőn áll a vásár.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 11:19

Nyugi, nem a méret miatt repültél, viszont, ha így alakult, ne sajnáld.....
Nyugi, nem a méret miatt repültél, viszont, ha így alakult, ne sajnáld.....
(Ez egy válasz amarillo22 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 16:46

mi kerestünk!és találtunk,egy álldott 22/7cm .-es fiatal srácot!!!!-az asszony meg engem dobott!!!qrva.jó mi!!!
Például én.
(Ez egy válasz Lacee77 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 11:00

Én szeretném kipróbálni,szoktam mondogatni a páromnak,és izgatja is a dolog de nem meri bevállalni.Erőltetni nem akarom,meg fogalmam sincs,hogy ki lehetne a 3.
Én szeretném kipróbálni,szoktam mondogatni a páromnak,és izgatja is a dolog de nem meri bevállalni.Erőltetni nem akarom,meg fogalmam sincs,hogy ki lehetne a 3.
fasza kapcsolat lehetett má nem azé... mármint asszonyoddal neked,ha csak lazán lepattintott,mer a másiknak nagyobb van...
(Ez egy válasz amarillo22 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 16:46

mi kerestünk!és találtunk,egy álldott 22/7cm .-es fiatal srácot!!!!-az asszony meg engem dobott!!!qrva.jó mi!!!
szerintem az ismerkedést nem itt kéne megoldani, ebben a topicban az élményekre, tanácsokra, félelmekre, stb. vagyunk kíváncsiak... Persze ez lehet, h csak az én véleményem...
Sziasztok! Én és a párom szeretnénk bevenni 3.-nak egy régi jó barátunkat,de nem tudjuk hogy vegyük rá. Nem akajuk lerohanni az ötlettel nehogy a barátságunk rovására menjen! Ha tudtok adjatok tanácsot! köszi
Szia!
Bolyongok ezen az oldalon miközben látom,hogy itt vagy.Fiút kerestek 3.nak?
Bolyongok ezen az oldalon miközben látom,hogy itt vagy.Fiút kerestek 3.nak?
Megfelelő partnerrel jó szervezéssel nagyon jó élmény lehet.De a féltékenységet messze el kell kerülni mert az csak problémát okozhat.
Sziasztok!
Azt hiszem akinek ez a vágya próbálja ki nyugodtan.Nem fogja megbánni
Azt hiszem akinek ez a vágya próbálja ki nyugodtan.Nem fogja megbánni

én meg Neked akarok adni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 00:53

Törölt felhasználó (29760)

na gyertek csak, majd adok Én nektek

ÉN BENNE LENNÉK
***átvittem a megfelelő helyre:mmeprune
és qrvajó, jójáték...blablabla hszeket töröltem innen
és qrvajó, jójáték...blablabla hszeket töröltem innen
ha érdekel,irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 00:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)

Hú, egyszer én is kipróbálnám két pasival... Nyugi, lány vagyok
Nagyon izgat ez a téma