Nálam mindkettő bejön! A plusz pasi sem zavar és nőből sem baj ha több van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 09:23

Törölt felhasználó (4521202)

nem kevés egy sem, ha jó
a kettő az csak plusz izgalom, legalább is nekem, mert pld amíg az egyik a nunimban , a kkor a másik lehet épp a számban . . IS

Én mindkettőt díjazom ! De persze harmadikként mindkettő kielégít!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 09:34

Ha két nő együtt van, az is épp annyira buzis.
Ez is csak egy vélemény.
Ez is csak egy vélemény.
Szerintem nem, de ez egy pasis valasz amit irtal …..
Ha két nő együtt van, az is épp annyira buzis.
Ez is csak egy vélemény. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 09:37
Ez is csak egy vélemény. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)

a 2 pasival való együttlét az okés, de a 2 farok a punciban az nekem nem pálya, sőt a pasimnak sem, szerinte ez full buzis, ha másik srác farka az övével összeér- de nekem sem jön be- de ez csak az egyéni véleményem-ünk.
nem kevés egy sem, ha jó
a kettő az csak plusz izgalom, legalább is nekem, mert pld amíg az egyik a nunimban , a kkor a másik lehet épp a számban . . IS
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2021. 05. 05. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 05. szerda 13:22

Azt mondják egy fasz inkább kevés egy nőnek mint sok ! Ezt el kell fogadni nekünk pasiknak!
Bocs, de ez így baromság!!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2021. 05. 05. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 05. szerda 13:22

Azt mondják egy fasz inkább kevés egy nőnek mint sok ! Ezt el kell fogadni nekünk pasiknak!
Én nagyon benne lennék egy ilyenben. Izgalmas lehet
Izgi lenne.
a 2 pasival való együttlét az okés, de a 2 farok a punciban az nekem nem pálya, sőt a pasimnak sem, szerinte ez full buzis, ha másik srác farka az övével összeér- de nekem sem jön be- de ez csak az egyéni véleményem-ünk.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 05. 04. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 07:32

Mi is a duplapuncit imádjuk a legojobban
fantasztikus ahogy ránk feszül a puncikája, a masik srác hatalmas farka pedig masszírozza az én farkamat

Mi is a duplapuncit imádjuk a legojobban
fantasztikus ahogy ránk feszül a puncikája, a masik srác hatalmas farka pedig masszírozza az én farkamat
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 03. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 03. kedd 12:47

Törölt felhasználó (134651)

Szia.Azt hogy milyen,nem igazán lehet leírni,egyszerűen fantasztikus.Ha egyszer kipróbáljátok és mind a hárman komolyan akarjátok is,nagy valószinűséggel függővé váltok.Arra vigyázz és figyelj-figyeljetek,hogy a párod csak azt érezze,hogy ez csakis róla és neki szól.És ez így is legyen.A másik.Nálunk a két farok egy punciba a kedvenc,és ez igen szűk,Vissza kell fognotok magatokat a párod kielégüléséig és ez nagyon nehéz.
Ha úgy alakul miért ne

Nem túl régen a feleségemmel és egy sráccal összehoztunk egy jó kis hármast. Szendviccsel zártuk a bulit. Igaz nem tartott sokáig a "zárás", de isteni volt. Pár másodperc különbséggel majdnem egyszerre élveztünk el a nejemben. Ő már hamarabb elment. Mindkét nyílásából folyt a sperma. Sajnos nehéz összehozni egy ilyen akciót, eddig még csak 3-szor jött össze.
Szia.Azt hogy milyen,nem igazán lehet leírni,egyszerűen fantasztikus.Ha egyszer kipróbáljátok és mind a hárman komolyan akarjátok is,nagy valószinűséggel függővé váltok.Arra vigyázz és figyelj-figyeljetek,hogy a párod csak azt érezze,hogy ez csakis róla és neki szól.És ez így is legyen.A másik.Nálunk a két farok egy punciba a kedvenc,és ez igen szűk,Vissza kell fognotok magatokat a párod kielégüléséig és ez nagyon nehéz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 10:25
Törölt felhasználó (105041)

Ha valaki dugta már meg a nőjét szendvicsben, írhatna két szót, hogy milyen, esetleg mire kell vigyázni. Be akarom dobni az asszonyt a közösbe, csak még fűznöm kell a fejét.
Ha valaki dugta már meg a nőjét szendvicsben, írhatna két szót, hogy milyen, esetleg mire kell vigyázni. Be akarom dobni az asszonyt a közösbe, csak még fűznöm kell a fejét.
Nem könnyű főleg hogy idegennel még nem láttam a párom.Csak ismerösökkel.
A fekete Life Styles latexmentes, elvileg arra nem allergiás, próbáljátok ki
Nem olcsó, 800-1000 Ft körül mozog az ára, de megérheti
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 09:30

Nem olcsó, 800-1000 Ft körül mozog az ára, de megérheti

Törölt felhasználó (845931)

Nekem a barátnőm próbálná ki a 2-3 férfival a szexet. Az a baj hogy én nem tudom hogy lehet az ilyesmit összehozni idegenekkel ugy hogy a párom gumi alergiás. Nem lehet ovszerrel dugni.
Nekem a barátnőm próbálná ki a 2-3 férfival a szexet. Az a baj hogy én nem tudom hogy lehet az ilyesmit összehozni idegenekkel ugy hogy a párom gumi alergiás. Nem lehet ovszerrel dugni.
Lehet, hogy igazad van. Egyenlőre még nem adom fel, de ha nem megy nem fogom megcsalni.
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 07. csütörtök 16:15

Szia!
Lehet, hogy ő viszont most már nem szeretne téged más nővel látni. Ezért em megy bele ebbe sem.
Lehet, hogy ő viszont most már nem szeretne téged más nővel látni. Ezért em megy bele ebbe sem.
Szia!
Lehet, hogy ő viszont most már nem szeretne téged más nővel látni. Ezért em megy bele ebbe sem. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 07. csütörtök 14:06
Lehet, hogy ő viszont most már nem szeretne téged más nővel látni. Ezért em megy bele ebbe sem. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)

Mielőtt az asszonnyal összejöttünk mindketten eljártuk a magunk táncait, de bőven. Ő már próbálta a szendvicset is én sajos nem ( f-n-f hetero ). Próbálnám rávenni egy kis mókára, de nem hajlik rá.