Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#372   2008. 02. 13. szerda 09:45
T-A-M T-A-M
Ha Te nem Akarod, akkor ne Menj bele!
A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jó...de ha csak ő akarja, akkor nem érdemes belemenni...
Más a helyzet, ha azért a kíváncsiság Benned van...
Hogy mi lenne Neked jó a két pasival, azt majd csak akkor Tudod meg, ha Kipróbálod...de ne mindenáron Akarj a Párod kedvében járni, ha Te nem Akarod! Elvileg ez épp Rólad kéne, hogy szóljon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55611)
2008. 02. 13. szerda 09:17
de viccesek vagytok,on_lány és krakatoa!ezek szerint nem nagyon értitek,mi a problémám.de hogy is érthetnétek,amikor a saját párom sem akarja megérteni.mind1.max engedek neki még ha az nekem nem is lesz jó. sniffles
#371   2008. 02. 13. szerda 09:17
X Törölt felhasználó (55611)
de viccesek vagytok,on_lány és krakatoa!ezek szerint nem nagyon értitek,mi a problémám.de hogy is érthetnétek,amikor a saját párom sem akarja megérteni.mind1.max engedek neki még ha az nekem nem is lesz jó. sniffles
#370   2008. 02. 11. hétfő 22:04
krakatoa krakatoa
Hogy miért lenne jó?! Amiért a spanyolok Párizsba, a franciák Rómába, az olaszok meg Londonba mennek nyaralni. Mert más, mint amit otthon megszoktak. Négy kéz, két száj és két....
Nem azt mondom, hogy kétszer olyan jó mint egy pasival, de más! Próbáld ki és megtudod! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 20:21
valaki árulja már el nekem, hogy miért lenne jo nekem két pasival??Egyszerűen nem értem.
#369   2008. 02. 11. hétfő 21:58
X Törölt felhasználó (137313)
Szerintem próbáld ki és +tapasztalod,h. milyen lehet 2 palival az ágyikóban. circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 20:21
valaki árulja már el nekem, hogy miért lenne jo nekem két pasival??Egyszerűen nem értem.
#368   2008. 02. 11. hétfő 20:29
hát ez a vicc,hogy a pasim találta ki és nem én.Meg is sértettem szegényt,amikor közöltem,hogy nem nagyon vagyok oda az ötletért.
#367   2008. 02. 11. hétfő 20:21
#366   2008. 02. 11. hétfő 18:35
mikus55 mikus55
mért kiprolbála a két idegent?!?!?!
(Ez egy válasz krakatoa üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 08:31
Mikor először kérdeztem a feleségem, hogy megpróbálná-e két pasival, azt mondta, talán, de inkább két idegennel, mert nagyon szégyelne előttem szeretkezni mással. Nagyon rosszul esett, hogy engem kihagyna a buliból. De most már biztosan tudja, hogy tévedett! wink
#365   2008. 02. 11. hétfő 17:50
puby09 puby09
MrEnigma eltévedtél egy kicsit kezdéskép PASI vagyok. 2.)nemjol értelmezted az irásom vagy csak 1hszt olvastál de azt sem jol értelmezted... a mondandom lényege hogy ha bele menne a 2pasi 1 csaj felálásba akkor esetleg tarthatná a markát hogy akkor most legyen 2csaj 1 pasi felállás.. de Ö alapbol azt irta hogy ,,ugyhogy marad a bevált 1-1" amugy az érvelésed megállná a helyét ha minden pasinak 2,,farka"lenne hogy két nöt egyszerre kitudjon elégiteni.Mert arrol nem volt szo hogy LFA csaja bi lenne... on-lány talán azért mert alpbol nem jo a nemiéletük??? de feltéleles modba ment a 2pasis dolog...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 09:24
KIállnék LFA mellett.
Azt írta, hogy párja vetette fel a plusz beszálló dolgot, idézem: " kipróbálná 2 valem, + valakivel"
És LFA-ban felvetődött hoyg lány is lehetne az illető, amibe kedveskéje nem ment bele: "de abba nem menne bele, hogy az a valaki lány legyen és én is szórakozzam vele"
De ha pasi lenne akkor vajon ki szórakozna a plusz beszállóval? Hát nem hinném, hogy a páros fiú tagja kúrogatná, hanem a z új pasi kúrogatná a páros lány tagját. Akkor most ki is az önző???
De jó volt látni, hoyg éhes sunájú csajok egyből lereagálták, hogy a pasik önzők. smile LOL Nevetséges volt. Szóval szerintetek meg az a nem gáz ha néha meghúz titeket valaki de pasitok el ne menjken a szomszéd szuklával mert kivájjátok mindkettő szemét??? (Most szándékosan sarkítom ki, de amolyan ördög ügyvédjeként a másik oldalra is rávilágítanék.)
#364   2008. 02. 11. hétfő 09:24
MrEnigma MrEnigma
KIállnék LFA mellett.
Azt írta, hogy párja vetette fel a plusz beszálló dolgot, idézem: " kipróbálná 2 valem, + valakivel"
És LFA-ban felvetődött hoyg lány is lehetne az illető, amibe kedveskéje nem ment bele: "de abba nem menne bele, hogy az a valaki lány legyen és én is szórakozzam vele"
De ha pasi lenne akkor vajon ki szórakozna a plusz beszállóval? Hát nem hinném, hogy a páros fiú tagja kúrogatná, hanem a z új pasi kúrogatná a páros lány tagját. Akkor most ki is az önző???
De jó volt látni, hoyg éhes sunájú csajok egyből lereagálták, hogy a pasik önzők. smile LOL Nevetséges volt. Szóval szerintetek meg az a nem gáz ha néha meghúz titeket valaki de pasitok el ne menjken a szomszéd szuklával mert kivájjátok mindkettő szemét??? (Most szándékosan sarkítom ki, de amolyan ördög ügyvédjeként a másik oldalra is rávilágítanék.)
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 10:44
számára csak azaz elképzelhetö (elfogadhato) hogy ö meghuzza más csaját(igaz hogy közben megcsalja a kedvest de az nem számit)de hogy az ö csaját valakivel közösen na arrol már szo sem lehet(mert az hátha örömret okozna a kedvesnek)ha engedné a kedves kérésének vagyának akkor talán ö is másképp állna a 2csaj 1 pasi dologhoz is.. de ez nem számit neki..
#363   2008. 02. 10. vasárnap 08:31
krakatoa krakatoa
Mikor először kérdeztem a feleségem, hogy megpróbálná-e két pasival, azt mondta, talán, de inkább két idegennel, mert nagyon szégyelne előttem szeretkezni mással. Nagyon rosszul esett, hogy engem kihagyna a buliból. De most már biztosan tudja, hogy tévedett! wink
#362   2008. 02. 10. vasárnap 00:36
X Törölt felhasználó (137313)
Szerintem inkább erl kéne gondolkodni a azon,h. miért nem ment bele 1 "közös-hármasba" és inkább elment 2 másik palival. lookaround
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 17:36
tegyük fel hogy a nej elmegy 2 pasiva kitudodik akkor aki alapbol igy áll a dolgokzoz.az szerinted mit csinálna szegény csajjal??? rolleyes
#361   2008. 02. 09. szombat 19:46
Rambika14 Rambika14
2 pasival...alig-alig említette vki tovább...2pasi kevés smile ha vki be van indulva akármennyi pasi jöhet smile
amugy...én simán akármennyi pasival lennék(persze minden 2vel kezdődik),de ha már van barátom,akkor csak ő,más senki,se vele együtt,se két másikkal.Bár ezt mondom,de nem tudom valóságba nem tudom hogy működne,mert nem volt még barátom levele dee,reményeim szerint ősztől pesten leszek és szeretnék jópár "kellemes"emléket szerezni ilyen téren vigyor5
#360   2008. 02. 07. csütörtök 17:36
puby09 puby09
tegyük fel hogy a nej elmegy 2 pasiva kitudodik akkor aki alapbol igy áll a dolgokzoz.az szerinted mit csinálna szegény csajjal??? rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2008. 02. 07. csütörtök 10:13
akkor pedig a nő számára az kell legyen az elfogadható, hogy otthoni pasi kimarad a játékból és két idegennel induljon az eksön. nem hinném, hogy túl nehéz lenne egy ilyet megszervezni... persze nem szép, meg nem is erkölcsös, de ha a fantáziák kiélése a főcél, akkor asszem nem lehet senkinek sem kifogása ellene.
#359   2008. 02. 07. csütörtök 13:59
Rebecca20 Rebecca20
Légyszives az ajánlat tételeddel menj a megfeleö topicba(TÁRSKERESÖ TOPIC)nem ide valo hsz-t moderáltam !Gyapoth! ejnye1 (ez beszélgetö topic,itt a témát kell tovább vinni!)
#358   2008. 02. 07. csütörtök 11:12
amatorpar2 amatorpar2
Nagyon is egyetértek veled! worship
#357   2008. 02. 07. csütörtök 10:13
X Törölt felhasználó (34131)
akkor pedig a nő számára az kell legyen az elfogadható, hogy otthoni pasi kimarad a játékból és két idegennel induljon az eksön. nem hinném, hogy túl nehéz lenne egy ilyet megszervezni... persze nem szép, meg nem is erkölcsös, de ha a fantáziák kiélése a főcél, akkor asszem nem lehet senkinek sem kifogása ellene.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 10:44
számára csak azaz elképzelhetö (elfogadhato) hogy ö meghuzza más csaját(igaz hogy közben megcsalja a kedvest de az nem számit)de hogy az ö csaját valakivel közösen na arrol már szo sem lehet(mert az hátha örömret okozna a kedvesnek)ha engedné a kedves kérésének vagyának akkor talán ö is másképp állna a 2csaj 1 pasi dologhoz is.. de ez nem számit neki..
#356   2008. 02. 03. vasárnap 13:04
mikus55 mikus55
Én is erre gondoltam a hsz-emben. sokan csak birtokolni akarnak mint egy tárgyat!!! Nekik mindent s a partnernek semmit!!!!!!!!!!!
#355   2008. 02. 03. vasárnap 10:44
puby09 puby09
(Ez egy válasz mikus55 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 09:40
Nemvagy te kicsit önzö!!! Sokan örülnének a lehetöségnek, te meg hagyod. lessz ennek még böjtje!!!!!!!!!!!
#354   2008. 02. 03. vasárnap 10:22
sevenx sevenx
Izgat maga a dolog, de nem tudnám a barátnőmnet nézni miközben más is foglalkozik vele, de egy másik lánnyal és + még egy ffi az érdekes lehet.
#353   2008. 02. 03. vasárnap 09:40
mikus55 mikus55
Nemvagy te kicsit önzö!!! Sokan örülnének a lehetöségnek, te meg hagyod. lessz ennek még böjtje!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz LFA üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 07:56
kedvesem is modta már, hogy kipróbálná 2 valem, + valakivel, de abba nem menne bele, hogy az a valaki lány legyen és én is szórakozzam vele. Úgyhogy marad a bevált 1-1

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!