Ha Te nem Akarod, akkor ne Menj bele!
A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jó...de ha csak ő akarja, akkor nem érdemes belemenni...
Más a helyzet, ha azért a kíváncsiság Benned van...
Hogy mi lenne Neked jó a két pasival, azt majd csak akkor Tudod meg, ha Kipróbálod...de ne mindenáron Akarj a Párod kedvében járni, ha Te nem Akarod! Elvileg ez épp Rólad kéne, hogy szóljon! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 09:17
A szexben mindent szabad, ami mindkét félnek jó...de ha csak ő akarja, akkor nem érdemes belemenni...
Más a helyzet, ha azért a kíváncsiság Benned van...
Hogy mi lenne Neked jó a két pasival, azt majd csak akkor Tudod meg, ha Kipróbálod...de ne mindenáron Akarj a Párod kedvében járni, ha Te nem Akarod! Elvileg ez épp Rólad kéne, hogy szóljon! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55611)

de viccesek vagytok,on_lány és krakatoa!ezek szerint nem nagyon értitek,mi a problémám.de hogy is érthetnétek,amikor a saját párom sem akarja megérteni.mind1.max engedek neki még ha az nekem nem is lesz jó.

de viccesek vagytok,on_lány és krakatoa!ezek szerint nem nagyon értitek,mi a problémám.de hogy is érthetnétek,amikor a saját párom sem akarja megérteni.mind1.max engedek neki még ha az nekem nem is lesz jó.

Hogy miért lenne jó?! Amiért a spanyolok Párizsba, a franciák Rómába, az olaszok meg Londonba mennek nyaralni. Mert más, mint amit otthon megszoktak. Négy kéz, két száj és két....
Nem azt mondom, hogy kétszer olyan jó mint egy pasival, de más! Próbáld ki és megtudod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 20:21
Nem azt mondom, hogy kétszer olyan jó mint egy pasival, de más! Próbáld ki és megtudod!

valaki árulja már el nekem, hogy miért lenne jo nekem két pasival??Egyszerűen nem értem.
Szerintem próbáld ki és +tapasztalod,h. milyen lehet 2 palival az ágyikóban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 20:21

valaki árulja már el nekem, hogy miért lenne jo nekem két pasival??Egyszerűen nem értem.
hát ez a vicc,hogy a pasim találta ki és nem én.Meg is sértettem szegényt,amikor közöltem,hogy nem nagyon vagyok oda az ötletért.
mért kiprolbála a két idegent?!?!?!
(Ez egy válasz krakatoa üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 08:31

Mikor először kérdeztem a feleségem, hogy megpróbálná-e két pasival, azt mondta, talán, de inkább két idegennel, mert nagyon szégyelne előttem szeretkezni mással. Nagyon rosszul esett, hogy engem kihagyna a buliból. De most már biztosan tudja, hogy tévedett!

MrEnigma eltévedtél egy kicsit kezdéskép PASI vagyok. 2.)nemjol értelmezted az irásom vagy csak 1hszt olvastál de azt sem jol értelmezted... a mondandom lényege hogy ha bele menne a 2pasi 1 csaj felálásba akkor esetleg tarthatná a markát hogy akkor most legyen 2csaj 1 pasi felállás.. de Ö alapbol azt irta hogy ,,ugyhogy marad a bevált 1-1" amugy az érvelésed megállná a helyét ha minden pasinak 2,,farka"lenne hogy két nöt egyszerre kitudjon elégiteni.Mert arrol nem volt szo hogy LFA csaja bi lenne... on-lány talán azért mert alpbol nem jo a nemiéletük??? de feltéleles modba ment a 2pasis dolog...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 09:24

KIállnék LFA mellett.
Azt írta, hogy párja vetette fel a plusz beszálló dolgot, idézem: " kipróbálná 2 valem, + valakivel"
És LFA-ban felvetődött hoyg lány is lehetne az illető, amibe kedveskéje nem ment bele: "de abba nem menne bele, hogy az a valaki lány legyen és én is szórakozzam vele"
De ha pasi lenne akkor vajon ki szórakozna a plusz beszállóval? Hát nem hinném, hogy a páros fiú tagja kúrogatná, hanem a z új pasi kúrogatná a páros lány tagját. Akkor most ki is az önző???
De jó volt látni, hoyg éhes sunájú csajok egyből lereagálták, hogy a pasik önzők.
LOL Nevetséges volt. Szóval szerintetek meg az a nem gáz ha néha meghúz titeket valaki de pasitok el ne menjken a szomszéd szuklával mert kivájjátok mindkettő szemét??? (Most szándékosan sarkítom ki, de amolyan ördög ügyvédjeként a másik oldalra is rávilágítanék.)
Azt írta, hogy párja vetette fel a plusz beszálló dolgot, idézem: " kipróbálná 2 valem, + valakivel"
És LFA-ban felvetődött hoyg lány is lehetne az illető, amibe kedveskéje nem ment bele: "de abba nem menne bele, hogy az a valaki lány legyen és én is szórakozzam vele"
De ha pasi lenne akkor vajon ki szórakozna a plusz beszállóval? Hát nem hinném, hogy a páros fiú tagja kúrogatná, hanem a z új pasi kúrogatná a páros lány tagját. Akkor most ki is az önző???
De jó volt látni, hoyg éhes sunájú csajok egyből lereagálták, hogy a pasik önzők.

KIállnék LFA mellett.
LOL Nevetséges volt. Szóval szerintetek meg az a nem gáz ha néha meghúz titeket valaki de pasitok el ne menjken a szomszéd szuklával mert kivájjátok mindkettő szemét??? (Most szándékosan sarkítom ki, de amolyan ördög ügyvédjeként a másik oldalra is rávilágítanék.)
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 10:44

számára csak azaz elképzelhetö (elfogadhato) hogy ö meghuzza más csaját(igaz hogy közben megcsalja a kedvest de az nem számit)de hogy az ö csaját valakivel közösen na arrol már szo sem lehet(mert az hátha örömret okozna a kedvesnek)ha engedné a kedves kérésének vagyának akkor talán ö is másképp állna a 2csaj 1 pasi dologhoz is.. de ez nem számit neki..
Mikor először kérdeztem a feleségem, hogy megpróbálná-e két pasival, azt mondta, talán, de inkább két idegennel, mert nagyon szégyelne előttem szeretkezni mással. Nagyon rosszul esett, hogy engem kihagyna a buliból. De most már biztosan tudja, hogy tévedett!

Szerintem inkább erl kéne gondolkodni a azon,h. miért nem ment bele 1 "közös-hármasba" és inkább elment 2 másik palival.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 17:36

tegyük fel hogy a nej elmegy 2 pasiva kitudodik akkor aki alapbol igy áll a dolgokzoz.az szerinted mit csinálna szegény csajjal???

2 pasival...alig-alig említette vki tovább...2pasi kevés
ha vki be van indulva akármennyi pasi jöhet
amugy...én simán akármennyi pasival lennék(persze minden 2vel kezdődik),de ha már van barátom,akkor csak ő,más senki,se vele együtt,se két másikkal.Bár ezt mondom,de nem tudom valóságba nem tudom hogy működne,mert nem volt még barátom
dee,reményeim szerint ősztől pesten leszek és szeretnék jópár "kellemes"emléket szerezni ilyen téren

amugy...én simán akármennyi pasival lennék(persze minden 2vel kezdődik),de ha már van barátom,akkor csak ő,más senki,se vele együtt,se két másikkal.Bár ezt mondom,de nem tudom valóságba nem tudom hogy működne,mert nem volt még barátom

tegyük fel hogy a nej elmegy 2 pasiva kitudodik akkor aki alapbol igy áll a dolgokzoz.az szerinted mit csinálna szegény csajjal???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 10:13

Törölt felhasználó (34131)

akkor pedig a nő számára az kell legyen az elfogadható, hogy otthoni pasi kimarad a játékból és két idegennel induljon az eksön. nem hinném, hogy túl nehéz lenne egy ilyet megszervezni... persze nem szép, meg nem is erkölcsös, de ha a fantáziák kiélése a főcél, akkor asszem nem lehet senkinek sem kifogása ellene.
Légyszives az ajánlat tételeddel menj a megfeleö topicba(TÁRSKERESÖ TOPIC)nem ide valo hsz-t moderáltam !Gyapoth!
(ez beszélgetö topic,itt a témát kell tovább vinni!)

Nagyon is egyetértek veled!

akkor pedig a nő számára az kell legyen az elfogadható, hogy otthoni pasi kimarad a játékból és két idegennel induljon az eksön. nem hinném, hogy túl nehéz lenne egy ilyet megszervezni... persze nem szép, meg nem is erkölcsös, de ha a fantáziák kiélése a főcél, akkor asszem nem lehet senkinek sem kifogása ellene.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 10:44

számára csak azaz elképzelhetö (elfogadhato) hogy ö meghuzza más csaját(igaz hogy közben megcsalja a kedvest de az nem számit)de hogy az ö csaját valakivel közösen na arrol már szo sem lehet(mert az hátha örömret okozna a kedvesnek)ha engedné a kedves kérésének vagyának akkor talán ö is másképp állna a 2csaj 1 pasi dologhoz is.. de ez nem számit neki..
Én is erre gondoltam a hsz-emben. sokan csak birtokolni akarnak mint egy tárgyat!!! Nekik mindent s a partnernek semmit!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz mikus55 üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 09:40

Nemvagy te kicsit önzö!!! Sokan örülnének a lehetöségnek, te meg hagyod. lessz ennek még böjtje!!!!!!!!!!!
Izgat maga a dolog, de nem tudnám a barátnőmnet nézni miközben más is foglalkozik vele, de egy másik lánnyal és + még egy ffi az érdekes lehet.
Nemvagy te kicsit önzö!!! Sokan örülnének a lehetöségnek, te meg hagyod. lessz ennek még böjtje!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz LFA üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 07:56

kedvesem is modta már, hogy kipróbálná 2 valem, + valakivel, de abba nem menne bele, hogy az a valaki lány legyen és én is szórakozzam vele. Úgyhogy marad a bevált 1-1