Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#572   2009. 02. 22. vasárnap 23:15
eszter27 eszter27
Sziasztok!
Én imádom két pasival csinálni.A párommal 10éve vagyunk eggyütt és kb.6éve csináljuk többesben.Úgy vagyunk vele ha most nem akkor mikor éljük ki avágyainkat.Nincsköztünk semmien konfliktus ebböl.Azért azt hozzá teszem hogy nem csak úgy csináljuk hogy két pasi és én hanem előfordul hogy ketten vagyunk lányok és a párom egyedül férfi.De szerintem önző dolog lenne töllem ha a párom nem lehetne két csajjal,csak én két pasival.Nameg a puncit is nagyon szeretem smile
#571   2009. 02. 22. vasárnap 23:09
X Törölt felhasználó (96042)
HI!! Mi hpár vagyunk, sokáig eszünkbe sem jutott, hogy ilyen extrém dolgokat kipróbáljunk, de mint másnál is, múltak az évek és szex közben mi is sokat beszéltünk, egyre többet a vad vágyainkról egymásnak. Lassan kipróbáltuk pár előtt, egymás előtt, aztán bevettünk srácot, találtunk szimpatikus srácot, akivel már profin lerendezzük a feleségemet smile beka2 De nincs megállás,szeretnénk minél több mindent együtt kipróbálni. Kipróbáltuk a 2 farok a punciba pózt, simán ment, nagyon izgalmas dolog!! Csak ajánlani tudjuk!! Akik szeretik egymást és nem betegesen féltékenyek, azok próbálják ki az egymás iránti örömszerzés ezen módját!!! Erről nem lehet beszélni!!! Át kell élni!!!
#570   2009. 02. 22. vasárnap 22:34
Fém_fatál Fém_fatál
Nem gáz, csak a szokásos "másfélperces első menet" helyett már a látványtól is el fogsz élvezni, még (hogy úgy mondjam) "ante portas"... idiota
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 22. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)
2009. 02. 22. vasárnap 22:27
Sziasztok! van olyan póz ahol egyszerre lehet a két farok a punciba. lenne egy fiatal pár akikhez beszállhatnék, de a csaj nem engedi fenékbe. és szüzen gáz egy 3-asban részt venni ??
#569   2009. 02. 22. vasárnap 22:27
X Törölt felhasználó (95993)
Sziasztok! van olyan póz ahol egyszerre lehet a két farok a punciba. lenne egy fiatal pár akikhez beszállhatnék, de a csaj nem engedi fenékbe. és szüzen gáz egy 3-asban részt venni ??
#568   2009. 02. 21. szombat 18:52
X Törölt felhasználó (337951)
Nos A Fantáziádat már izgatja a kérdés hát a lehetőség rajtad áll,hogy a párodat hogyan-miként fogod rávenni a közös élvezetre de legyél olyan kedves ,hogy az ő érzéseit is figyelembe véve a 3-d személyt be vonva kérdezd meg.
#567   2009. 02. 21. szombat 18:34
Marca Marca
én nagyon szeretném kipróbálni két pasival, de félek, hogy soha nem fog összejönni. A párom nem akar... hogy is mondta, "zacsipacsit"... kár, mert már volt 3-as élményben részünk, és akkor természetesen nem aggódott amiatt, hogy két nő között van... érdekes dolog ez egyébként... attól, hogy két pasi van velem, egymáshoz sem kell érniük..... csak engem kényeztetni... Kár, hogy ezt nem tudom vele megértetni!
#566   2009. 02. 21. szombat 10:55
T-A-M T-A-M
...csakhogy ez itt nem társkereső topic.... ejnye1
(Ez egy válasz Sexpeter üzenetére (2009. 02. 21. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 21. szombat 10:29
Szia Lencsibaby vigyor2 finom wow1 eljen !
Én nagyon szívesen bármikor állok rendelkezésedre, nagy örömmel vezetnélek bele titeket ebbe az izgalmas helyzetbe, veletek öröm lenne kizárólag a te örömödre smile ! Megbeszélhetnénk, felemelő lenne. Igényes sokoldalú vagyok üdv...
#565   2009. 02. 21. szombat 10:29
Sexpeter Sexpeter
Szia Lencsibaby vigyor2 finom wow1 eljen !
Én nagyon szívesen bármikor állok rendelkezésedre, nagy örömmel vezetnélek bele titeket ebbe az izgalmas helyzetbe, veletek öröm lenne kizárólag a te örömödre smile ! Megbeszélhetnénk, felemelő lenne. Igényes sokoldalú vagyok üdv...
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2009. 02. 21. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 21. szombat 09:13
Sok nőnek izgatja a fantáziáját,hogy milyen lehet mikor két férfi egyszerre kényezteti a testét...(szerintem isteni lehet)
Vannak akik kimerik próbálni és vannak akik csak álmodoznak róla. Én az utobbi körhöz tartozom smile
#564   2009. 02. 21. szombat 09:13
lencsibaby lencsibaby VIP
Sok nőnek izgatja a fantáziáját,hogy milyen lehet mikor két férfi egyszerre kényezteti a testét...(szerintem isteni lehet)
Vannak akik kimerik próbálni és vannak akik csak álmodoznak róla. Én az utobbi körhöz tartozom smile
#563   2009. 02. 20. péntek 15:43
X Törölt felhasználó (184391)
Szia Pepeba!

Köszi, hogy válaszoltál. Írni fogok a címedre. Volt már tapasztalatod párral?
(Ez egy válasz Pepeba üzenetére (2009. 02. 20. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 14:46
Legnagyobb tisztelettel a szerelmeteket tisztelve szívesen segítenék, csa a hölgy örörmére.
Igényes 30-as pasi vagyok. Megbeszélhetnénk. pepeba@citromail.hu
#562   2009. 02. 20. péntek 14:46
Pepeba Pepeba
Legnagyobb tisztelettel a szerelmeteket tisztelve szívesen segítenék, csa a hölgy örörmére.
Igényes 30-as pasi vagyok. Megbeszélhetnénk. pepeba@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 16. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (184391)
2009. 02. 16. hétfő 15:54
A hét végén, mikor análisan szeretkeztem a párommal, talán mert nagyon fel voltunk "húzva" vagy az elfogyasztott alkohol hatására, megkérdeztem tőle, hogy nem hiányzik-e, hogy valaki ilyenkor a punciját is kényeztesse.
Erre Ő azt mondta, hogy nagyon vágyna rá, meg arra, még inkább, hogy míg Én ügyködöm rajta, valaki a szájába adja a ... Akkor ez a szex közben engem is nagyon felizgatott, de most már egyre többet agyalok rajta.
Azóta megkérdeztem, de elvicceli az egészet, mint ha ez nem lenne fontos. Azt azt azonban tudom, hogy az orgazmus határán ha kezdi az ember levetkőzni gátlásait akkor könyebben elmondja a vágyait.
Tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretem és tudom, hogy vágyik erre a dologra. Nem tudom mit tegyek s talán azt sem, hogy érezném magamat ha bevennénk 1 harmadikat, csak azt tudom nagyon szeretem és boldoggá akarom Őt tenni.
Nem akarom, hogy később öregebb korában azon keseregjen, amit meg sem próbált.
#561   2009. 02. 16. hétfő 15:54
X Törölt felhasználó (184391)
A hét végén, mikor análisan szeretkeztem a párommal, talán mert nagyon fel voltunk "húzva" vagy az elfogyasztott alkohol hatására, megkérdeztem tőle, hogy nem hiányzik-e, hogy valaki ilyenkor a punciját is kényeztesse.
Erre Ő azt mondta, hogy nagyon vágyna rá, meg arra, még inkább, hogy míg Én ügyködöm rajta, valaki a szájába adja a ... Akkor ez a szex közben engem is nagyon felizgatott, de most már egyre többet agyalok rajta.
Azóta megkérdeztem, de elvicceli az egészet, mint ha ez nem lenne fontos. Azt azt azonban tudom, hogy az orgazmus határán ha kezdi az ember levetkőzni gátlásait akkor könyebben elmondja a vágyait.
Tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretem és tudom, hogy vágyik erre a dologra. Nem tudom mit tegyek s talán azt sem, hogy érezném magamat ha bevennénk 1 harmadikat, csak azt tudom nagyon szeretem és boldoggá akarom Őt tenni.
Nem akarom, hogy később öregebb korában azon keseregjen, amit meg sem próbált.
#560   2009. 02. 12. csütörtök 05:20
X Törölt felhasználó (391255)
méirt nem elég 1 férfi hamár párkapcsolat van, a nevében is benne van h PÁRkapcsolat
#559   2009. 02. 11. szerda 17:42
epson90 epson90 VIP
Ha elolvastad volna a hozzászólásom elejét, (2009. I. 31.) akkor észreveheted volna, hogy úgy írtam alá, hogy epsonné, különben a sorozatokhoz a hozzászólásokat a férjem szokta írni.
EPSONNÉ

(két különböző nicnévvel írjatok, és akkor nincs hasonló félreértés! :tom)
(Ez egy válasz joz60 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 16:43
Mégis beigazolódott a gyanúm, epson90-ről, hogy nem nő!! Az amatőrök rovatban megkívánta a "szomszéd asszonyt" ! Vagy lehet kicsit leszbi?
#558   2009. 02. 11. szerda 17:27
epson90 epson90 VIP
Köszi Gheorgius látom te figyelsz...
#557   2009. 02. 11. szerda 10:02
Trilac Trilac
Én nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet a 2ffi 1nő felállás csak sajnos a párom nem akarja,tehát marad a keresgélés,de eddig sajnos csak negatív tapasztalatom van,általában már válasz nem jön vissza,de azért még próbálkozom mert nagyon kíváncsik vagyok.Mert amiket halok olvasok hát.......!
#556   2009. 02. 10. kedd 21:17
Gheorgius Gheorgius
Szerinted??

Ha nem csak a képekre figyelsz, hanem elolvasod a kommentet a képek mellett, akkor világossá válik, hogy Epson90 a férj és a feleségét fotózza többé-kevésbé a mi kedvünkért is!
(Ez egy válasz joz60 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 16:43
Mégis beigazolódott a gyanúm, epson90-ről, hogy nem nő!! Az amatőrök rovatban megkívánta a "szomszéd asszonyt" ! Vagy lehet kicsit leszbi?
#555   2009. 02. 10. kedd 16:43
joz60 joz60
#554   2009. 02. 03. kedd 19:38
X Törölt felhasználó (338147)
Bocsi, hogy bele vau, de nekem ezzel kapcsolatban a következő a véleményem: a hirdetésekre kétféle ember jelentkezik. 1. akinek csak a szája jár, de ha személyes találkozóra kerül a sor, akkor eltűnik balfenéken és soha többet nem válaszol, 2. aki komolyan gondolja, ezért 1-2 beszélgetés után szeretne szexelni és ha a pár még vonakodik, akkor továbbáll, mert azt hiszi, hogy az 1 kategóriába tartozókkal hozta össze a sors. Saját tapasztalatom, hogy a túl hosszú előkészítés után nem lesz folytatás. Persze szükséges, hogy valamilyen képet kapjunk a lehetséges partnerről, de a szimpátia úgyis csak élőben dől el. Akkor viszont 1 találkozás elég ahhoz, hogy eldöntsük, szeretnénk-e vele, vagy nem. Ha nem, akkor ezt meg kell mondani, ha pedig igen, akkor nincs értelme tovább húzni, mert megunja és keres mást. Nem életre szóló társat keresünk, hanem egy szimpatikus srácot, aki mindannyiunk örömére közreműködik a szexuális életünkben. Ez valahogy úgy van, mint mikor túl sokáig tervezünk egy házibulit, még ülésrendet és táncrendet is készítünk, az soha nem lesz olyan, mint egy spontán kialakult hétvégi összejövetel ismerősökkel, akikkel aztán reggelig táncolunk önfeledten és mezítláb az udvaron... Persze nem biztos, hogy igazam van, de én így látom és nekünk így működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080)
2009. 02. 03. kedd 19:19
Hát igen nem sok az esély,hogy az ideális 3-as összejöjjön.De bizakodunk ,mert sokan írnak pozitív dolgokat és hátha sikerül
üdv!
#553   2009. 02. 03. kedd 19:19
X Törölt felhasználó (323080)
Hát igen nem sok az esély,hogy az ideális 3-as összejöjjön.De bizakodunk ,mert sokan írnak pozitív dolgokat és hátha sikerül
üdv!
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2009. 02. 03. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 03. kedd 14:33
Én meg keresgélvén mint harmadik pont fordítva tapasztaltam a sietéssel kapcsolatban. Mindenki azonnal akar mindent és ha én kezdetnek ismerkedni szeretnék akkor az nem nagyon talál megértésre.

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!