Nos A Fantáziádat már izgatja a kérdés hát a lehetőség rajtad áll,hogy a párodat hogyan-miként fogod rávenni a közös élvezetre de legyél olyan kedves ,hogy az ő érzéseit is figyelembe véve a 3-d személyt be vonva kérdezd meg.
Sziasztok! van olyan póz ahol egyszerre lehet a két farok a punciba. lenne egy fiatal pár akikhez beszállhatnék, de a csaj nem engedi fenékbe. és szüzen gáz egy 3-asban részt venni ??
Nem gáz, csak a szokásos "másfélperces első menet" helyett már a látványtól is el fogsz élvezni, még (hogy úgy mondjam) "ante portas"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 22. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 22. vasárnap 22:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 22. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)
Sziasztok! van olyan póz ahol egyszerre lehet a két farok a punciba. lenne egy fiatal pár akikhez beszállhatnék, de a csaj nem engedi fenékbe. és szüzen gáz egy 3-asban részt venni ??
HI!! Mi hpár vagyunk, sokáig eszünkbe sem jutott, hogy ilyen extrém dolgokat kipróbáljunk, de mint másnál is, múltak az évek és szex közben mi is sokat beszéltünk, egyre többet a vad vágyainkról egymásnak. Lassan kipróbáltuk pár előtt, egymás előtt, aztán bevettünk srácot, találtunk szimpatikus srácot, akivel már profin lerendezzük a feleségemet
De nincs megállás,szeretnénk minél több mindent együtt kipróbálni. Kipróbáltuk a 2 farok a punciba pózt, simán ment, nagyon izgalmas dolog!! Csak ajánlani tudjuk!! Akik szeretik egymást és nem betegesen féltékenyek, azok próbálják ki az egymás iránti örömszerzés ezen módját!!! Erről nem lehet beszélni!!! Át kell élni!!!
De nincs megállás,szeretnénk minél több mindent együtt kipróbálni. Kipróbáltuk a 2 farok a punciba pózt, simán ment, nagyon izgalmas dolog!! Csak ajánlani tudjuk!! Akik szeretik egymást és nem betegesen féltékenyek, azok próbálják ki az egymás iránti örömszerzés ezen módját!!! Erről nem lehet beszélni!!! Át kell élni!!!
Sziasztok!
Én imádom két pasival csinálni.A párommal 10éve vagyunk eggyütt és kb.6éve csináljuk többesben.Úgy vagyunk vele ha most nem akkor mikor éljük ki avágyainkat.Nincsköztünk semmien konfliktus ebböl.Azért azt hozzá teszem hogy nem csak úgy csináljuk hogy két pasi és én hanem előfordul hogy ketten vagyunk lányok és a párom egyedül férfi.De szerintem önző dolog lenne töllem ha a párom nem lehetne két csajjal,csak én két pasival.Nameg a puncit is nagyon szeretem
Én imádom két pasival csinálni.A párommal 10éve vagyunk eggyütt és kb.6éve csináljuk többesben.Úgy vagyunk vele ha most nem akkor mikor éljük ki avágyainkat.Nincsköztünk semmien konfliktus ebböl.Azért azt hozzá teszem hogy nem csak úgy csináljuk hogy két pasi és én hanem előfordul hogy ketten vagyunk lányok és a párom egyedül férfi.De szerintem önző dolog lenne töllem ha a párom nem lehetne két csajjal,csak én két pasival.Nameg a puncit is nagyon szeretem
(hsz kimoderálva, ez NEM társkereső rovat! :tom)
A legjobb dolog! A párom meghiv néha fiukat csodás ha ketten kényesztetnek. Nincs két egyforma fütyi!
És mindkét pasinak szabad mindent, vagy azért a párod szab határokat?
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:35
A legjobb dolog! A párom meghiv néha fiukat csodás ha ketten kényesztetnek. Nincs két egyforma fütyi!
A szexben mindent lehet amit szeretnék.Az a baj hogy sokan összekeverik a szex kapcsolatot a párkapcsolattal.
Pár fiu bepróbálkozik hátha elhagyom a párom. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 02. 25. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 17:23
Pár fiu bepróbálkozik hátha elhagyom a párom. (Ez egy válasz Marca üzenetére (2009. 02. 25. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
És mindkét pasinak szabad mindent, vagy azért a párod szab határokat?
De gondolom, nálad ez még gondolat szintjén sem merül föl. Pusztán az élvezetet keresed bennük
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 26. csütörtök 10:50
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 26. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A szexben mindent lehet amit szeretnék.Az a baj hogy sokan összekeverik a szex kapcsolatot a párkapcsolattal.
Pár fiu bepróbálkozik hátha elhagyom a párom.
Figyelj ezt vedd boknak azért sok ffi álmodik olyan lányról mint te.De gondolom tudod kezelni az ügyet.
2009. 02. 26. csütörtök 10:50
Hát én csak csatlakozni tudok a véleményedhez,szerintem sincs két egyforma fütyi.
(Ez egy válasz mezei aniko üzenetére (2009. 02. 25. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 25. szerda 11:35
Sziasztok! Elképesztően izgat milyen lehet amikor egy hölgyet mindkét bejáraton egyszerre mozgatnak...és az egyik én vagyok, de sajna nincsenek ilyen jellegű személyes kapcsolataim.
(Társkeresés kimoderálva az E-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom)
(Társkeresés kimoderálva az E-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom)
Sziasztok!
Szerintem is jó dolog, amíg házas voltam az exemmel 5 éven keresztül éltünk át hasonló élményeket. Vagy 2 pasival volt, vagy én voltam 2 lánnyal. Féltékenység soha nem volt belőle, de imádta amikor két farok kényeztette hol egyszerre, hol felváltva. Egy mindig harcra kész volt
Mióta elváltunk, azóta csak éhezem..........
(társkeresés kimoderálva az e-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom)
Szerintem is jó dolog, amíg házas voltam az exemmel 5 éven keresztül éltünk át hasonló élményeket. Vagy 2 pasival volt, vagy én voltam 2 lánnyal. Féltékenység soha nem volt belőle, de imádta amikor két farok kényeztette hol egyszerre, hol felváltva. Egy mindig harcra kész volt
(társkeresés kimoderálva az e-mai címmel együtt! Ide CSAK a témáról írjatok! :tom)
...egyetlen egy kérdésem van (persze nem úgy mint alapító tag), mi a fenéért kell minden topikot társkereséssel szétoffolni?
Igazad lehet szerintem is tök jó de nem igazán jön össze.Megeset,nálunk is a 2 nő de nem vált be nem miattam.Én nyaltam a nejem a másik csaj a farkamon ült elkezdte fogdosni a feleségem cickóit ami nem semmi de ell lökte egyszóval nem engedte sajnáltam is nem őt hanem magamat.De ez van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 06. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 06. péntek 10:56
Törölt felhasználó (418746)
Sziasztok!
Sziasztok !
29-25 éves pár vagyunk , szeretném rávenni a feleségem, hogy próbáljuk ki többesben ( párral, fiúval ) . Nem merek előhozakodni a témával, hátha félreérti a helyzetet és azt gondolná hogy én már nem szeretem igazán.... Mi tegyek szerintetek? Hivatkozzak a szexuális életünk színesítésére??? hogy vezessem elő???
29-25 éves pár vagyunk , szeretném rávenni a feleségem, hogy próbáljuk ki többesben ( párral, fiúval ) . Nem merek előhozakodni a témával, hátha félreérti a helyzetet és azt gondolná hogy én már nem szeretem igazán.... Mi tegyek szerintetek? Hivatkozzak a szexuális életünk színesítésére??? hogy vezessem elő???
Nehéz azt kívülről megmondani, hogy miként vezesd elő a párodnak a vágyaidat. Én csak azt tudom, hogy nálunk ez úgy működik, hogy egyrészt szeretjük egymást és ezek a vágyak nem valaminek a hiánya miatt törnek a felszínre, hanem inkább valaminek a kiteljesedéseként. Másrészt teljesen totálisan őszinték vagyunk egymással, és teljesen megbízunk a másikban.
Szerintem ha nem igazán izgi, vagy kielégítő a szexuális életetek, akkor ne azzal kísérletezz, hogy valahogy bevegyetek valakit harmadiknak, hanem inkább próbáld színesíteni az együttléteiteket, hogy magasabb legyen a hőfok, bujább legyen a hangulat. Ha ezt el tudod érni akkor szerintem minden következmény nélkül feldobhatod a témát, legfeljebb az nem biztos hogy a párod egyből ráharap. Ha elsőre nemmel válaszol és elzárkózik, akkor hagyni kell leülepedni a dolgot és nem kell nyaggtani.
Én azt gondolom, hogy az a nő vagy férfi aki egyszer belekóstol abba, hogy milyen is az amikor tényleg élvezettel kényeztetik és önfeledten, teljesen megnyílva élvezik vele a szexet, az utána újra és újra át akarja élni azt az élményt és akkor a fantáziája is jobban elszabadul. Akkor meg már akármi előfordulhat! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 27. péntek 19:24
Szerintem ha nem igazán izgi, vagy kielégítő a szexuális életetek, akkor ne azzal kísérletezz, hogy valahogy bevegyetek valakit harmadiknak, hanem inkább próbáld színesíteni az együttléteiteket, hogy magasabb legyen a hőfok, bujább legyen a hangulat. Ha ezt el tudod érni akkor szerintem minden következmény nélkül feldobhatod a témát, legfeljebb az nem biztos hogy a párod egyből ráharap. Ha elsőre nemmel válaszol és elzárkózik, akkor hagyni kell leülepedni a dolgot és nem kell nyaggtani.
Én azt gondolom, hogy az a nő vagy férfi aki egyszer belekóstol abba, hogy milyen is az amikor tényleg élvezettel kényeztetik és önfeledten, teljesen megnyílva élvezik vele a szexet, az utána újra és újra át akarja élni azt az élményt és akkor a fantáziája is jobban elszabadul. Akkor meg már akármi előfordulhat! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 27. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (258344)
Sziasztok !
Sziasztok! Mi 7 éve vagyunk együtt a párommal(én f 25,ő l 23) . Már egy ideje ellaposodott a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást,de a szerelem elmúlt. Sokat beszélgettünk és elmondta hogy maszti és sex közben is arra gondol hogy 2 vagy több férfival van együtt. Nagyon izgatja a dolog,de élőben nem akarja kipróbálni. Viszont engem is nagyon izgat és mindent meg szeretnék tenni hogy összejöjjön. Xintetek hogy tudom rávenni hogy kipróbálja? Azt mondta ha csapdát állítok neki elhagy? Ha van jó ötletetek kérlek írjátok meg. Előre is köszönöm a segítségeket. krisz
Sziasztok. 24 éves lány vagyok. A párommal 8 éve vagyunk együtt. Tavaly házasodtunk össze. De nemrég óta állandóan az jár a fejembe hogy mással is leszeretnék feküdni. Esetleg két pasival. De ő nem engedi, nem lenne benne :( Pedig úgy szeretném ha ő lenne az egyik fiú. Ha vki volt már 2 pasival, leírná milyen? Nagyon érdekel

szexcica

Softlady83
Ruby