Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#672   2009. 07. 02. csütörtök 21:37
X Törölt felhasználó (337951)
Nos szerintem csak keresés a probléma lényege .................Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334574)
2009. 07. 02. csütörtök 11:52
egyáltalán nem könnyebb a nőnek.Főleg ha 1 partnere sincs.Megtalálni a megfelelő partnert nem a legegyszerűbb.
Sok a szájhős,aki a tali előtt beijed stb...Amíg csak levelezés van, meg msn igen nagy arcuk van.Cam meg masztimutogatás az megy,de mikor cselekedni kell rosszabbak mint egy kisnyúl.
#671   2009. 07. 02. csütörtök 11:52
X Törölt felhasználó (334574)
egyáltalán nem könnyebb a nőnek.Főleg ha 1 partnere sincs.Megtalálni a megfelelő partnert nem a legegyszerűbb.
Sok a szájhős,aki a tali előtt beijed stb...Amíg csak levelezés van, meg msn igen nagy arcuk van.Cam meg masztimutogatás az megy,de mikor cselekedni kell rosszabbak mint egy kisnyúl.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 01. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13138)
2009. 07. 01. szerda 19:21
pedig egy nőnek ez oly egyszerű, főleg ha a partnere is szeretné. ha meg nincs partner akkor még egyszerűbb smile
#670   2009. 07. 01. szerda 23:05
tzl tzl
Kedves Tom!

Szerinted mennyire életszerű az, hogy a téma kibeszélése kapcsán felmerül, hogy esetleg két fórumozó egymásra találjon? Mert szerintem nagyon.
És szerinted mennyire életszerű, hogy a fórum olvasgatása kapcsán, a téma okán az emberek átvonulnak hirtelen felindulásból a társkereső topicra, ott egymásra akadnak ismét? Szóval, nem értem, miért kell ennyire erőltetni ezt a nem társkereső topic szöveget, teljesen normális, hogy ezen témák kapcsán felmerül, hogy esetleg lehetne gabalyodni is.
Komolyan, mondom, mint a régivágású múzeumokban, "mindent a szemnek"
Mennyivel konstruktívabb 5 moderátori figyelmeztetés zsinórban, ami szintén erősen offtopic, mint az, hogy néhányan beírják, keresik a harmadikat (ami erősen ontopic).

(nem szívesen vitatkozok senkivel, nem azért vagyok itt, van igazságod, és nincs is baj azzal, ha beszélgetés vagy véleménycsere közben két fórumozó egymásra talál! de ne a szex szokások rovatban offolják a témát konkrét társkereséssel - privátban bármit - hanem az erre a célra szolgáló rovatban tegyék azt! a Te hozzászólásod is a moderátorok szobájába való, amit mindig olvasunk, itt kimondottan off, mert semmi köze a topic témájához! na elmentem takarítani! smile üdv: tom)
#669   2009. 07. 01. szerda 19:21
X Törölt felhasználó (13138)
pedig egy nőnek ez oly egyszerű, főleg ha a partnere is szeretné. ha meg nincs partner akkor még egyszerűbb smile
#668   2009. 07. 01. szerda 03:05
X Törölt felhasználó (426306)
Tom! Dobhatnál egy pontos téma meghatározást...azaz kb miről kéne beszélgetnünk? ...(sztorizgatni vagy szervezgetni..stb)

(megtörtént! lásd fentebb! szervezgetni csak privát levelezésben, illetve a hirdetéseket a társkereső rovatban lehet megtenni!) felkialtas
#667   2009. 06. 30. kedd 12:32
lyuk78 lyuk78
Felesleges bizonygatni mind ezt mind a másik végletet szerintem. Ki így él ki úgy. És, hogy ki döntött jól az a végén derűl ki . Társadalmi normák igen sokat bejátszanak ezekbe a dolgokba ez tény. De szerintem itt nem csak arról van szó ,hogy az ember önző vagy nem önző ,el tudja engedni magát vagy sem. Egyszerűen nem szeretünk egyformán sem. Valaki öngyilkos lesz mert elhagyja a szerelme , arra azt mondjuk hülység , valaki dugatja a kedvesét arra azt mondjuk normális hiszen hagyja élni. Örökös ellentét lesz ez az emberekben. Az a baj, nagyon sok ember mondja ,hogy csinálja de keveset ismerek akik együtt vannak és tudok róluk (együtt = 20 éve) Nem az ,hogy 20 éve együtt és most kezdik,hanem 20 éve csinálják együtt !!!! Ez a különbség. Én nem ítélkezek és nem ítélem el a dolgok. Vannak emberek akik házasságban élnek de nem érnek egymáshoz sőt veszekednek,verekednek és szinte utálják egymást de valahogy valami még is összetartja őket. AZ élet sorszerű. Sok ember fantáziál valóban a szexről és szeretne átélni dolgokat . De nem feltétlenűl a kedvesét szeretné úgy elképzelni,hogy azt más tudja kielégíteni nem saját maga. Önzőség-e ???? Igen ! Ez az. De én elvárom-e ,hogy ő megengedje nekem,hogy végig nézze,hogy én mást kefélek elötte ? Nem ! Nem várom el tőle. Miért kéne nekem más asszony ? Mivel ad az többet mint az én feleségem ? Ez az emberben benne kell,hogy legyen. Ti egymásra találtatok és ez jó dolog. Ha össze is vesztek 5 év mulva . Akkor is egész életetekben emlékezni fogtok egymásra és arra amit átéltetek együtt. De nem minden ember akar így élni . Viszont ha valaki akar de nem tud vagynem mer na az a baj ! Ha pontosan amit te leírtál a normák és az elvárások végett gátakat szab magának,mert az egyszer ki fog jönni , vagy másba jön ki. Folyton feszűlt és ideges stb.... Sosem tudni azt hogy az ember mikor dönt jól,csak a végén (de ezt már írtam smile ) De megkérdeztem pár lányt erről a többes szexről. Sokan azt mondják ,nem próbálnák ki jobban szeretik 2-ben , sokan azt mondják kipróbálnák de ismeretlennel,csak abból kettőt nehéz szerezni aki normális és a kis része max aki a párjával. azaz ez a legritkább. természetesen ezt kb 14-15 lány megkérdezése jelentette és tök őszintén faszom se tudja ha helyzet lenne vagy egy üveg tequilla akkor is ezt tennék-e ????!!!
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2009. 06. 29. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 29. hétfő 20:02
Lehet,nem leszek szimpatikus se neked se másnak,de valamit úgy érzem meg kell osztanom.Szerelmemmel nem megy és biztos kialudt a tűz ,és már csak mentőövnek tartom én is mint egyesek szerinted,ha többen vannak.
Erre én azt mondom.Szerintem az emberek túl önzőek,kisajátítják tulajdonuknak tekintik a kedvesüket,hogy csak ő senki más.El se tudják képzelni...dehogyisnem??csak maguknak se merik bevallani,mivel van egy társadalmi norma amit nem tudnak átlépni,vágyakoznak,álmodoznak róla,de mit szolna a párom,és mások?És mi az hogy hozzáér valaki a kedvesemhez,az én imádott bálványomhoz??Kinyomnám a szemét,stb.nem normális dolog az ha más felé kacsintunk,stb.Elképzelhető.Sőt lehet hogy én és a párom nem normális és nem is szeretjük egymást. 5 éve vagyunk együtt szerelem első látásra,ami a mai napig mélyérzésű kapcsolatnak nevezhető,ugyanúgy szikrázik körülöttünk a levegő.
Nem vagyunk féltékenyek,és önzőek,mivel szeretem,szeretnék neki mindent megadni,élje át a vágyait és álmait,életében a kérdőjelek helyére pontott tegyen.Milyen lenne ha... ???Tudja már,hogy milyen,vagy élje át.Sokkal nagyobb öröm őt boldognak látni,nem rövid pórázon korlátozni,hogy a hátam mögött tegyen dolgokat.Elöttem tegye.Érezze jól magát,szabad ember,és szabadon szárnyalhat,és ettől jobban ragaszkodunk egymáshoz.Igen jól olvasod.Valakit egy életre az ilyen vagy szétszed,vagy összeköt és ragaszkodnak egymáshoz,mivel mindent megkap amire vágyik.Néha töltöttkáposzta helyett én is szeretek elfogyasztani egy szusit.Deszert,csemege,de attól még őt szeretem,és ő is engem.Ki kell néha kapcsolni,és ez így kerek.Véletlen alakult így ki,vágytam rá,álmaimban,mielőtt nem is ismertem,és ő is titkon az ilyesmire,és most már nyugodtan elmondhatom,hogy nem álmodom,hanem élvezem a párommal azt amit más konzervatív emberek elitélnek,fujjognak,miért mert ők is fantáziálnak,csak nem merik megtenni.Nem lenne annyi válás se ha engedné a kedvesét és nem magához láncolná,kisajátítva,megfullasztva a rabság,és fogság érzésétől.Az hogy egy nőt elveszel attól még nem a tiéd.És borzasztó nagy öröm látni egy nőnek a boldog és hálás arcát,hogy milyen különlegeségben van része.És ahogy irták,van aki az operát,van aki a metált szereti.De lehet az én gondolkodásommal van baj,beteg és nem normális vagyok.Mi a normális?Melo,gyerek,othon heti - havi egy szex asszonykával mono változatban.Tiszta mókuskerék,be lehet dilizni,az egyhangúságtól.Mindezt lehet úgy is,hogy nekünk se kell lemondani egy kis jóról.Kicsit pikánsabbá tesszük,és sztereoba hallgatni hogy két pasi elsül,csodálatos érzés,de lehet emiatt a pokolra kerülök.Hétköznap legyen normális életem,de mivel nekem is egy van,érezzük jól magunkat,és engedjük el magunkat és a fantáziánkat.
#666   2009. 06. 30. kedd 11:30
dolfenzo dolfenzo
szia! nehéz .de aki keres az talál! wave
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 06. 29. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 29. hétfő 19:07
Nem lehet rossz! Csak megfelelő partnert nehéz (partnereket) találni!
#665   2009. 06. 29. hétfő 20:02
zimmi zimmi
Lehet,nem leszek szimpatikus se neked se másnak,de valamit úgy érzem meg kell osztanom.Szerelmemmel nem megy és biztos kialudt a tűz ,és már csak mentőövnek tartom én is mint egyesek szerinted,ha többen vannak.
Erre én azt mondom.Szerintem az emberek túl önzőek,kisajátítják tulajdonuknak tekintik a kedvesüket,hogy csak ő senki más.El se tudják képzelni...dehogyisnem??csak maguknak se merik bevallani,mivel van egy társadalmi norma amit nem tudnak átlépni,vágyakoznak,álmodoznak róla,de mit szolna a párom,és mások?És mi az hogy hozzáér valaki a kedvesemhez,az én imádott bálványomhoz??Kinyomnám a szemét,stb.nem normális dolog az ha más felé kacsintunk,stb.Elképzelhető.Sőt lehet hogy én és a párom nem normális és nem is szeretjük egymást. 5 éve vagyunk együtt szerelem első látásra,ami a mai napig mélyérzésű kapcsolatnak nevezhető,ugyanúgy szikrázik körülöttünk a levegő.
Nem vagyunk féltékenyek,és önzőek,mivel szeretem,szeretnék neki mindent megadni,élje át a vágyait és álmait,életében a kérdőjelek helyére pontott tegyen.Milyen lenne ha... ???Tudja már,hogy milyen,vagy élje át.Sokkal nagyobb öröm őt boldognak látni,nem rövid pórázon korlátozni,hogy a hátam mögött tegyen dolgokat.Elöttem tegye.Érezze jól magát,szabad ember,és szabadon szárnyalhat,és ettől jobban ragaszkodunk egymáshoz.Igen jól olvasod.Valakit egy életre az ilyen vagy szétszed,vagy összeköt és ragaszkodnak egymáshoz,mivel mindent megkap amire vágyik.Néha töltöttkáposzta helyett én is szeretek elfogyasztani egy szusit.Deszert,csemege,de attól még őt szeretem,és ő is engem.Ki kell néha kapcsolni,és ez így kerek.Véletlen alakult így ki,vágytam rá,álmaimban,mielőtt nem is ismertem,és ő is titkon az ilyesmire,és most már nyugodtan elmondhatom,hogy nem álmodom,hanem élvezem a párommal azt amit más konzervatív emberek elitélnek,fujjognak,miért mert ők is fantáziálnak,csak nem merik megtenni.Nem lenne annyi válás se ha engedné a kedvesét és nem magához láncolná,kisajátítva,megfullasztva a rabság,és fogság érzésétől.Az hogy egy nőt elveszel attól még nem a tiéd.És borzasztó nagy öröm látni egy nőnek a boldog és hálás arcát,hogy milyen különlegeségben van része.És ahogy irták,van aki az operát,van aki a metált szereti.De lehet az én gondolkodásommal van baj,beteg és nem normális vagyok.Mi a normális?Melo,gyerek,othon heti - havi egy szex asszonykával mono változatban.Tiszta mókuskerék,be lehet dilizni,az egyhangúságtól.Mindezt lehet úgy is,hogy nekünk se kell lemondani egy kis jóról.Kicsit pikánsabbá tesszük,és sztereoba hallgatni hogy két pasi elsül,csodálatos érzés,de lehet emiatt a pokolra kerülök.Hétköznap legyen normális életem,de mivel nekem is egy van,érezzük jól magunkat,és engedjük el magunkat és a fantáziánkat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443052)
2009. 06. 25. csütörtök 23:02
Hm. Pár oldalt vissza olvastam és úgy éreztem, muszáj regisztrálnom. Több hozzászólásban is azt olvastam, hogy a férfi szívesen bevenne még egy férfit, hogy együtt kényeztessék kedvesét. Nekem egy elég hosszú kapcsolatom van, mindent megbeszélünk a párommal és egyszerűen se én se ő nem tudna elviselni egy harmadikat, legyen az nő vagy férfi. Szerintem egy olyan párkapcsolatban ahol szereti egymást a két fél (és nem csak megszokásból vannak együtt) és ahol még van fellobanó tűz, oda nem kell harmadik. Én úgy vélem, hogy ahol már csak az lendítheti fel a szexuális életet ha bevesznek egy harmadik személyt, ott már baj van. Magam is csináltam már 3-asban, de úgy, hogy nem volt közöm a két hölgyhöz és nekik sem egymáshoz. Így oké, de az előbb említett szituációban én nem tudnám elképzelni.
#664   2009. 06. 29. hétfő 19:07
Noncsi Noncsi
Nem lehet rossz! Csak megfelelő partnert nehéz (partnereket) találni!
#663   2009. 06. 29. hétfő 14:23
CSIBECICA2 CSIBECICA2 VIP
már töbször volt részem benne, nagyon jó volt
#662   2009. 06. 29. hétfő 12:22
X Törölt felhasználó (13138)
Szerintem meg a férfiak nagyrészét ugyanúgy izgatja a gondolat hogy a párjukat mással lássák, max a hiúság miatt nem mennek bele. Az én párom vállalja is hogy szereti amint emgen mással is lát igaz mi igy ismerkedtünk meg. Nincs féltékenykedés..
#661   2009. 06. 27. szombat 11:58
X Törölt felhasználó (99019) VIP
így is van! soha nem találná meg a zsák a foltját, ha csak az egyik létezne! de szerintem ez nem is erről szól! mért pont a fellendítésről szól?? ti pasik -annak ellenére,h szeretitek, imádjátok a párotok- sosem szeretnétek két nővel lenni vagy egy félvérrel, esetleg egy vágottszeművel, mi?? akkor nekünk mért kellene ahhoz nem szeretni a partnreünket?? HÜLYESÉG!!!!!!!!!!!!!!
mindenesetre akkor én egy mázlista vagyok,mert olyan kedvesem van, aki mindent megad nekem, amiről sok nő csak álmodik!!!! pedig fantáziámba,elég sok minden belefér... MÉGIS IMÁDJUK EGYMÁST!!
#660   2009. 06. 26. péntek 10:09
vykyng vykyng
Üdv!
Elfogadom a véleményed e Témában.
" Én úgy vélem, hogy ahol már csak az lendítheti fel a szexuális életet ha bevesznek egy harmadik személyt, ott már baj van."
Ez olyan dolog tudod, hogy van aki a komoly zenét kedveli, van aki a rock-ra gerjed.
Nem feltétlen baj van a kapcsolattal gruppen esetén! Csupán találtál egy olyan párt magadnak (lányt, vagy fiút) aki megérti és partner sexuális vágyaid megvalósításában, ami amúgy ritka adomány.
Szerintem smile
Mondhatnám, túl kocka vagy ehhöz nyes Persze ez nem baj, mert így színes a világ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443052)
2009. 06. 25. csütörtök 23:02
Hm. Pár oldalt vissza olvastam és úgy éreztem, muszáj regisztrálnom. Több hozzászólásban is azt olvastam, hogy a férfi szívesen bevenne még egy férfit, hogy együtt kényeztessék kedvesét. Nekem egy elég hosszú kapcsolatom van, mindent megbeszélünk a párommal és egyszerűen se én se ő nem tudna elviselni egy harmadikat, legyen az nő vagy férfi. Szerintem egy olyan párkapcsolatban ahol szereti egymást a két fél (és nem csak megszokásból vannak együtt) és ahol még van fellobanó tűz, oda nem kell harmadik. Én úgy vélem, hogy ahol már csak az lendítheti fel a szexuális életet ha bevesznek egy harmadik személyt, ott már baj van. Magam is csináltam már 3-asban, de úgy, hogy nem volt közöm a két hölgyhöz és nekik sem egymáshoz. Így oké, de az előbb említett szituációban én nem tudnám elképzelni.
#659   2009. 06. 25. csütörtök 23:02
X Törölt felhasználó (443052)
#658   2009. 06. 25. csütörtök 22:43
Ok s bocsi a kérdésért. oooo
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (337951)
2009. 06. 25. csütörtök 22:35
Ha Kedves Hölgyem Szeretné szívesen kényeztetném a nyelvemmel ,hogy zsongjon s égjen a teste. finom

(Kedves Uram! tessék szíveskedni átevezni a társkereső rovatba, vagy privát levelezésre váltani! itt CSAK a témáról!) :tom felkialtas smile
#657   2009. 06. 25. csütörtök 22:35
Ha Kedves Hölgyem Szeretné szívesen kényeztetném a nyelvemmel ,hogy zsongjon s égjen a teste. finom

(Kedves Uram! tessék szíveskedni átevezni a társkereső rovatba, vagy privát levelezésre váltani! itt CSAK a témáról!) :tom felkialtas smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (438761)
2009. 06. 25. csütörtök 08:09
Szia,ezen az oldalon nem találtam még partnert,amugy már töbször volt részem benne,(igy megfelel)
#656   2009. 06. 25. csütörtök 22:23
X Törölt felhasználó (56386)
Szerintem sok nöt izgat a gondolat hogy két pasi kényeztesse a testét..
egyébként sajna nekem is kimaradt ez az életemböl..
#655   2009. 06. 25. csütörtök 20:15
X Törölt felhasználó (389868)
meg többnyire a "elvagyunk havazva" járja,csak misem tudjuk akkor minek vannak itt.
#654   2009. 06. 25. csütörtök 18:45
zitike zitike
Én is sokat fantaziáltam milyen lehet két pasival a szex.és egyre jobban érdekel a téma. kacsint
#653   2009. 06. 25. csütörtök 08:09
X Törölt felhasználó (438761)
Szia,ezen az oldalon nem találtam még partnert,amugy már töbször volt részem benne,(igy megfelel)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 24. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (311913) VIP
2009. 06. 24. szerda 23:22
Szia Szerényke!
Ha eddig csak a levelezésig jutottatok,honnan tudod hogy szereted? kacsint

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!