Szia4 Nem hiszem hogy olyan elképesztően lealacsonyító lenne itt megjelenni. Te is itt vagy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 26. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 22:08
Törölt felhasználó (368461)

A mi körünket meg abszolute de nem zavarod, mert van már kialakult baráti körünk.
Ha netán "dugni"
szeretnék, azt nem ilyen nőhöz lealacsonyító módon teszem. Nem elég megmutatni valakinek a tested, hogy felizgasd.
Ha netán "dugni"
szeretnék, azt nem ilyen nőhöz lealacsonyító módon teszem. Nem elég megmutatni valakinek a tested, hogy felizgasd.
Te vagy itt az örök kritikus?
Nem, nem... csak nem túl sok a lelkes jelentkező...
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 01. 29. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
te most minket dolgozol fel? :)))
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 26. szerda 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 23:48

Jóvanna, igazatok van. Egyik sötét éjjelen mely igen magányos volt, eszembe jutott ide és leírni azt az igen mélyreszántó gondolatot ami megfordult az agyamban.
Feldolgozás folyamatban :-D
csak mond hogy mikor es hol....a tobi jon magatol
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 03:24

Van nekem egy titkos vágyam.
Még sosem próbáltam. Egyszerre két pasival csinálnám úgy, hogy egyik nyal, a másikat szopom és utána mindkét lukamba belehelyezitek a farkatokat.
Szeretném név nélkül, telefonszám megadása nélkül akár a Ti lakásotokban, akár egy motelban ezt az élményt kirpóbálni.
Van-e jelentkező?
Még sosem próbáltam. Egyszerre két pasival csinálnám úgy, hogy egyik nyal, a másikat szopom és utána mindkét lukamba belehelyezitek a farkatokat.
Szeretném név nélkül, telefonszám megadása nélkül akár a Ti lakásotokban, akár egy motelban ezt az élményt kirpóbálni.
Van-e jelentkező?
te magaddal beszélgetsz? :)))
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 26. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 26. szerda 21:46

Bocs, nem akartam zavarni a köreidet. De ha másik topicba ír az ember lánya, akkor elvész atöbbi között- így viszont csak rám koncentrál aki ideír. Érrted?
Az alább író hölgyeknek a figyelmét szeretném felhívni, hogy az olyan topikok amelyek nem tetszenek a fórumozó embereknek azt nem fogják olvasni és hozzászólni sem ebböl egyenesen következik, hogy eltünik a sülyesztőben, azonban a folyamatos hozzászólások fenttartják a topikot, mint pl. ez is
.
Konklúzió:A nép majd dönt a topik sorsáról.

Konklúzió:A nép majd dönt a topik sorsáról.
Jóvanna, igazatok van. Egyik sötét éjjelen mely igen magányos volt, eszembe jutott ide és leírni azt az igen mélyreszántó gondolatot ami megfordult az agyamban.
Szia Édes Bi-ge! Átfutni volt csak időm a leveled, majd nyugodt körülmények közt válaszolni fogok rá éjjel, puszi:-))
A mi körünket meg abszolute de nem zavarod, mert van már kialakult baráti körünk.
Ha netán "dugni"
szeretnék, azt nem ilyen nőhöz lealacsonyító módon teszem. Nem elég megmutatni valakinek a tested, hogy felizgasd. (Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 26. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha netán "dugni"
szeretnék, azt nem ilyen nőhöz lealacsonyító módon teszem. Nem elég megmutatni valakinek a tested, hogy felizgasd. (Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 26. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs, nem akartam zavarni a köreidet. De ha másik topicba ír az ember lánya, akkor elvész atöbbi között- így viszont csak rám koncentrál aki ideír. Érrted?
Kedves Kisasszony! Az internet elég tágas ahhoz, hogy találj szexpartnert. Ja, hogy szóljunk hozzá a témához, hisz ez a fórum:-) Hogy haladsz a pasikkal? Még mindig inkognitoban akarsz maradni?
Mi lenne, ha idemásolnám neked az egyik szexoldal 3 oldalát? Akkor is kitűnnél? (Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 26. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lenne, ha idemásolnám neked az egyik szexoldal 3 oldalát? Akkor is kitűnnél? (Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 26. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem annyi a véleményem a két pasiról, hogy nem jó dolog. mert volt már részem benne, hogy nem csak én voltam a barátnőmnék. És mondhatom ennél szarabb érzés nincs. Érzelmileg teljessen összetörtem. Hisz fülig szerelmes voltam,vagyok. De most minden happy és ez a lényeg. Habár ezt soha nem feledem.
Na mesélj... Hogy kell? :-)
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 25. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 19:39

Nos, a képeim valahol a 994-es körül vannak, de ha majd a moderátor dolgozik, akkor meglátjátok az újabb képeket is...
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 25. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 19:39

Nos, a képeim valahol a 994-es körül vannak, de ha majd a moderátor dolgozik, akkor meglátjátok az újabb képeket is...
megtekintettem:) és betömni való:)))
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 21. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 17:36

és az hol van az a weboldal?
Egyébként nem kamu, csak privi üzenetek is jöttek a mailemre és feldolgozás alatt állnak...
amúgy raktam fel pár képet 20-ától vannak fent. Megtekinthető a luk amelyet be kellene tömni...
Egyébként nem kamu, csak privi üzenetek is jöttek a mailemre és feldolgozás alatt állnak...
amúgy raktam fel pár képet 20-ától vannak fent. Megtekinthető a luk amelyet be kellene tömni...
Kedves Szexcica! Igzalmas és merész lány vagy! A képeid megnézése nélkül is felkeltetted az érdeklődésem (azzal együtt pedig különösen)! Ha valóra válthatom az álmaid boldog leszek. Sohasem csináltam többesben, de a tapasztalatok hiányát majd igyekszem odafigyeléssel pótolni.
Üdv: i-max
i-max@freemail.hu
Üdv: i-max
i-max@freemail.hu
Szia szexicica.
Én szívesen segítenék neked, parner lennék
Csacsa30@freemail.hu
Én szívesen segítenék neked, parner lennék
Csacsa30@freemail.hu
Azért a cici se semmi!!!!!!

Persze,hogy!!
Szerintem finom punci!
Szerintem finom punci!