S hogyan tudom privin átküldeni, hogy csatolom hozzá a képet?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem belevau.
egyáltalán nem zavarod a köreimet és örülök, hogy fenntartod a topicot...
Tudod, lehet, hogy nem itt kéne ezzel próbálkozni, mert 15-16 éves fiúk nem igazán kötnek le semmilyen szinten.
Valószínűnek tartom, hogy majd eljön a megfelelő hely és idő hogy ezt kipróbáljam.
Addig is... csak járkál a képzeletemben egy gondolat... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 08. kedd 00:06
egyáltalán nem zavarod a köreimet és örülök, hogy fenntartod a topicot...

Tudod, lehet, hogy nem itt kéne ezzel próbálkozni, mert 15-16 éves fiúk nem igazán kötnek le semmilyen szinten.
Valószínűnek tartom, hogy majd eljön a megfelelő hely és idő hogy ezt kipróbáljam.

Addig is... csak járkál a képzeletemben egy gondolat... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)

ezzel nincs is semmi baj, ha vannak ilyen nemű vágyaid, csak túlságosan szeretem a férfiakat ahhoz, hogy átverjék a nők. Mert az olyan nők miatt nem tudnak a nőkben bízni, így bennem sem. Csak ennyi az összefüggés, bocs, nem akartam én semmibe sem belevau.
ezzel nincs is semmi baj, ha vannak ilyen nemű vágyaid, csak túlságosan szeretem a férfiakat ahhoz, hogy átverjék a nők. Mert az olyan nők miatt nem tudnak a nőkben bízni, így bennem sem. Csak ennyi az összefüggés, bocs, nem akartam én semmibe sem belevau.
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 18:14

köszi az intenzív érdeklődést irántam.
nem masztiztam olyan nagyon sokat (MEG HA FARKAKAT AKAROK LÁTNI, ELÉG CSAK IDEJÖNNI), ez csak egy gondolat volt- ami nekem tetszett- gondoltam megosztom veletek.
nem masztiztam olyan nagyon sokat (MEG HA FARKAKAT AKAROK LÁTNI, ELÉG CSAK IDEJÖNNI), ez csak egy gondolat volt- ami nekem tetszett- gondoltam megosztom veletek.
Szia!
Írtam neked privit!
Bébi plíz nézdd meg!
A választ -ha kapok- előre is köszi!!
PáPuszi!
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam neked privit!
Bébi plíz nézdd meg!

A választ -ha kapok- előre is köszi!!

PáPuszi!

Ne mergelodj jo a topic! Sok holgyet erdekel csak nem mer beszelni rola.Igy legalabb olvshat!
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 18:14

AZt en se kuldok !Kuldd el ami van! Szerintem a privin atjon.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 18:13

sajna nem tudok menni a buliba....kép rólam csak magamnak van lemezen...amit emilcímre tudok küldeni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 14:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Én ezt előre megmondtam. De a férfiak ilyenkor nem gondolkodnak:-) Gondolom, jókat masztizott a címére küldött farkak látványától, azt ennyi..csókolom...Beetetős cicuka

de az se ruhátlan :))
sajna nem tudok menni a buliba....kép rólam csak magamnak van lemezen...amit emilcímre tudok küldeni.
Rolad van kep? Vagy jossz a farsangi buliba?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nem, a cicuka ajánlkozott, hogy ő két pasival...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A cicuka is fiu? Itt teljesen osszekeveredtem.
2005. 02. 07. hétfő 14:58

Én ezt előre megmondtam. De a férfiak ilyenkor nem gondolkodnak:-) Gondolom, jókat masztizott a címére küldött farkak látványától, azt ennyi..csókolom...Beetetős cicuka

neeeem:)) én csak az egyik bátor jelentkező pasi lettem volna, bár kétségeim már korábban megfogalmaztam
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 17:28

SZumi! te is ki akarod probalni ket pasival? Akkor jo helyen jarsz.
SZumi! te is ki akarod probalni ket pasival? Akkor jo helyen jarsz.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
nah akkor az enyémet csak elképzelhette :)

Miért gondoltam, hogy ez lesz a válasz... :-))
Aki valóban át akarja élni a 3as felállást, ennyi idő alatt már megtette volna.
Aki valóban át akarja élni a 3as felállást, ennyi idő alatt már megtette volna.
Köszi, lehet, hogy maraok a hagyományosnál...
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2005. 02. 06. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Na most hogy áll az ügy?
s tán nem felelnek meg? vagy mindegyik megfelel? :) jah hát én is a jelentkezők közt vagyok...
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 01. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)