A cicuka is fiu? Itt teljesen osszekeveredtem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 14:58
Törölt felhasználó (368461)

Én ezt előre megmondtam. De a férfiak ilyenkor nem gondolkodnak:-) Gondolom, jókat masztizott a címére küldött farkak látványától, azt ennyi..csókolom...Beetetős cicuka

nem, a cicuka ajánlkozott, hogy ő két pasival...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Rolad van kep? Vagy jossz a farsangi buliba?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sajna nem tudok menni a buliba....kép rólam csak magamnak van lemezen...amit emilcímre tudok küldeni.
de az se ruhátlan :))
köszi az intenzív érdeklődést irántam.
nem masztiztam olyan nagyon sokat (MEG HA FARKAKAT AKAROK LÁTNI, ELÉG CSAK IDEJÖNNI), ez csak egy gondolat volt- ami nekem tetszett- gondoltam megosztom veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 14:58
nem masztiztam olyan nagyon sokat (MEG HA FARKAKAT AKAROK LÁTNI, ELÉG CSAK IDEJÖNNI), ez csak egy gondolat volt- ami nekem tetszett- gondoltam megosztom veletek.

Én ezt előre megmondtam. De a férfiak ilyenkor nem gondolkodnak:-) Gondolom, jókat masztizott a címére küldött farkak látványától, azt ennyi..csókolom...Beetetős cicuka

AZt en se kuldok !Kuldd el ami van! Szerintem a privin atjon.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 18:13

sajna nem tudok menni a buliba....kép rólam csak magamnak van lemezen...amit emilcímre tudok küldeni.
Ne mergelodj jo a topic! Sok holgyet erdekel csak nem mer beszelni rola.Igy legalabb olvshat!
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 18:14

Szia!
Írtam neked privit!
Bébi plíz nézdd meg!
A választ -ha kapok- előre is köszi!!
PáPuszi!
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam neked privit!
Bébi plíz nézdd meg!

A választ -ha kapok- előre is köszi!!

PáPuszi!

ezzel nincs is semmi baj, ha vannak ilyen nemű vágyaid, csak túlságosan szeretem a férfiakat ahhoz, hogy átverjék a nők. Mert az olyan nők miatt nem tudnak a nőkben bízni, így bennem sem. Csak ennyi az összefüggés, bocs, nem akartam én semmibe sem belevau.
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 18:14

Nem belevau.
egyáltalán nem zavarod a köreimet és örülök, hogy fenntartod a topicot...
Tudod, lehet, hogy nem itt kéne ezzel próbálkozni, mert 15-16 éves fiúk nem igazán kötnek le semmilyen szinten.
Valószínűnek tartom, hogy majd eljön a megfelelő hely és idő hogy ezt kipróbáljam.
Addig is... csak járkál a képzeletemben egy gondolat... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 08. kedd 00:06
egyáltalán nem zavarod a köreimet és örülök, hogy fenntartod a topicot...

Tudod, lehet, hogy nem itt kéne ezzel próbálkozni, mert 15-16 éves fiúk nem igazán kötnek le semmilyen szinten.
Valószínűnek tartom, hogy majd eljön a megfelelő hely és idő hogy ezt kipróbáljam.

Addig is... csak járkál a képzeletemben egy gondolat... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)

ezzel nincs is semmi baj, ha vannak ilyen nemű vágyaid, csak túlságosan szeretem a férfiakat ahhoz, hogy átverjék a nők. Mert az olyan nők miatt nem tudnak a nőkben bízni, így bennem sem. Csak ennyi az összefüggés, bocs, nem akartam én semmibe sem belevau.
S hogyan tudom privin átküldeni, hogy csatolom hozzá a képet?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nemtudom, de tedd fel a keptarba. Ez mindenkinek sikerult!!
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 08. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
felpa feltettem a képtárba az egyéb kategóriába magam.
Szia!
Konkrétan hol lehetne ez a buli és kik lennének a résztvevők?
nagyon felcsigázott a téma...
Tényleg kipróbálnám két pasival... üdv Szexcica
Konkrétan hol lehetne ez a buli és kik lennének a résztvevők?
nagyon felcsigázott a téma...
Tényleg kipróbálnám két pasival... üdv Szexcica
szexcica mi az akadája hogy ki probáld két pasival??Nagyon sokan jelenkeznénk s jelenkezünk de nem nyafogni kell hanem csinálni!!piszi Sonkás
Szia! köszi a bíztatást! alakul---

Persze, hogy alakul! Nektek Nőknek elég itt annyit csinálni, hogy "te meg te" és kész! Bezzeg ha valaki (pl én
) megpróbálnám 2 csajjal összehozni, igencsak vért izzadnék!
Dzsinn (Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Dzsinn (Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Azért úgy összeségében jópofák vagytok,köpködtök, más topikján, fikázzátok, aztán itt maradtok. Ha ez nem tetszik miért nem mész át máshová?
Érhetetlen, avagy elkapott titeket a grafomán gépverési láz?
Cica, ha dugni akarsz én is jelentkezem, kérek címet, e.mailt, képet és majd meglátjuk.
Ha meg már megvót, akkor ismételd meg de most másokkal.
Addig is csók. B.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 08. kedd 00:06
Azért úgy összeségében jópofák vagytok,köpködtök, más topikján, fikázzátok, aztán itt maradtok. Ha ez nem tetszik miért nem mész át máshová?
Cica, ha dugni akarsz én is jelentkezem, kérek címet, e.mailt, képet és majd meglátjuk.
Addig is csók. B.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Te én ezt nem értem: mi az, hogy "itt maradtok"?:-))Mindenki itt van, vagy nem? Ajjaj....Amúgy miért írsz nekem más topicjába?:-)
(Ez egy válasz biharos üzenetére (2005. 02. 16. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 16. szerda 17:16

Hello
Addig is csók. B.
Addig is csók. B.