Csak a fordítógép szerepét vállaltam magamra!
Az a kis kék cinikusan röhögö valami, pedig nem véletlenül van a hozzászólás végén!
Az a kis kék cinikusan röhögö valami, pedig nem véletlenül van a hozzászólás végén!

Egy
ennek már itt vagyok
ennek már itt vagyok

A 80 éves Józsi bácsi beadja a vállópert.A bíró a tárgyaláson megkérdezi:
- miért akar válni.Józsi-bá?
-mert megtudtam,hogy megcsalt az asszony!
-na de Józsi-bá,magáról mindenki tudja,hogy az egyész faluval megcsalta az asszonyt!
erre Józsi-bá:
-tudod fiam,ha a gumicsizmával belelépek egy tehénylepénybe,lemosom,oszt kész.Na de,ha a tehén belecsinál a csizmámba,azt már kidobhatom...
Ez nem vélemény,csak gondoltam idevág...
- miért akar válni.Józsi-bá?
-mert megtudtam,hogy megcsalt az asszony!
-na de Józsi-bá,magáról mindenki tudja,hogy az egyész faluval megcsalta az asszonyt!
erre Józsi-bá:
-tudod fiam,ha a gumicsizmával belelépek egy tehénylepénybe,lemosom,oszt kész.Na de,ha a tehén belecsinál a csizmámba,azt már kidobhatom...
Ez nem vélemény,csak gondoltam idevág...

Úgy néz ki szexcica megtalálta a két kant akivel valahol egy jót malackodott.
Kedves egészségére.
Topic már nagyon OFF, lehetne zárni!
Kedves egészségére.
Topic már nagyon OFF, lehetne zárni!
Szerintem ö inkább arra gondol, hogy egy ismerős vagy idegen csajt dugna meg egy másik pasival karöltve.
Nem önző ö! Miért lenne az? Azért mert ö megdugna egy másik csajt, ö meg nem hagyná, hogy a barátnőjét más megdugja?
Nem önző ö! Miért lenne az? Azért mert ö megdugna egy másik csajt, ö meg nem hagyná, hogy a barátnőjét más megdugja?

két pasival???
Véleményem a következő: az én csajomat csak én keféljem, ne járkáljon benne senki más.
Idegen, vagy ismerős csajjal jobban el tudnám képzelni az egészet. Akkor nem lehet olyan konfliktusvezsély, mint amikor a saját barátnődet áldozod fel.
Véleményem a következő: az én csajomat csak én keféljem, ne járkáljon benne senki más.
Idegen, vagy ismerős csajjal jobban el tudnám képzelni az egészet. Akkor nem lehet olyan konfliktusvezsély, mint amikor a saját barátnődet áldozod fel.
Kčrdezd meg finoman, lehet, hogy meglepodsz.:D
(Ez egy válasz R0ck üzenetére (2005. 12. 03. szombat 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 02:43

hmm, hasonlónak én is örülnék, ha egy csaj ismerősöm nekem mondaná el hogy szeretne ilyet :D
hmm, hasonlónak én is örülnék, ha egy csaj ismerősöm nekem mondaná el hogy szeretne ilyet :D
csak lent ezt irtad.:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
A az čn barŕtnom is igy szeretnč.
Jajjj dehogy Vele nem.. isten ments...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem igazán
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az exfčrjjel egyutt?
Az sem rosz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az sem rosz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ez igy van
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem sok csaj fejčben megfordul. hogy kiprňbŕlja egyszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
Törölt felhasználó (29760)

aha értem

Szňval nem a barŕtnom barŕtnoje akrta kiprňbŕlni.
hanemaz enyčm..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 20:01
hanemaz enyčm..:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

aha értem

aha értem
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem, a barŕtnom a barŕtnojčnek mesčlte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

a barátod, barátnője, veled beszélte meg ?
ez már felkérés keringőre,nem ?
és Te ? lehetővé tetted ?

Két pasi: exférj és szerető.. az az izgalmas..
a barátod, barátnője, veled beszélte meg ?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 02. péntek 19:43

Kulonben az čn barŕtnom is ki szeretnč prňbaŕlni,
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)
egyszer a barŕtnojčnek mesčlte az meg visszamondta nekem.:)