Szerintem nem igazán
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jajjj dehogy Vele nem.. isten ments...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A az čn barŕtnom is igy szeretnč.
csak lent ezt irtad.:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 02. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
hmm, hasonlónak én is örülnék, ha egy csaj ismerősöm nekem mondaná el hogy szeretne ilyet :D
Kčrdezd meg finoman, lehet, hogy meglepodsz.:D
(Ez egy válasz R0ck üzenetére (2005. 12. 03. szombat 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 03. szombat 02:43

hmm, hasonlónak én is örülnék, ha egy csaj ismerősöm nekem mondaná el hogy szeretne ilyet :D
két pasival???
Véleményem a következő: az én csajomat csak én keféljem, ne járkáljon benne senki más.
Idegen, vagy ismerős csajjal jobban el tudnám képzelni az egészet. Akkor nem lehet olyan konfliktusvezsély, mint amikor a saját barátnődet áldozod fel.
Véleményem a következő: az én csajomat csak én keféljem, ne járkáljon benne senki más.
Idegen, vagy ismerős csajjal jobban el tudnám képzelni az egészet. Akkor nem lehet olyan konfliktusvezsély, mint amikor a saját barátnődet áldozod fel.
Szerintem ö inkább arra gondol, hogy egy ismerős vagy idegen csajt dugna meg egy másik pasival karöltve.
Nem önző ö! Miért lenne az? Azért mert ö megdugna egy másik csajt, ö meg nem hagyná, hogy a barátnőjét más megdugja?
Nem önző ö! Miért lenne az? Azért mert ö megdugna egy másik csajt, ö meg nem hagyná, hogy a barátnőjét más megdugja?

Úgy néz ki szexcica megtalálta a két kant akivel valahol egy jót malackodott.
Kedves egészségére.
Topic már nagyon OFF, lehetne zárni!
Kedves egészségére.
Topic már nagyon OFF, lehetne zárni!
A 80 éves Józsi bácsi beadja a vállópert.A bíró a tárgyaláson megkérdezi:
- miért akar válni.Józsi-bá?
-mert megtudtam,hogy megcsalt az asszony!
-na de Józsi-bá,magáról mindenki tudja,hogy az egyész faluval megcsalta az asszonyt!
erre Józsi-bá:
-tudod fiam,ha a gumicsizmával belelépek egy tehénylepénybe,lemosom,oszt kész.Na de,ha a tehén belecsinál a csizmámba,azt már kidobhatom...
Ez nem vélemény,csak gondoltam idevág...
- miért akar válni.Józsi-bá?
-mert megtudtam,hogy megcsalt az asszony!
-na de Józsi-bá,magáról mindenki tudja,hogy az egyész faluval megcsalta az asszonyt!
erre Józsi-bá:
-tudod fiam,ha a gumicsizmával belelépek egy tehénylepénybe,lemosom,oszt kész.Na de,ha a tehén belecsinál a csizmámba,azt már kidobhatom...
Ez nem vélemény,csak gondoltam idevág...

Egy
ennek már itt vagyok
ennek már itt vagyok

Csak a fordítógép szerepét vállaltam magamra!
Az a kis kék cinikusan röhögö valami, pedig nem véletlenül van a hozzászólás végén!
Az a kis kék cinikusan röhögö valami, pedig nem véletlenül van a hozzászólás végén!

Jujjjjjjjjj!
Lŕtomkezd feltŕmadni ez a topik...:)
Lŕtomkezd feltŕmadni ez a topik...:)
Mondtam, hogy ez maradjon koztunk, foleg az amikor
nčgykčzlŕb szaladgŕltŕl a Mikulŕsruhŕban..:)
xxAniko:
Én is itt vagyok, ez már kettő SIDECAR1-el együtt.
Látod? Minden álmod ilyen gyorsan teljesüljön! :)
Ha komolyan gondolod írj!
Hčč engem meg kihagytok?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 07. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 17:41

xxAniko:
és virgács lógott ki a seggéből? :D
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 07. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 17:28

Mondtam, hogy ez maradjon koztunk, foleg az amikor
Nekem elárulta hogy birná a hármas kupacolást is.Minden lukci betőmve.Szerintem minket kérhetne a karácsony fa alá
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 07. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

karŕcsonykor nem črek rŕ...
(Ez egy válasz SIDECAR1 üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 09:23

Nekem elárulta hogy birná a hármas kupacolást is.Minden lukci betőmve.Szerintem minket kérhetne a karácsony fa alá

5!!!