Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#908   2012. 08. 04. szombat 19:43
Borzongás Borzongás
Húúú én nagyon szeretek bugyi nélkül lenni.. smile Ali g várom a nyarat, hogy egy kis szoknyában meztelen puncival bringázzak smile Pár napja is egy jót tekertem, és közben tiszta '"víz" lett a puncim.. a nyeregről már nem is beszélve...Ma vettem észre a közért előtt, hogy puncipacás a nyereg rendesen smile A szoknyácska is fel fel csúszik a nyakamba menet közben .. tök jó látni az autósok meglepett tekintetét. wow1 .. Jó ez a nyár!!! smile
#907   2012. 07. 25. szerda 12:15
X Törölt felhasználó (762450)
Feleségem egyik kedvenc nyári játéka, hogy miniszoknyához nem vesz fel bugyit. crazya Persze, csak, ha velem van közben. Pár éve még nekem kellett "erőltessem", mára már önmagától csinálja. Én pedig igazán nem szeretném elrontani a kedvét, így "nagy nehezen engedem" neki ... smile
Ha pedig nudizni megyünk, akkor meg alapból fel sem vesz bugyit, már az odavezető úton sem. Így szép az élet, na. wave
#906   2012. 07. 25. szerda 11:05
simit simit
biztosan szuper lehetett... eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853783)
2012. 07. 25. szerda 10:38
Mi gyakran űzzük ezt a "sportot", mindkettőnk örömére. A múltkor egy késő délutáni rendezvényre mentünk, mondtam a feleségemnek elviszem, ha bugyi nélkül jön. Autóba ültünk és kis idő múlva teszteltem a helyzetet. Tanga volt rajta, no ezen kicsit berágtam, Ő hagyta hogy duzzogjak, aztán váratlanul szoknya fel, bugyi le és kidobta a leengedett ablakon. Ez nagyon tetszett és arra se volt lehetősége, hogy visszavegye. A műsor jó volt, melegünk volt, lehet másnak is? Egyébként a szikire járunk nudizni!
#905   2012. 07. 25. szerda 10:38
X Törölt felhasználó (853783)
Mi gyakran űzzük ezt a "sportot", mindkettőnk örömére. A múltkor egy késő délutáni rendezvényre mentünk, mondtam a feleségemnek elviszem, ha bugyi nélkül jön. Autóba ültünk és kis idő múlva teszteltem a helyzetet. Tanga volt rajta, no ezen kicsit berágtam, Ő hagyta hogy duzzogjak, aztán váratlanul szoknya fel, bugyi le és kidobta a leengedett ablakon. Ez nagyon tetszett és arra se volt lehetősége, hogy visszavegye. A műsor jó volt, melegünk volt, lehet másnak is? Egyébként a szikire járunk nudizni!
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2012. 07. 17. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 19:58
Lányok bugyitlanodás vagy meztelen napozás? Kinél és hol volt? Irjatok valami izgi sztorit!!!
#904   2012. 07. 17. kedd 19:58
kukker38 kukker38
Lányok bugyitlanodás vagy meztelen napozás? Kinél és hol volt? Irjatok valami izgi sztorit!!!
#903   2012. 07. 02. hétfő 14:44
X Törölt felhasználó (849485)
Múltkor se voltál kinn smile
#902   2012. 07. 02. hétfő 10:29
kisdon kisdon
Gárdony nudi,ma délután..
#901   2012. 06. 17. vasárnap 08:39
pina noire pina noire
Egy másik topicban már említettem, de ma csajos napot tartunk nagyon rövid miniben és tangában. Popsimutogatás, pasihúzás, faszvadászat!!! Imádom a nyarat!
#900   2012. 06. 11. hétfő 08:32
X Törölt felhasználó (756688)
Már amelyiket tudod... vigyor1
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 04. 14. szombat 09:28
Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni.... nyes s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...
#899   2012. 05. 29. kedd 11:00
X Törölt felhasználó (465893)
Budapesten az egyik hostelben aludtam. Függöny csak sötétítésre volt és reggel, mikor felkeltem akkor muszáj volt úgy öltöznöm, hogy kihúztam a függönyöket. Meztelenül álldogáltam ott a szobában, az ablakon is kihajoltam. smile Simogattam is kicsit a melleimet és a puncimat is és egy idő után észrevettem, hogy a szemközti tömbből bámul 1 elég jóképű pasi. Ekkor a fenekem felé fordítva, behajoltam. Utána odamentem az ablakhoz és kinyitottam megint, persze anyaszült meztelenül. smile Remélem, hogy szegény nem kapott szívrohamot... smile
#898   2012. 05. 26. szombat 11:17
X Törölt felhasználó (33028) VIP
na, nekem kell ehhez nyár.
szerencsés vagyok, mert szépek a melleim és ráadásul általában állnak a bimbóim. na ezt imádják a pasik, bár ahogy észreveszem, a nők is crazya (na persze ők csak titokban nézik wow3 )

ja és egy nem régi sztori:
elmentünk tankolnia zurammal. ha már ott vagyunk, a keréknyomást is megnézzük. ő a keréknél, én a gépnél adagolom a levegőt. közben beállt a platós autó is, türelmesen várt.
hirtelen jött egy orkán és a szoknyám igen magasra röppent, kivillanva a popsim, amit nem fedte már semmi, mert tanga nem volt rajtam.
a pasi láthatóan élvezte a dolgot, így nem foglalkoztam vele, nagyon figyeltem a gépre nyes
mind a 4 kerék megvolt (ugye ez nem több mint 3-5 perc), és a pasi megszólal: máris, kész?
férjem persze csak nézett és nem értette,h minek kellene tovább tartania. de miután beültünk az autóba, elmondtam neki, h műsor volt. nevetett és azt mondta, h ha szóltam volna, húzta volna még az időt, legyen egy szép napja crazya
tetszett a dolog! szeretem, ha látom rajtuk, h kellenék
(Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 05. 19. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 18:10
Nyáron top, melltartó nélkül, szeretik megbámulni a pasik smile
#897   2012. 05. 20. vasárnap 15:06
X Törölt felhasználó (442236)
Valóban rosszul fogalmazok, pedig még át is olvastam, hogy nagyjából érthető legyen. De nem mindig sikerül :(
#896   2012. 05. 19. szombat 19:11
X Törölt felhasználó (467282) VIP
Ha olyan a belevaló, hogy "belevaló" akkor nem kell csodálkozni smile
(Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 05. 19. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 18:10
#895   2012. 05. 19. szombat 18:10
Vicuskaa00 Vicuskaa00
#894   2012. 05. 19. szombat 16:21
X Törölt felhasználó (69371)
Furcsa, hogy majdnem minden mondatodban más igeidőben beszélsz. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 19. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (442236)
2012. 05. 19. szombat 15:48
Volt egy barátnőm akivel két évig együtt éltem. Ő kicsit szégyenlős volt. A maximum nála az volt, hogy nyáron szokott hordani vékony fehér nacikat és azon átszokott látszani a tangája és a gyönyörű formás feneke. Minden pasinak szokott csorogni a nyála utána olyankor. Én meg nagyon büszke voltam rá, hogy milyen jó barátnőm van és alig vártam, hogy hazaérjünk és jókat szerelmeskedjek vele. Jól megszoktam olyankor dugni. Rá gondolok még most is beindulok de nagyon nyes
#893   2012. 05. 19. szombat 15:48
X Törölt felhasználó (442236)
Volt egy barátnőm akivel két évig együtt éltem. Ő kicsit szégyenlős volt. A maximum nála az volt, hogy nyáron szokott hordani vékony fehér nacikat és azon átszokott látszani a tangája és a gyönyörű formás feneke. Minden pasinak szokott csorogni a nyála utána olyankor. Én meg nagyon büszke voltam rá, hogy milyen jó barátnőm van és alig vártam, hogy hazaérjünk és jókat szerelmeskedjek vele. Jól megszoktam olyankor dugni. Rá gondolok még most is beindulok de nagyon nyes
#892   2012. 05. 18. péntek 12:40
BORSMATEE BORSMATEE
Én nem gyakran hanem sohase veszek fel tangát! eplus2
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43
Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
#891   2012. 05. 08. kedd 19:31
yoci04 yoci04
A párom itthol mindíg meztelenül van.Szereti,ha a szemközti házból nézik a pasik.Este a felkapcsolt világításnál is ,mutogatja magát.Engem ez mindíg feldob,és engedem neki.
#890   2012. 05. 04. péntek 13:40
Ragazza Ragazza
Gondolom azért nem mindegy ki az illető. Mondjuk a 7-es buszon egy koldus aki 3 hete nem fürdött. Kafa nedvesítő érzés smile
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43
Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
#889   2012. 05. 04. péntek 11:43
pina noire pina noire

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1208db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!