Húúú én nagyon szeretek bugyi nélkül lenni..
Ali g várom a nyarat, hogy egy kis szoknyában meztelen puncival bringázzak
Pár napja is egy jót tekertem, és közben tiszta '"víz" lett a puncim.. a nyeregről már nem is beszélve...Ma vettem észre a közért előtt, hogy puncipacás a nyereg rendesen
A szoknyácska is fel fel csúszik a nyakamba menet közben .. tök jó látni az autósok meglepett tekintetét.
.. Jó ez a nyár!!!

Feleségem egyik kedvenc nyári játéka, hogy miniszoknyához nem vesz fel bugyit.
Persze, csak, ha velem van közben. Pár éve még nekem kellett "erőltessem", mára már önmagától csinálja. Én pedig igazán nem szeretném elrontani a kedvét, így "nagy nehezen engedem" neki ...
Ha pedig nudizni megyünk, akkor meg alapból fel sem vesz bugyit, már az odavezető úton sem. Így szép az élet, na.

Ha pedig nudizni megyünk, akkor meg alapból fel sem vesz bugyit, már az odavezető úton sem. Így szép az élet, na.

biztosan szuper lehetett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 25. szerda 10:38

Törölt felhasználó (853783)

Mi gyakran űzzük ezt a "sportot", mindkettőnk örömére. A múltkor egy késő délutáni rendezvényre mentünk, mondtam a feleségemnek elviszem, ha bugyi nélkül jön. Autóba ültünk és kis idő múlva teszteltem a helyzetet. Tanga volt rajta, no ezen kicsit berágtam, Ő hagyta hogy duzzogjak, aztán váratlanul szoknya fel, bugyi le és kidobta a leengedett ablakon. Ez nagyon tetszett és arra se volt lehetősége, hogy visszavegye. A műsor jó volt, melegünk volt, lehet másnak is? Egyébként a szikire járunk nudizni!
Mi gyakran űzzük ezt a "sportot", mindkettőnk örömére. A múltkor egy késő délutáni rendezvényre mentünk, mondtam a feleségemnek elviszem, ha bugyi nélkül jön. Autóba ültünk és kis idő múlva teszteltem a helyzetet. Tanga volt rajta, no ezen kicsit berágtam, Ő hagyta hogy duzzogjak, aztán váratlanul szoknya fel, bugyi le és kidobta a leengedett ablakon. Ez nagyon tetszett és arra se volt lehetősége, hogy visszavegye. A műsor jó volt, melegünk volt, lehet másnak is? Egyébként a szikire járunk nudizni!
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2012. 07. 17. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 19:58

Lányok bugyitlanodás vagy meztelen napozás? Kinél és hol volt? Irjatok valami izgi sztorit!!!
Lányok bugyitlanodás vagy meztelen napozás? Kinél és hol volt? Irjatok valami izgi sztorit!!!
Múltkor se voltál kinn

Gárdony nudi,ma délután..
Egy másik topicban már említettem, de ma csajos napot tartunk nagyon rövid miniben és tangában. Popsimutogatás, pasihúzás, faszvadászat!!! Imádom a nyarat!
Már amelyiket tudod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:28

Törölt felhasználó (805295)

Hatásvadász vagyok.. imádom zavarba hozni a férfiakat.... és utána játszani a buta szőkét.. pl usziban... kikötötdik a felsőm(persze direkt ) és utána zavart szűzies tekintettel megkérem a pasit segítsen bekötni....
s rengeteg ilyen apró trükk.. villantani s utána szűzies tekintettel segítséget kérni... imádom manipulálni a pasikat...

Budapesten az egyik hostelben aludtam. Függöny csak sötétítésre volt és reggel, mikor felkeltem akkor muszáj volt úgy öltöznöm, hogy kihúztam a függönyöket. Meztelenül álldogáltam ott a szobában, az ablakon is kihajoltam.
Simogattam is kicsit a melleimet és a puncimat is és egy idő után észrevettem, hogy a szemközti tömbből bámul 1 elég jóképű pasi. Ekkor a fenekem felé fordítva, behajoltam. Utána odamentem az ablakhoz és kinyitottam megint, persze anyaszült meztelenül.
Remélem, hogy szegény nem kapott szívrohamot...

na, nekem kell ehhez nyár.
szerencsés vagyok, mert szépek a melleim és ráadásul általában állnak a bimbóim. na ezt imádják a pasik, bár ahogy észreveszem, a nők is
(na persze ők csak titokban nézik
)
ja és egy nem régi sztori:
elmentünk tankolnia zurammal. ha már ott vagyunk, a keréknyomást is megnézzük. ő a keréknél, én a gépnél adagolom a levegőt. közben beállt a platós autó is, türelmesen várt.
hirtelen jött egy orkán és a szoknyám igen magasra röppent, kivillanva a popsim, amit nem fedte már semmi, mert tanga nem volt rajtam.
a pasi láthatóan élvezte a dolgot, így nem foglalkoztam vele, nagyon figyeltem a gépre
mind a 4 kerék megvolt (ugye ez nem több mint 3-5 perc), és a pasi megszólal: máris, kész?
férjem persze csak nézett és nem értette,h minek kellene tovább tartania. de miután beültünk az autóba, elmondtam neki, h műsor volt. nevetett és azt mondta, h ha szóltam volna, húzta volna még az időt, legyen egy szép napja
tetszett a dolog! szeretem, ha látom rajtuk, h kellenék (Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 05. 19. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
szerencsés vagyok, mert szépek a melleim és ráadásul általában állnak a bimbóim. na ezt imádják a pasik, bár ahogy észreveszem, a nők is

ja és egy nem régi sztori:
elmentünk tankolnia zurammal. ha már ott vagyunk, a keréknyomást is megnézzük. ő a keréknél, én a gépnél adagolom a levegőt. közben beállt a platós autó is, türelmesen várt.
hirtelen jött egy orkán és a szoknyám igen magasra röppent, kivillanva a popsim, amit nem fedte már semmi, mert tanga nem volt rajtam.
a pasi láthatóan élvezte a dolgot, így nem foglalkoztam vele, nagyon figyeltem a gépre

mind a 4 kerék megvolt (ugye ez nem több mint 3-5 perc), és a pasi megszólal: máris, kész?
férjem persze csak nézett és nem értette,h minek kellene tovább tartania. de miután beültünk az autóba, elmondtam neki, h műsor volt. nevetett és azt mondta, h ha szóltam volna, húzta volna még az időt, legyen egy szép napja

tetszett a dolog! szeretem, ha látom rajtuk, h kellenék (Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 05. 19. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban rosszul fogalmazok, pedig még át is olvastam, hogy nagyjából érthető legyen. De nem mindig sikerül :(
Ha olyan a belevaló, hogy "belevaló" akkor nem kell csodálkozni
(Ez egy válasz Vicuskaa00 üzenetére (2012. 05. 19. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyáron top, melltartó nélkül, szeretik megbámulni a pasik

Furcsa, hogy majdnem minden mondatodban más igeidőben beszélsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 19. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 15:48

Törölt felhasználó (442236)

Volt egy barátnőm akivel két évig együtt éltem. Ő kicsit szégyenlős volt. A maximum nála az volt, hogy nyáron szokott hordani vékony fehér nacikat és azon átszokott látszani a tangája és a gyönyörű formás feneke. Minden pasinak szokott csorogni a nyála utána olyankor. Én meg nagyon büszke voltam rá, hogy milyen jó barátnőm van és alig vártam, hogy hazaérjünk és jókat szerelmeskedjek vele. Jól megszoktam olyankor dugni. Rá gondolok még most is beindulok de nagyon

Volt egy barátnőm akivel két évig együtt éltem. Ő kicsit szégyenlős volt. A maximum nála az volt, hogy nyáron szokott hordani vékony fehér nacikat és azon átszokott látszani a tangája és a gyönyörű formás feneke. Minden pasinak szokott csorogni a nyála utána olyankor. Én meg nagyon büszke voltam rá, hogy milyen jó barátnőm van és alig vártam, hogy hazaérjünk és jókat szerelmeskedjek vele. Jól megszoktam olyankor dugni. Rá gondolok még most is beindulok de nagyon

Én nem gyakran hanem sohase veszek fel tangát!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43

Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
Valóban nagyon ritka, hogy egy pasi megérint, megsimogatja a popsimat, pláne hogy erősen megmarkolná, pedig ez valóban nedvesítő élmény!!!
A párom itthol mindíg meztelenül van.Szereti,ha a szemközti házból nézik a pasik.Este a felkapcsolt világításnál is ,mutogatja magát.Engem ez mindíg feldob,és engedem neki.
Gondolom azért nem mindegy ki az illető. Mondjuk a 7-es buszon egy koldus aki 3 hete nem fürdött. Kafa nedvesítő érzés
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 05. 04. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 04. péntek 11:43

Imádok dekoratív, néha merész ruhákban sétálni. Nyáron gyakran előfordul, ha merész a mini, hogy nem veszek fel tangát ez kimondottan izgalmas.