Probáltam..
vigyorogtam,mint a hülyegyerek....))))

Ha melegebb lesz, próbáld ki hogy bugyi nélkül az utcán mászkálsz.
Természetesen szoknyában, esetleg rövidnaci. Az még izgatóbb lesz! (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 25. csütörtök 18:17
Természetesen szoknyában, esetleg rövidnaci. Az még izgatóbb lesz! (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem izgat,ha bugyi nélkül járkálok a lakásban...)Szinte szeretném,ha meglesnének..
))De ha a párom észreveszi,abbol szex lesz...))

Engem izgat,ha bugyi nélkül járkálok a lakásban...)Szinte szeretném,ha meglesnének..
))De ha a párom észreveszi,abbol szex lesz...))

Én külön választanám azt ,hogy valaki kirívóan öltözik (erős smink,harisnya stb.. ) ,vagy szó szerint mutogatja ( észrevehetően-sejtetően) a puncit,cicit . Pld : nem mindegy,hogy mini szoknya ,, vagy szoknya bugyi nélkűl és az adott pillanatban kis belátást nyújt a hölgyemény !
Amúgy szerintem teljesen alap,hogy minden férfi szereti """" véletlen """" észrevenni az intim dolgok felbukkanását, és izgatónak is tartja.
Én szeretem ha láthatok ezt -azt !!! Szebb lesz tőle a napom,jobb a kedvem stb...
Amúgy szerintem teljesen alap,hogy minden férfi szereti """" véletlen """" észrevenni az intim dolgok felbukkanását, és izgatónak is tartja.
Én szeretem ha láthatok ezt -azt !!! Szebb lesz tőle a napom,jobb a kedvem stb...
Naná, szerintem a legtöbb heteró férfié... akinél nem, ott már valami baj van...
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2010. 02. 23. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 23. kedd 23:14

Én szeretem mikor egy nő picit magamutogató,kivágottabb felső-ami enged némi bepillantást,szoknya felvágva jobban-akár mini,elővillanó harisnya-combfix,igazán guszta
Ez talán sok férfi "álma"

Én szeretem mikor egy nő picit magamutogató,kivágottabb felső-ami enged némi bepillantást,szoknya felvágva jobban-akár mini,elővillanó harisnya-combfix,igazán guszta

Sok festék és kevés ruha, mindig a kétségbeesés jele az asszonynál./Fontenelle/
hol kezdődik a kurvaság?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 01. 12. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 12. kedd 15:48

Éredekes, de letünt az a hozzászólás, amire válaszolni akartam... Mindenesetre az echibicionizmust én nem keverném azzal, ha valaki egy oltári nagy k@va.
És ezt csak otthon mered előadni?

Mondjuk van akit nem zavar a hideg
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2010. 02. 15. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 15. hétfő 21:30

Lassan melegszik az idő, a szoknyák már előkerültek, ha jól láttam az utcákon. Hölgyeim, a combfix már előkerült?

Lassan melegszik az idő, a szoknyák már előkerültek, ha jól láttam az utcákon. Hölgyeim, a combfix már előkerült?

Éredekes, de letünt az a hozzászólás, amire válaszolni akartam... Mindenesetre az echibicionizmust én nem keverném azzal, ha valaki egy oltári nagy k@va.
Remélem egyszer látlak majd akció közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 05. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 05. kedd 16:03

Törölt felhasználó (453592)

De igen, néha előfordul, de körülményesebb ilyenkor.
De igen, néha előfordul, de körülményesebb ilyenkor.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 01. 03. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, kedves vagy!
(Ez egy válasz yamashita üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 08:50

Szia! Megnéztem a videoidat és azt kell, hogy mondjam még sosem voltam irígy vibrátorra, de most összejött.
Nagyon szép puncid van.

Nagyon szép puncid van.
A szikin, de még sokára lesz alkalmas idő!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2010. 01. 05. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen megnézném a puncidat. Melyik nudin szoktad mutogatni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 22:10

Szeretem mutogatni a puncimat, leginkább a nudin van rá lehetőség! (nyáron)
Szia! Megnéztem a videoidat és azt kell, hogy mondjam még sosem voltam irígy vibrátorra, de most összejött.
Nagyon szép puncid van. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szép puncid van. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

egyéb alkalmakkor nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)