Gellért-hegyen szoktunk ilyen képeket csinálni
)
már alig várom a tavaszt
)

már alig várom a tavaszt

Pénteken ismét bulizni voltunk, combfix, mini és váll nélküli top volt a párom szerelése
)
hajnalban (három körül) taxit hívtunk, én anyós ülésre, párom a sofőr mögé ült. egész úton kitekert nyakkal hátrafelé nézve utaztam, párom ugyanis szolidan szétnyitotta nekem a lábát a topját meg lehúzta a cicijéről a derekára és szétnyitotta a kabátját.
) ha a sofőr tudta volna mi folyik a háta mögött... lehet hogy ingyen utaztunk volna??...
)

hajnalban (három körül) taxit hívtunk, én anyós ülésre, párom a sofőr mögé ült. egész úton kitekert nyakkal hátrafelé nézve utaztam, párom ugyanis szolidan szétnyitotta nekem a lábát a topját meg lehúzta a cicijéről a derekára és szétnyitotta a kabátját.

na megint jól elsárgultam az irígységtől
Egyébként ha a sofőr tudott volna róla, lehet hogy a traumatológián végzitek
mert nem az utat nézte volna az fix
(Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:34

Egyébként ha a sofőr tudott volna róla, lehet hogy a traumatológián végzitek

Pénteken ismét bulizni voltunk, combfix, mini és váll nélküli top volt a párom szerelése
)
) ha a sofőr tudta volna mi folyik a háta mögött... lehet hogy ingyen utaztunk volna??...
)

A Gellért hegyen mi is csináltunk pár képet, és az egyik fordulóban, mikor Páromnak szét volt nyitva a felsője, egy olasz pasikból álló kis csoport meglátta... Jópofák voltak, mert mosolyogva megdícsérték, milyen szép a cicije....
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd.... (Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:28
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd.... (Ez egy válasz Seexray üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Gellért-hegyen szoktunk ilyen képeket csinálni
)
már alig várom a tavaszt
)

már alig várom a tavaszt

és hol vannak azok a képek?
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 19:15

A Gellért hegyen mi is csináltunk pár képet, és az egyik fordulóban, mikor Páromnak szét volt nyitva a felsője, egy olasz pasikból álló kis csoport meglátta... Jópofák voltak, mert mosolyogva megdícsérték, milyen szép a cicije....
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd....
De van olyan fotó is, ahol meztelen a popsi, és a háttérben az Erzsébet híd....

Ez jobban bejön?

miért van az, h ezért egy férfit lecsuknak?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
miért surda te férfiakat néznél így szivesebben, vagy ilyetén késztetést érzel?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezis eléggé jó ötletnek tünik:

hüle!
de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 12:01

de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

miért surda te férfiakat néznél így szivesebben, vagy ilyetén késztetést érzel?
na ja lehet hogy a nők szivesen néznek illet, de akkor miért jelentik föl őket? :-P
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 12:12

hüle!
de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné!

de ha ffinak támadna kedve lehet néhány nő szívesen nézné!
Na ilyen nőket is szívesen ismernék

Ide való téma: Vicces videók 2592. Technikát tanítani lehetne.
lusta wok kerwsni, de szerintem nem csak én, léci linkeld már be...
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
hát én nem tudom látványnak nem rossz, de szerintem elég gáz
Most úgy őszintén mi a gáz ebben?
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy pl. metrón....