Ebben biztos vagyok abszolult!Mikor előbb látja az ember a másikat meztelenül,mint ruhában!
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Felbizgattad az ember fantáziáját!
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 12:45
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ma is egy áttetsző nyári ruhában vagyok, ami a melleimen feszül, és méterekről lehet látni a bimbóimat a szöveten keresztül.
Ilyen ismeretségről sem tud sok ember nyilatzni
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De pl ruhában nem is láttalak még!
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 13:21
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
De hiszen Te már láttál ruha nélkül is, amikor kávéztunk. Ruhában nem lehetek számodra kihívás
Hát sajnálom.:(
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De hiszen Te már láttál ruha nélkül is, amikor kávéztunk. Ruhában nem lehetek számodra kihívás
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 13:05
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert te nem vagy irigy,had gyönyörködjön a látványban aki szeretne!
..jaj de kár,h nem látjuk...
Én ma is egy áttetsző nyári ruhában vagyok, ami a melleimen feszül, és méterekről lehet látni a bimbóimat a szöveten keresztül.
Mert te nem vagy irigy,had gyönyörködjön a látványban aki szeretne!
Mint ha én írtam volna a páromról
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 24. hétfő 07:24
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk nyáron kb minden nap forrónaci, kis top, melltartó nélkül... Imádom nézni ahogy vegigsétal a boltban, és mindenki utána fordul
De a legnagyobb durranás szerintem mikor tangás bikiniben megy strandolni. Hely függő (külföldön mindig, itthon alkalmanként), de imád monokinizni
De a legnagyobb durranás szerintem mikor tangás bikiniben megy strandolni. Hely függő (külföldön mindig, itthon alkalmanként), de imád monokinizni
Az utóbbi két évben az exem rákapott a magamutogatásra. Szolidan csinálja , de mikor észreveszi hogy valaki figyeli. Sok mindent láthatóvá tesz neki.
Na az én párom imádja mutotgatni magát söt azt is szereti ha szex közben nézik. Van olyan hogy a fürdöbe elmegyunk én messziröl nézem hogy nézik a pasik mondjuk nagyon baszos kisugárzása van
Hát nosza! Mert itt egy képet sem látni a feleségedről!Csak a farkadat vered videón!
(Ez egy válasz Sbeela üzenetére (2026. 08. 21. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk nyáron kb minden nap forrónaci, kis top, melltartó nélkül... Imádom nézni ahogy vegigsétal a boltban, és mindenki utána fordul
Miért nem ő mutogatja magát,szégyenlős?
(Ez egy válasz Sbeela üzenetére (2026. 08. 21. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom szereti ha mutogatom a képeit másoknak
Idén elmarad a szexiskedés?
Pàromat sem kellett sokàig győzködni,hogy mutassa meg formàs popsijàt,ezért szinte mindig tangàt hord,még a fürdőruha is az..nem egy exhib csaj,de szeret tangàt hordani..
nálunk párom ha haver itt van jó lengébe szokott lenni nyáron meg még inkább már volt hogy pucér is sőt ribisbe is divatbemutatózott imádom , erdőbe is volt pucér sőt kocsiba is
Így igaz! Annak idején nálunk is csak a munkahelyen viselt melltartót!
Nem is voltak nagyok a mellei de szinte mindig álltak a bimbói.Én is ő is élvezte ha oda vonzotta a pasik tekintetét ,sokszor a csajokét is!
Meg is kérdeztem őt a kezdetekkor,hogy ő is megnézi a csajok melleit! Mondta ,hogy igen,sőt az egész alakjukat is(nem volt biszex).Őt is a többség vonzotta.Ezért sem hordott melltartót amikor csak tehette! Szerintem is ma már csak ha nagyobb méretűek a mellek akkor egészségügyim okok miatt is kell viselni melltartót! (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 10. 24. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 24. péntek 09:53
Nem is voltak nagyok a mellei de szinte mindig álltak a bimbói.Én is ő is élvezte ha oda vonzotta a pasik tekintetét ,sokszor a csajokét is!
Meg is kérdeztem őt a kezdetekkor,hogy ő is megnézi a csajok melleit! Mondta ,hogy igen,sőt az egész alakjukat is(nem volt biszex).Őt is a többség vonzotta.Ezért sem hordott melltartót amikor csak tehette! Szerintem is ma már csak ha nagyobb méretűek a mellek akkor egészségügyim okok miatt is kell viselni melltartót! (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 10. 24. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Páromon kb soha nincs melltartó és nem azért, hogy meg bámulják, így szereti, ettől függetlenül látom mikor egy egy pasinak ott marad a szeme. Biztasd a párod gyakran legyen így. Egyébként is már nincs erre elvárás, már nem néznek csúnyán valakire emiatt.

jenner

maturelover
Natasha 2