Ha ilyen nagy villantó vagy, ugyan tegyél már fel néhány képet magadról!!! Tudod olyan érdekeset amit mi férfiak szeretünk! Vagy csak kamu az egész amit írogatsz, s közben nagymama bugyiban járkálsz???
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 14:32

en mar teljesen total tanga nelkül jarok mindenhova.en is elleneztem egy idöben de kb 1 honapja a parom unszolasara kiprobaltam...hat azota se hordok eddig szoknya ala nem vettem de ma mar a farmer ala se huzzok fel semmit...de a miniszoknya a nyerö szamomra es az izgat hogy barki meglathatja a nunim...penteken a coraba mentem ruhat probalni es azt az erzest soha se fogom elfelejteni hogy a proba fülkebe ott alltam total meztelen kicsit nem huztam be a függönyt hogy lassanak be......utana nagyon beindultam alig vartam hogy hazaerjunk es magamba erezhettem a parom ferfiassagat.......
És ilyenkor te rásegítesz a kukkolóknak? Mondjuk elvonod a párod figyelmét? Gondolom ti sem pesten vagytok...
(Ez egy válasz kassi üzenetére (2009. 07. 15. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 12:06

A barátnöm is nagyon szeret bugyi nélkül mászkálni.A miniszoknyája éphogy eltakarja a fenekét,de amikor aluljároban felmegy a lépcsőn belátni alá teljesen. Izgatja ha idegenek meglátják. Persze csak ha vele vagyok.
Nah... megint nem pesten... Kezdem feladni, hogy vannak itt ilyenek és Szegedre kell mennem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 17. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 17. péntek 15:51
Törölt felhasználó (443025)
VIP

Mi is szoktuk azt csinálni, hogy a párom átlátszó bugyiban vagy anélkül, miniben van és járjuk a várost, megy a
villantás. Mindkettőnket izgat.
Jó lenne összefutni a délalföldi párral! Mi is szegeden vagyunk.
Az egyik internetes oldalon találtam rá az alábbi videóra, és megmutattam a feleségemnek, aki igen csak szereti magát mutogatni, mert tényleg jó teste van. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon merne-e ilyet csinálni, amire az volt a válasza, hogy MIÉRT NE, ha egyszer lesz valami gond a lakásban,próbáljuk ki!? Ezen felbúzdulva keresek egy szakembert a konyhai csap szifonjának szerelésére. Részletek priviben.
http://www.indavideo.hu/video/Kiehezett_hazitunder
Ez tetszett
De nézzétekmeg ezt:
segítenél? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 14:25

De nézzétekmeg ezt:
segítenél? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)

Az egyik internetes oldalon találtam rá az alábbi videóra, és megmutattam a feleségemnek, aki igen csak szereti magát mutogatni, mert tényleg jó teste van. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon merne-e ilyet csinálni, amire az volt a válasza, hogy MIÉRT NE, ha egyszer lesz valami gond a lakásban,próbáljuk ki!? Ezen felbúzdulva kellene egy szaki a konyhai csap szifonjának szerelésére. Részletek priviben.
en mar teljesen total tanga nelkül jarok mindenhova.en is elleneztem egy idöben de kb 1 honapja a parom unszolasara kiprobaltam...hat azota se hordok eddig szoknya ala nem vettem de ma mar a farmer ala se huzzok fel semmit...de a miniszoknya a nyerö szamomra es az izgat hogy barki meglathatja a nunim...penteken a coraba mentem ruhat probalni es azt az erzest soha se fogom elfelejteni hogy a proba fülkebe ott alltam total meztelen kicsit nem huztam be a függönyt hogy lassanak be......utana nagyon beindultam alig vartam hogy hazaerjunk es magamba erezhettem a parom ferfiassagat.......
Az egyik internetes oldalon találtam rá az alábbi videóra, és megmutattam a feleségemnek, aki igen csak szereti magát mutogatni, mert tényleg jó teste van. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon merne-e ilyet csinálni, amire az volt a válasza, hogy MIÉRT NE, ha egyszer lesz valami gond a lakásban,próbáljuk ki!? Ezen felbúzdulva kellene egy szaki a konyhai csap szifonjának szerelésére. Részletek priviben.
Arrol, ahogy a párod bugyi nélkül villant
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 19. vasárnap 19:48

VIP

Pontosan miről szeretnél fotót??
Pontosan miről szeretnél fotót??
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 07. 18. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotók lesznek erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 17. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 17. péntek 15:51

VIP

Mi is szoktuk azt csinálni, hogy a párom átlátszó bugyiban vagy anélkül, miniben van és járjuk a várost, megy a
Nagyon kedves tőled, hogy ennyire önzetlen vagy és örömet szerzel az embereknek.
Kívánom, hogy sok ilyen hölgyet, párt teremtsen még az Isten.
Minden jót nektek! (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 13. hétfő 07:44
Kívánom, hogy sok ilyen hölgyet, párt teremtsen még az Isten.
Minden jót nektek! (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)

tegnap voltunk a szikin mert szombaton erkeztunk haza a balcsirol....azert ott is megmutattam magam ..fürednel...szigligetnel...keszthely...ezek a helyek azert izgik hisz mindig meredek lejtön mesz felfele(lasd a szigligeti var)mini rajtam alatta semmi csak a csupasz nunim total jo a belatas ha mögöttem vannak....hat kaptam egy par elismerest sohajokat a hegymaszasok varmaszasok alatt...izgatott a dolog...most folytatom itthon es tegnap mar meg is kezdtem a plazaba tescoba es a rakparton villantottam......
A barátnöm is nagyon szeret bugyi nélkül mászkálni.A miniszoknyája éphogy eltakarja a fenekét,de amikor aluljároban felmegy a lépcsőn belátni alá teljesen. Izgatja ha idegenek meglátják. Persze csak ha vele vagyok.
tegnap voltunk a szikin mert szombaton erkeztunk haza a balcsirol....azert ott is megmutattam magam ..fürednel...szigligetnel...keszthely...ezek a helyek azert izgik hisz mindig meredek lejtön mesz felfele(lasd a szigligeti var)mini rajtam alatta semmi csak a csupasz nunim total jo a belatas ha mögöttem vannak....hat kaptam egy par elismerest sohajokat a hegymaszasok varmaszasok alatt...izgatott a dolog...most folytatom itthon es tegnap mar meg is kezdtem a plazaba tescoba es a rakparton villantottam......
na megint lemaradtam pedig nekemis kelett volna vásárolnom
Mostmár egyre kiváncsibb vagyok hogy mit rejtegetsz a szoknya alatt
)
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 07. kedd 14:40

ma delelött voltam a napfenylakopark tescojaba vilagos minibe es keszulunk este kesö delutan ide a környekre rokusra megmutatni hogy mit rejt a szoknyam....
Most már nem azért, de nem tennétek fel egy sorozatot ezekről a miniszoknyákról, puncivillantásokról? Hisz exhibicionista csaj vagy....és akkor legalább az ország másik végében is láthatnának....
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 07. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 07. kedd 14:40

ma delelött voltam a napfenylakopark tescojaba vilagos minibe es keszulunk este kesö delutan ide a környekre rokusra megmutatni hogy mit rejt a szoknyam....
biztos, hogy van....
számtalanszor villantanak.... mennyiszer van olyan, h egy picit mozdul és a cicire... vagy szoknya alá belátást enged...
és ebbe az az izgató, h úgy érzed ezt csak Neked teszi... aztán vagy úgy van... vagy nincs!
de már önmagában a gondolat, hogy ezt csak Neked teszi már ez nagyon izgató tud lenni! (Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 07. 06. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 06. hétfő 18:20
számtalanszor villantanak.... mennyiszer van olyan, h egy picit mozdul és a cicire... vagy szoknya alá belátást enged...
és ebbe az az izgató, h úgy érzed ezt csak Neked teszi... aztán vagy úgy van... vagy nincs!
de már önmagában a gondolat, hogy ezt csak Neked teszi már ez nagyon izgató tud lenni! (Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 07. 06. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Pesten nincs hasonló exhib lány, mint délalföldiék, vagy erre nem járnak fórumozni?

Pesten nincs hasonló exhib lány, mint délalföldiék, vagy erre nem járnak fórumozni?

Igazán elmondhatnád mikor mész megint fagyizni,ebben a melegben énis fagyiznák és közben legalább lehetne kukolni
.
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 15:04

en szeretem ha neznek...kifejezeten izgat.indulunk be szegedre fagyizni,minibe megyek bugyi nelkul...ha hazaerunk nagyot szeretkezek arra gondolva mennyi pasinak vagy lanynak szereztem örömöt......