Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 36 37 38 39 40 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#466   2009. 08. 17. hétfő 15:20
delalfoldi par delalfoldi par
holnap indulunk debrecenbe es megmutatom magam ha kivancsi volna ra valaki...pl a nagy erdöbe van ra mod?mert regen ugy hallottam ott vannak ilyenek es szivesen csatlakoznank hozza!!pontos helyszint irjatok hogy ott hol van erre mod,?
#465   2009. 08. 16. vasárnap 20:00
X Törölt felhasználó (443025)
Szerintem, aki meri mutassa meg! Mindenki jól jár vele, én mindig biztatom a párom erre, több kevesebb sikerrel.
#464   2009. 08. 15. szombat 14:57
szegedi_pár szegedi_pár
Felhozom ezt a topikot, mert szerintem érdemtelenül elsüllyedt...

Vajh delalfoldi parral mi lehet? :O
#463   2009. 08. 01. szombat 20:02
mikemend mikemend
A kolléganők is hordják a munkahelyre? Na ez hogy is derült ki a páternoszternél? wink
Na meg mi van, ha valaki alánéz? Nem jön zavarba? Gondolom autóval jár dolgozni...
(Ez egy válasz pici-hölgy üzenetére (2009. 08. 01. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 01. szombat 07:27
Sziasztok! Mi már benne járunk a 4x-be. Feleségem régen ha megkértem, hogy ne vegyen bugyit, mindíg ideges volt. Kb. 6-8 éve felfedztük a nyitott bugyik létezését. (ezt a változatot kolléganőim is hordják --páternoszter van az épületben--) Érdekes módon a nyitott már bejön neki, pedig pont a lényeget nem takarja. Meleg nyári időszaktól szinte csak ilyenben jár még dolgoznni is. Továbbra is utálja mutogatni, de azt mondja, azért vesz hozzá miniszoknyát, mert ahoz van értelme. Nem villant, nem is szereti az ilyet,de hogy meglásák, csak ilyenkor van rá esély. Ez számára inkább kényelmi kérdés. A punciját pedig nagyon mutatósra ki tudja emelni. Sőt. Megfigyeltük, hogy akinek egy kisebb csikló, vagy kisajak adatott a teremtőtől, annak is jobban kiememlődik általa. Nagyobbnak látszik. Szóval ez nagyon jó.
#462   2009. 08. 01. szombat 07:27
pici-hölgy pici-hölgy
Sziasztok! Mi már benne járunk a 4x-be. Feleségem régen ha megkértem, hogy ne vegyen bugyit, mindíg ideges volt. Kb. 6-8 éve felfedztük a nyitott bugyik létezését. (ezt a változatot kolléganőim is hordják --páternoszter van az épületben--) Érdekes módon a nyitott már bejön neki, pedig pont a lényeget nem takarja. Meleg nyári időszaktól szinte csak ilyenben jár még dolgoznni is. Továbbra is utálja mutogatni, de azt mondja, azért vesz hozzá miniszoknyát, mert ahoz van értelme. Nem villant, nem is szereti az ilyet,de hogy meglásák, csak ilyenkor van rá esély. Ez számára inkább kényelmi kérdés. A punciját pedig nagyon mutatósra ki tudja emelni. Sőt. Megfigyeltük, hogy akinek egy kisebb csikló, vagy kisajak adatott a teremtőtől, annak is jobban kiememlődik általa. Nagyobbnak látszik. Szóval ez nagyon jó.
#461   2009. 07. 31. péntek 20:00
este fel 10 tisza gyöngye bejarat,valaki?
#460   2009. 07. 31. péntek 14:01
X Törölt felhasználó (443025) VIP
Mi az este éjszakai fürdőbe voltunk. A feleségem bikinije fehér és ha víz éri teljesen átlátszik. A nagy bimbó udvar, a fekete punci, és fölötte a kis fazon. Nagyon merész volt, de nagyon izgató. Pár pasi rákattant mindig oda jöttek ahol mi voltunk. Volt amelyik a nadrágját igazgatta, nemtudom miért.
#459   2009. 07. 31. péntek 09:59
mikemend mikemend
Na ez az.. az a szomorú, hogy két lehetőség is volt, és senki.. :-(
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2009. 07. 31. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 31. péntek 07:42
Sziasztok!
Szomorú, hogy a lehetőség adott és nincs olyan aki meglesne finom , kukkolna, fotózna, és talán még óvatosan masztizhatna is a közeledben. szomoru1
#458   2009. 07. 31. péntek 09:57
X Törölt felhasználó (21777)
sajnos késön olvastam a jo program lehetöségröl pedig ráértem mehetem volna végre egy jot kukolni.
Ha valaki volt irjon berszámolot.
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 30. csütörtök 20:21
sziasztok.ugyan irja meg mar valaki fotozott valaki vagy senki se volt ott a villantasaimnal?mert senkit sem vettem eszre.........
#457   2009. 07. 31. péntek 07:42
Peter_xx Peter_xx
Sziasztok!
Szomorú, hogy a lehetőség adott és nincs olyan aki meglesne finom , kukkolna, fotózna, és talán még óvatosan masztizhatna is a közeledben. szomoru1
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.ugyan irja meg mar valaki fotozott valaki vagy senki se volt ott a villantasaimnal?mert senkit sem vettem eszre.........
#456   2009. 07. 31. péntek 00:31
mikemend mikemend
Látod, nagyszájúak és beígérősek. Én sajnos nem ígérhetek semmit innen messziről, pedig ziher, hogy ki nem hagynám, mivel imádok kukkolni. Így viszont marad a remény... smile )
#455   2009. 07. 31. péntek 00:30
mikemend mikemend
Na pedig már azt hittem készült egy-két jó villantás ezekről is... Én meg keresem az ilyen alkalmakat és sehol semmi... Ezért gondoltam, hogy rossz helyen keresem. De Siófokon gondolom akik ültek, mert ott nem sok lépcső van...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 30. csütörtök 19:31
Balatonon, Siófokon, igen. Az a poén, hogy még hajtani, görcsölni sem kell, mert a látvány jön az ember orra elé. Mindig véletlenül látok meg ezt-azt, nem erőlködöm kukkolni akarással... smile
A tengerparti városka meg más kérdés, ám hasonló helyzettel bír. Ott a sok pihenő, lazító nő alapértelmezettnek tartja a minél lazább (és minél minimálisabb mennyiségű) ruhák hordását. Vicces sztori. Lépcsőkön feleségem villantását fotóztam, amikor kiszúrtam, hogy mellette pár lépéssel a lépcsőn nyári ruhában csücsülő két harmincas nő egyikén sincs bugyi. Surprise. smile Aztán pár száz méterrel feljebb, a templom lépcsőjén sorban csücsülő emberek közt szintúgy volt nő, ki elfelejtett bugyit venni. Előfordul ilyesmi... hehe Természetesen a családi béke megőrzése érdekében, meg a feltűnősködés elkerülése végett sehol nem fotóztam hiányos öltözetű idegen nőket. Szebb, szexisebb látványt, illetve fotótémát nyújtott a nejem! vigyor2
#454   2009. 07. 30. csütörtök 21:11
madoxx madoxx
ird meg mikor mész legközelebb én tuti meg leslek smile
#453   2009. 07. 30. csütörtök 20:21
#452   2009. 07. 30. csütörtök 19:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Balatonon, Siófokon, igen. Az a poén, hogy még hajtani, görcsölni sem kell, mert a látvány jön az ember orra elé. Mindig véletlenül látok meg ezt-azt, nem erőlködöm kukkolni akarással... smile
A tengerparti városka meg más kérdés, ám hasonló helyzettel bír. Ott a sok pihenő, lazító nő alapértelmezettnek tartja a minél lazább (és minél minimálisabb mennyiségű) ruhák hordását. Vicces sztori. Lépcsőkön feleségem villantását fotóztam, amikor kiszúrtam, hogy mellette pár lépéssel a lépcsőn nyári ruhában csücsülő két harmincas nő egyikén sincs bugyi. Surprise. smile Aztán pár száz méterrel feljebb, a templom lépcsőjén sorban csücsülő emberek közt szintúgy volt nő, ki elfelejtett bugyit venni. Előfordul ilyesmi... hehe Természetesen a családi béke megőrzése érdekében, meg a feltűnősködés elkerülése végett sehol nem fotóztam hiányos öltözetű idegen nőket. Szebb, szexisebb látványt, illetve fotótémát nyújtott a nejem! vigyor2
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 30. csütörtök 16:23
Akkor te nagy mázlista vagy! Itt pesten persze csomó miniszoknyás csaj rohangál, de bugyi nélkül... Balatonon meg hol? Siófok?
#451   2009. 07. 30. csütörtök 16:23
mikemend mikemend
Akkor te nagy mázlista vagy! Itt pesten persze csomó miniszoknyás csaj rohangál, de bugyi nélkül... Balatonon meg hol? Siófok?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 30. csütörtök 14:22
Lehet, szerencse kérdése is...
Most nyaraláson a feleségem villantásain felül minimum vagy féltucatnyi, tán tucatnyi nuni és cicivillantást láthattunk napközben illetve este Rovinj utcáin. Pedig célzatosan nem is keresgéltem tekintetemmel.
Balatonon is hasonló volt a helyzet.
#450   2009. 07. 30. csütörtök 14:22
Nyúlmedve Nyúlmedve
Lehet, szerencse kérdése is...
Most nyaraláson a feleségem villantásain felül minimum vagy féltucatnyi, tán tucatnyi nuni és cicivillantást láthattunk napközben illetve este Rovinj utcáin. Pedig célzatosan nem is keresgéltem tekintetemmel.
Balatonon is hasonló volt a helyzet.
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 07. 29. szerda 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 23:48
Passz, nekem ez a bugyinélküliség dolog lassan olyan lesz, mint az UFO, hogy mindenki beszél róla, de látni... Pedig évek óta keresek ilyen lehetőségeket... És nem mondanám, hogy rossz helyeken...
#449   2009. 07. 30. csütörtök 14:04
ma ismet megismetlem a villantasom a hely ugyanazz az idö akkor este 6 ora es 7 közt megyek le kutyat setaltatni....csak hatulrol fotozhatok arcom ne legyen rajta....
#448   2009. 07. 29. szerda 23:48
mikemend mikemend
Passz, nekem ez a bugyinélküliség dolog lassan olyan lesz, mint az UFO, hogy mindenki beszél róla, de látni... Pedig évek óta keresek ilyen lehetőségeket... És nem mondanám, hogy rossz helyeken...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 29. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 19:31
Nyáron akarva akaratlan villant mindenki. Tele van minden város, a Balaton part, a tengerparti nyaralóhelyek mindegyike bugyi és melltartó nélkül mászkáló, rövid, könnyű avagy áttetsző ruhát hordó nőkkel, leányokkal, asszonyokkal.
Jah, és elég sokan fotózzák "nőjük" szándékos villantásait! Mint ahogy mi is. hehe
Csak nézni kell. No meg látni. hawaii
#447   2009. 07. 29. szerda 19:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nyáron akarva akaratlan villant mindenki. Tele van minden város, a Balaton part, a tengerparti nyaralóhelyek mindegyike bugyi és melltartó nélkül mászkáló, rövid, könnyű avagy áttetsző ruhát hordó nőkkel, leányokkal, asszonyokkal.
Jah, és elég sokan fotózzák "nőjük" szándékos villantásait! Mint ahogy mi is. hehe
Csak nézni kell. No meg látni. hawaii

... 36 37 38 39 40 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1206db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!