Szomorú vagyok, hogy nem pest. :( Errefelé nincsenek ilyen merész hölgyek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 19:35
Törölt felhasználó (453592)
Természetesen a kánikulában bugyi nélkül is ment a dolog, nagyon kellemes és izgató úgy lenni! Szeged.
Ha gondoljátok, nagyon szívesen javítok nálatok lefolyót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 17:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
Az egyik internetes oldalon találtam rá az alábbi videóra, és megmutattam a feleségemnek, aki igen csak szereti magát mutogatni, mert tényleg jó teste van. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon merne-e ilyet csinálni, amire az volt a válasza, hogy MIÉRT NE, ha egyszer lesz valami gond a lakásban,próbáljuk ki!? Ezen felbúzdulva keresek egy szakembert a konyhai csap szifonjának szerelésére. Részletek priviben.
http://www.indavideo.hu/video/Kiehezett_hazitunder
http://www.indavideo.hu/video/Kiehezett_hazitunder
Remélem egyszer meg irod ép merre fogsz sátálni
. És talán több szerencsés leskelödö meg nézhet.Mert az alföldi pár is töbször irta hogy ép merre lesz de senki nem láta még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
. És talán több szerencsés leskelödö meg nézhet.Mert az alföldi pár is töbször irta hogy ép merre lesz de senki nem láta még.
Természetesen a kánikulában bugyi nélkül is ment a dolog, nagyon kellemes és izgató úgy lenni! Szeged.
szia engem is érdekel !!!
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 09. 09. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De ilyen rövid szoknya alá már gondolom csak veszel fel bugyit is. Főleg, ha munkába mész...
(Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2009. 09. 04. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 08:57
én a körúton imádok sétálni olyan miniben amiből a popsim alsó része teljesen kivan. Persze munkába is ilyen szoknyába megyek jo párszor. . . könyvelőirodában dolgozom.
Bugyi nélkül is próbáltad már? És melyik városban? Pesten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 18:13
Én a városban szoktam miniben, alatta átlátszó bugyiban sétálni, leülni. Persze ülés közben elfelejtem a lábam összezárni. Nagyon tetszik, ahogy reagálnak a férfiak!
Minap, még a rossz idő beállta előtt leruccantunk a Balatonhoz. Nem voltunk elég szerencsések, és a hidegfront kicsinyég beelőzött. No de, ha már ott voltunk, uccu neki!
Mivel nem egyszer nudiztunk együtt, így meg sem lepődtek a srácok. A part kihalt volt, ami nem is csoda, tekintve a méretes tarajos hullámokat és a tökig érő szelet. Körülnéztem, konstatáltam, hogy ugyan van ember a vízben, de nagyon messze, és nem is felénk, hanem a közeli strandol fog "kikötni". Így örömmel szabadultam meg ott, a siófoki Deák Ferenc sétányon a ruháimtól.
Cidri az volt, de becsületből bementünk mi is férjemmel, igaz, csak térdig. Ekkor az utcából előbukkant két idősebb férfi, és nagy valószínűséggel nem hittek a szemüknek, pedig igyekeztek jól megnézni.
Meg egy biciklis is. Sokáig nem tartott a szemlélődés, mert rövid úton befagytam, és férjem is "testével védelmezett" a hideg (vagy a kívácsi szemek?) elől.
Hálás köszönetem érte az én Édes Lancelotomnak!
Gy
ledobták a ruhákat, és én is, csak rajtam nem volt fürdőruha. alf
er alf
ek alf
eink
Mivel nem egyszer nudiztunk együtt, így meg sem lepődtek a srácok. A part kihalt volt, ami nem is csoda, tekintve a méretes tarajos hullámokat és a tökig érő szelet. Körülnéztem, konstatáltam, hogy ugyan van ember a vízben, de nagyon messze, és nem is felénk, hanem a közeli strandol fog "kikötni". Így örömmel szabadultam meg ott, a siófoki Deák Ferenc sétányon a ruháimtól.Cidri az volt, de becsületből bementünk mi is férjemmel, igaz, csak térdig. Ekkor az utcából előbukkant két idősebb férfi, és nagy valószínűséggel nem hittek a szemüknek, pedig igyekeztek jól megnézni.
Meg egy biciklis is. Sokáig nem tartott a szemlélődés, mert rövid úton befagytam, és férjem is "testével védelmezett" a hideg (vagy a kívácsi szemek?) elől.
Hálás köszönetem érte az én Édes Lancelotomnak!
Én a városban szoktam miniben, alatta átlátszó bugyiban sétálni, leülni. Persze ülés közben elfelejtem a lábam összezárni. Nagyon tetszik, ahogy reagálnak a férfiak!
Szia kedves engem az ilyen nagyon érdekel van még esetleg hasonló storyd?
(Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2009. 09. 04. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
én a körúton imádok sétálni olyan miniben amiből a popsim alsó része teljesen kivan. Persze munkába is ilyen szoknyába megyek jo párszor. . . könyvelőirodában dolgozom.
Hát igen......a körúton sétálás is igen tág fogalom,-----de mégis-----ha szeretnéd, ha "hozzáértő" közönség nézegessen, akkor adj támpontot!!!
igazad van
de most már akkor meg kéne néznem ha már véleményeztem
(Ez egy válasz kismalac123 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
de most már akkor meg kéne néznem ha már véleményeztem
(Ez egy válasz kismalac123 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ilyen kivillanó popsi nagyon izgi tud lenni! Jó lenne tudni melyik körúton sétálsz!?!?
És erről miért nincs semmi képdokumentáció még feltöltve???
Ezt a hozzászólást akár én írtam volna!!! Nálunk ugyan ez a helyzet. Egyszer megnézhetnénk egymást camon!
Mit szóltok? (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 13:39
Mit szóltok? (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem is az én " vágyaimnak " engedve tesz meg dolgokat és utána hatalmasat ................. ! Webcamon szokott mutogatni ( én ötletem volt és mindig akad rá jelentkező is) kis maszti aztán amikor a pasi elment kikapcs és dugunk egy jót ! Kérdeztem,hogy élvezi -e azt mondta ,azt szereti amilyen vagyok utána a szexben. (azért remélem azt is amikor masszírozza a punust) . Ez egy másféle "játék" mint a bugyi nélküli sétálás de a kettönk együttes perceit meg tudja édesíteni. + a kamera másik oldalán ülő srácét is gondolom
a párod büszke lehet rád !!!!
nagyon szép tested van.
nagyon szép tested van.
A wencamos pasi ismerős? Vagy ismeretlen? Hogy teremtetek kapcsolatot? (írtam priviben)
A feleségem is az én " vágyaimnak " engedve tesz meg dolgokat és utána hatalmasat ................. ! Webcamon szokott mutogatni ( én ötletem volt és mindig akad rá jelentkező is) kis maszti aztán amikor a pasi elment kikapcs és dugunk egy jót ! Kérdeztem,hogy élvezi -e azt mondta ,azt szereti amilyen vagyok utána a szexben. (azért remélem azt is amikor masszírozza a punust) . Ez egy másféle "játék" mint a bugyi nélküli sétálás de a kettönk együttes perceit meg tudja édesíteni. + a kamera másik oldalán ülő srácét is gondolom
Engem inkább csak az izgat, ha a páromat izgatja. Fiatal koromban persze jólesett, ha megnéztek a pasik, de mára ez már nem olyan fontos. Kb. tudom hol a helyem a világban.
Ettől függetlenül nem vagyok nagyon szégyellős. Ha meglát más is, hát lásson, többnyire nem érdekel. Ha egy jó pasi lát meg netán, az azért érdekesebb
De érdekelni ő sem érdekel.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 09. 02. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 02. szerda 09:28
Ettől függetlenül nem vagyok nagyon szégyellős. Ha meglát más is, hát lásson, többnyire nem érdekel. Ha egy jó pasi lát meg netán, az azért érdekesebb
De érdekelni ő sem érdekel.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 09. 02. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
És olyankor izgulsz, hogy fotózgatás közben meglátnak idegenek is?

jenner

Sonia