Remélem egyszer meg irod ép merre fogsz sátálni
. És talán több szerencsés leskelödö meg nézhet.Mert az alföldi pár is töbször irta hogy ép merre lesz de senki nem láta még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 19:35

Törölt felhasználó (453592)

Természetesen a kánikulában bugyi nélkül is ment a dolog, nagyon kellemes és izgató úgy lenni! Szeged.
szia engem is érdekel !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 19:35

Természetesen a kánikulában bugyi nélkül is ment a dolog, nagyon kellemes és izgató úgy lenni! Szeged.
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2009. 09. 09. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De ilyen rövid szoknya alá már gondolom csak veszel fel bugyit is. Főleg, ha munkába mész...
(Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2009. 09. 04. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 04. péntek 08:57

én a körúton imádok sétálni olyan miniben amiből a popsim alsó része teljesen kivan. Persze munkába is ilyen szoknyába megyek jo párszor. . . könyvelőirodában dolgozom.
Bugyi nélkül is próbáltad már? És melyik városban? Pesten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 18:13

Én a városban szoktam miniben, alatta átlátszó bugyiban sétálni, leülni. Persze ülés közben elfelejtem a lábam összezárni. Nagyon tetszik, ahogy reagálnak a férfiak!
Minap, még a rossz idő beállta előtt leruccantunk a Balatonhoz. Nem voltunk elég szerencsések, és a hidegfront kicsinyég beelőzött. No de, ha már ott voltunk, uccu neki! Gyerekeink ledobták a ruhákat, és én is, csak rajtam nem volt fürdőruha.
Mivel nem egyszer nudiztunk együtt, így meg sem lepődtek a srácok. A part kihalt volt, ami nem is csoda, tekintve a méretes tarajos hullámokat és a tökig érő szelet. Körülnéztem, konstatáltam, hogy ugyan van ember a vízben, de nagyon messze, és nem is felénk, hanem a közeli strandol fog "kikötni". Így örömmel szabadultam meg ott, a siófoki Deák Ferenc sétányon a ruháimtól.
Cidri az volt, de becsületből bementünk mi is férjemmel, igaz, csak térdig. Ekkor az utcából előbukkant két idősebb férfi, és nagy valószínűséggel nem hittek a szemüknek, pedig igyekeztek jól megnézni.
Meg egy biciklis is. Sokáig nem tartott a szemlélődés, mert rövid úton befagytam, és férjem is "testével védelmezett" a hideg (vagy a kívácsi szemek?) elől.
Hálás köszönetem érte az én Édes Lancelotomnak!

Cidri az volt, de becsületből bementünk mi is férjemmel, igaz, csak térdig. Ekkor az utcából előbukkant két idősebb férfi, és nagy valószínűséggel nem hittek a szemüknek, pedig igyekeztek jól megnézni.

Én a városban szoktam miniben, alatta átlátszó bugyiban sétálni, leülni. Persze ülés közben elfelejtem a lábam összezárni. Nagyon tetszik, ahogy reagálnak a férfiak!
Szia kedves engem az ilyen nagyon érdekel van még esetleg hasonló storyd?
(Ez egy válasz sexylatina29 üzenetére (2009. 09. 04. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

én a körúton imádok sétálni olyan miniben amiből a popsim alsó része teljesen kivan. Persze munkába is ilyen szoknyába megyek jo párszor. . . könyvelőirodában dolgozom.
Hát igen......a körúton sétálás is igen tág fogalom,-----de mégis-----ha szeretnéd, ha "hozzáértő" közönség nézegessen, akkor adj támpontot!!!
igazad van
de most már akkor meg kéne néznem ha már véleményeztem
(Ez egy válasz kismalac123 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)

de most már akkor meg kéne néznem ha már véleményeztem

Az ilyen kivillanó popsi nagyon izgi tud lenni! Jó lenne tudni melyik körúton sétálsz!?!?

És erről miért nincs semmi képdokumentáció még feltöltve???

Ezt a hozzászólást akár én írtam volna!!! Nálunk ugyan ez a helyzet. Egyszer megnézhetnénk egymást camon!
Mit szóltok? (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 13:39
Mit szóltok? (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

A feleségem is az én " vágyaimnak " engedve tesz meg dolgokat és utána hatalmasat ................. ! Webcamon szokott mutogatni ( én ötletem volt és mindig akad rá jelentkező is) kis maszti aztán amikor a pasi elment kikapcs és dugunk egy jót ! Kérdeztem,hogy élvezi -e azt mondta ,azt szereti amilyen vagyok utána a szexben. (azért remélem azt is amikor masszírozza a punust) . Ez egy másféle "játék" mint a bugyi nélküli sétálás de a kettönk együttes perceit meg tudja édesíteni. + a kamera másik oldalán ülő srácét is gondolom

a párod büszke lehet rád !!!!
nagyon szép tested van.
nagyon szép tested van.
A wencamos pasi ismerős? Vagy ismeretlen? Hogy teremtetek kapcsolatot? (írtam priviben)
A feleségem is az én " vágyaimnak " engedve tesz meg dolgokat és utána hatalmasat ................. ! Webcamon szokott mutogatni ( én ötletem volt és mindig akad rá jelentkező is) kis maszti aztán amikor a pasi elment kikapcs és dugunk egy jót ! Kérdeztem,hogy élvezi -e azt mondta ,azt szereti amilyen vagyok utána a szexben. (azért remélem azt is amikor masszírozza a punust) . Ez egy másféle "játék" mint a bugyi nélküli sétálás de a kettönk együttes perceit meg tudja édesíteni. + a kamera másik oldalán ülő srácét is gondolom

Engem inkább csak az izgat, ha a páromat izgatja. Fiatal koromban persze jólesett, ha megnéztek a pasik, de mára ez már nem olyan fontos. Kb. tudom hol a helyem a világban.
Ettől függetlenül nem vagyok nagyon szégyellős. Ha meglát más is, hát lásson, többnyire nem érdekel. Ha egy jó pasi lát meg netán, az azért érdekesebb
De érdekelni ő sem érdekel.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 09. 02. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 02. szerda 09:28
Ettől függetlenül nem vagyok nagyon szégyellős. Ha meglát más is, hát lásson, többnyire nem érdekel. Ha egy jó pasi lát meg netán, az azért érdekesebb

És olyankor izgulsz, hogy fotózgatás közben meglátnak idegenek is?
És olyankor izgulsz, hogy fotózgatás közben meglátnak idegenek is?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 02. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 02. szerda 08:20

Így van. Magamtól én sem mutogatom magamat, de ha a párom úgy szeretné, akkor hajlandó vagyok bugyi nélkül miniben flangálni és beterpeszteni neki padoknál, hogy alám lásson és fotózzon, ha akar. Van egy jópár ilyen fotó a telefonján. Igazán zaftos történet nem kapcsolódik hozzá, így aligha tudnék írni ilyet sajnos.
Így van. Magamtól én sem mutogatom magamat, de ha a párom úgy szeretné, akkor hajlandó vagyok bugyi nélkül miniben flangálni és beterpeszteni neki padoknál, hogy alám lásson és fotózzon, ha akar. Van egy jópár ilyen fotó a telefonján. Igazán zaftos történet nem kapcsolódik hozzá, így aligha tudnék írni ilyet sajnos.