Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"de biztos jólesik a nőknek, ha kapnak egy elismerő pillantást, egy mosolyt, hogy "Óóó, igen, nagyon csini vagy.....", ami mögött nem kell ott lenni az "úgy megdugnálak, hogy nem tudnál lábra állni egy hétig" - gondolatnak."

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#526   2009. 10. 06. kedd 06:08
ferri13 ferri13
Szia,biztos nagyon kellemes lehetet,fotó nem készült róla?! smile
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 10. 06. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 01:43
Életem legvadabb bugyitlankodásán vagyok túl smile Nagyon sok unszolás kellett hozzá, de nagyon jól szórakoztam. Kimentem a pasimmal az erotika kiállításra, és szép lassan átvedlettem ott vásárolt cuccokba. Ahol láttunk valami jót, felpróbáltam, megvettük és rajtam maradt - mondjuk mindez két ruhadarabra korlátozódott. Így először lett egy topom, állati izgi bemenni egy standra, és egy pár kiakasztott ruha között levenni az inget, utána a melltartót - erre már páran bámulnak - majd fel egy vékony topot. De még izgibb aztán levenni a nacit, aztán szépen kicsusszanni a bugyiból és belebújni egy nagyon nagyon mini szoknyába.... itt még az eladó csaj is eléggé nézett, meg csodálkozott is hogy abban maradok, nagyon jó volt smile
Bár szoktam bugyi nélkül járni kelni sosem miniszoknyában, vagy ha abban akkor minimum harisnyanadrágot veszek fel alá, és nagyon utálok lebukni idegenek előtt, most viszont életemben először felhőtlenül jártam fel alá - igaz vigyázva - abban a nagyon miniben, és izgalmas volt hogy megnéztek. Nem tudom pontosan mi látszott belőlem, a pasim szerint járás közben semmi, csak amikor leültünk volt nehéz takarni mindent, meg talán kétszer mikor le kellett gugolnom nem tudtam semmit tenni - egy ilyen esetben láttam hogy három pasi nyálcsorgatva nézett, az azért meredek volt smile ... Még sosem volt igazi exhibicionista élményem amikor nem csak a pasimnak mutogattam magam, NAON ÁLLAT VOLT PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!
#525   2009. 10. 06. kedd 01:43
krisztacica krisztacica
Életem legvadabb bugyitlankodásán vagyok túl smile Nagyon sok unszolás kellett hozzá, de nagyon jól szórakoztam. Kimentem a pasimmal az erotika kiállításra, és szép lassan átvedlettem ott vásárolt cuccokba. Ahol láttunk valami jót, felpróbáltam, megvettük és rajtam maradt - mondjuk mindez két ruhadarabra korlátozódott. Így először lett egy topom, állati izgi bemenni egy standra, és egy pár kiakasztott ruha között levenni az inget, utána a melltartót - erre már páran bámulnak - majd fel egy vékony topot. De még izgibb aztán levenni a nacit, aztán szépen kicsusszanni a bugyiból és belebújni egy nagyon nagyon mini szoknyába.... itt még az eladó csaj is eléggé nézett, meg csodálkozott is hogy abban maradok, nagyon jó volt smile
Bár szoktam bugyi nélkül járni kelni sosem miniszoknyában, vagy ha abban akkor minimum harisnyanadrágot veszek fel alá, és nagyon utálok lebukni idegenek előtt, most viszont életemben először felhőtlenül jártam fel alá - igaz vigyázva - abban a nagyon miniben, és izgalmas volt hogy megnéztek. Nem tudom pontosan mi látszott belőlem, a pasim szerint járás közben semmi, csak amikor leültünk volt nehéz takarni mindent, meg talán kétszer mikor le kellett gugolnom nem tudtam semmit tenni - egy ilyen esetben láttam hogy három pasi nyálcsorgatva nézett, az azért meredek volt smile ... Még sosem volt igazi exhibicionista élményem amikor nem csak a pasimnak mutogattam magam, NAON ÁLLAT VOLT PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!
#524   2009. 10. 05. hétfő 14:19
videkipar videkipar
Vetkőzzetek csajok ! Ez nem betegség. Imádja a testeteket csodálni minden férfi.
#523   2009. 10. 05. hétfő 11:10
jenner jenner
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#522   2009. 10. 01. csütörtök 22:04
kandurmarci kandurmarci
csodás kerek formák, így padon ülve is
#521   2009. 10. 01. csütörtök 21:15
BigJoe23 BigJoe23
#520   2009. 10. 01. csütörtök 10:42
jenner jenner
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#519   2009. 09. 17. csütörtök 21:24
emisszio emisszio
A válaszom arra vonatkozott,hogy Szikin is érdemes kihasználni az utolsó "nyárias" napokat,de persze lehet máshol is... hehe
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 07:29
csábító, megfontolandó ajánlat...
De...
Azt nem értem egyedül, hogy a nudi hogy jön az exhibicionizmushoz? Hisz ott mindenki meztelen nyes
Ami izgalmas, ha a városban látsz egy-egy, amúgy általában takart, testrészét kivillantó emberkét smile
Hogy a topikhoz is passzoljunk, cicit-popsit, esetleg - uram bocsá' - puncit láthat kivillanni a nagyérdemű smile
#518   2009. 09. 17. csütörtök 21:21
emisszio emisszio
.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:21
Szikin most hétvégén (záróbuli!) és úgy néz ki,még az idő is jó lesz eljen !
#517   2009. 09. 17. csütörtök 11:35
X Törölt felhasználó (21777)
Egyet értek énis az ellöttem szólokal. smile És köszönet egy csinos hölgynek aki tegnap elött délután a tescoban igen csinosan és átlátszo ruhában vásárolgatott hogy igen kelemes percekett szerzett: worship
#516   2009. 09. 17. csütörtök 11:00
jenner jenner
teljesen egyetértek
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 07:29
De...
Azt nem értem egyedül, hogy a nudi hogy jön az exhibicionizmushoz? Hisz ott mindenki meztelen nyes
Ami izgalmas, ha a városban látsz egy-egy, amúgy általában takart, testrészét kivillantó emberkét smile
Hogy a topikhoz is passzoljunk, cicit-popsit, esetleg - uram bocsá' - puncit láthat kivillanni a nagyérdemű smile
#515   2009. 09. 17. csütörtök 07:29
szegedi_pár szegedi_pár
De...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:21
#514   2009. 09. 15. kedd 20:21
emisszio emisszio
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 15. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 08:32
Mostanság egyetlen hölgy / pár sem használja ki az utolsó meleg napokat? finom
Ha igen, merre? vigyor
#513   2009. 09. 15. kedd 12:20
X Törölt felhasználó (16046)
Dehogynem, a hétvégén egy kölcsönkapott balaton-parti nyaraló kertjében, az utca felőli részén... smile Párom ledobta a bikinijét és úgy napozott meztelenül, no meg a nap sugaraitól felhevülve hagyta, hogy kielégítsem... wink
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 15. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 08:32
Ha igen, merre? vigyor
#512   2009. 09. 15. kedd 08:32
szegedi_pár szegedi_pár
Ha igen, merre? vigyor
#511   2009. 09. 11. péntek 12:30
X Törölt felhasználó (454861)
nem lillus nem tegnap elött hanem augusztus elsö napjaiba...de teged is meglesnelek.....
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 11. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 11. péntek 12:10
És mikor lested meg őket? Csak nem tegnapelőtt, amikor regisztráltál??? Na ne fárassz.
#510   2009. 09. 11. péntek 12:10
Lillus Lillus
És mikor lested meg őket? Csak nem tegnapelőtt, amikor regisztráltál??? Na ne fárassz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 11. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454861)
2009. 09. 11. péntek 10:25
hát én meglestem öket egyszer mikor mentek a tisza gyöngyéhez éjszaka (amikor a régi hidat javitottak és le volt zárva.én láttam öket egy fekete passattal.csak nem mentem oda mert a pasi egy brutálnak nézz ki.
#509   2009. 09. 11. péntek 10:25
X Törölt felhasználó (454861)
hát én meglestem öket egyszer mikor mentek a tisza gyöngyéhez éjszaka (amikor a régi hidat javitottak és le volt zárva.én láttam öket egy fekete passattal.csak nem mentem oda mert a pasi egy brutálnak nézz ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 10. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21777)
2009. 09. 10. csütörtök 11:37
Remélem egyszer meg irod ép merre fogsz sátálni smile . És talán több szerencsés leskelödö meg nézhet.Mert az alföldi pár is töbször irta hogy ép merre lesz de senki nem láta még.
#508   2009. 09. 10. csütörtök 23:11
mikemend mikemend
Szomorú vagyok, hogy nem pest. :( Errefelé nincsenek ilyen merész hölgyek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2009. 09. 09. szerda 19:35
Természetesen a kánikulában bugyi nélkül is ment a dolog, nagyon kellemes és izgató úgy lenni! Szeged.
#507   2009. 09. 10. csütörtök 17:32
Rozsomák Rozsomák
Ha gondoljátok, nagyon szívesen javítok nálatok lefolyót! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2009. 07. 20. hétfő 17:31
Az egyik internetes oldalon találtam rá az alábbi videóra, és megmutattam a feleségemnek, aki igen csak szereti magát mutogatni, mert tényleg jó teste van. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon merne-e ilyet csinálni, amire az volt a válasza, hogy MIÉRT NE, ha egyszer lesz valami gond a lakásban,próbáljuk ki!? Ezen felbúzdulva keresek egy szakembert a konyhai csap szifonjának szerelésére. Részletek priviben.

http://www.indavideo.hu/video/Kiehezett_hazitunder

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jenner jenner
Nyitás ideje: 2007. 12. 29. szombat
Üzenetek: 1206db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!