Szia,biztos nagyon kellemes lehetet,fotó nem készült róla?!
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 10. 06. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 01:43

Életem legvadabb bugyitlankodásán vagyok túl
Nagyon sok unszolás kellett hozzá, de nagyon jól szórakoztam. Kimentem a pasimmal az erotika kiállításra, és szép lassan átvedlettem ott vásárolt cuccokba. Ahol láttunk valami jót, felpróbáltam, megvettük és rajtam maradt - mondjuk mindez két ruhadarabra korlátozódott. Így először lett egy topom, állati izgi bemenni egy standra, és egy pár kiakasztott ruha között levenni az inget, utána a melltartót - erre már páran bámulnak - majd fel egy vékony topot. De még izgibb aztán levenni a nacit, aztán szépen kicsusszanni a bugyiból és belebújni egy nagyon nagyon mini szoknyába.... itt még az eladó csaj is eléggé nézett, meg csodálkozott is hogy abban maradok, nagyon jó volt
Bár szoktam bugyi nélkül járni kelni sosem miniszoknyában, vagy ha abban akkor minimum harisnyanadrágot veszek fel alá, és nagyon utálok lebukni idegenek előtt, most viszont életemben először felhőtlenül jártam fel alá - igaz vigyázva - abban a nagyon miniben, és izgalmas volt hogy megnéztek. Nem tudom pontosan mi látszott belőlem, a pasim szerint járás közben semmi, csak amikor leültünk volt nehéz takarni mindent, meg talán kétszer mikor le kellett gugolnom nem tudtam semmit tenni - egy ilyen esetben láttam hogy három pasi nyálcsorgatva nézett, az azért meredek volt
... Még sosem volt igazi exhibicionista élményem amikor nem csak a pasimnak mutogattam magam, NAON ÁLLAT VOLT PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!

Bár szoktam bugyi nélkül járni kelni sosem miniszoknyában, vagy ha abban akkor minimum harisnyanadrágot veszek fel alá, és nagyon utálok lebukni idegenek előtt, most viszont életemben először felhőtlenül jártam fel alá - igaz vigyázva - abban a nagyon miniben, és izgalmas volt hogy megnéztek. Nem tudom pontosan mi látszott belőlem, a pasim szerint járás közben semmi, csak amikor leültünk volt nehéz takarni mindent, meg talán kétszer mikor le kellett gugolnom nem tudtam semmit tenni - egy ilyen esetben láttam hogy három pasi nyálcsorgatva nézett, az azért meredek volt

Életem legvadabb bugyitlankodásán vagyok túl
Nagyon sok unszolás kellett hozzá, de nagyon jól szórakoztam. Kimentem a pasimmal az erotika kiállításra, és szép lassan átvedlettem ott vásárolt cuccokba. Ahol láttunk valami jót, felpróbáltam, megvettük és rajtam maradt - mondjuk mindez két ruhadarabra korlátozódott. Így először lett egy topom, állati izgi bemenni egy standra, és egy pár kiakasztott ruha között levenni az inget, utána a melltartót - erre már páran bámulnak - majd fel egy vékony topot. De még izgibb aztán levenni a nacit, aztán szépen kicsusszanni a bugyiból és belebújni egy nagyon nagyon mini szoknyába.... itt még az eladó csaj is eléggé nézett, meg csodálkozott is hogy abban maradok, nagyon jó volt
... Még sosem volt igazi exhibicionista élményem amikor nem csak a pasimnak mutogattam magam, NAON ÁLLAT VOLT PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!

Vetkőzzetek csajok ! Ez nem betegség. Imádja a testeteket csodálni minden férfi.

csodás kerek formák, így padon ülve is
vienna girl
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

A válaszom arra vonatkozott,hogy Szikin is érdemes kihasználni az utolsó "nyárias" napokat,de persze lehet máshol is...
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 07:29

csábító, megfontolandó ajánlat...
De...
Azt nem értem egyedül, hogy a nudi hogy jön az exhibicionizmushoz? Hisz ott mindenki meztelen
Ami izgalmas, ha a városban látsz egy-egy, amúgy általában takart, testrészét kivillantó emberkét
Hogy a topikhoz is passzoljunk, cicit-popsit, esetleg - uram bocsá' - puncit láthat kivillanni a nagyérdemű
De...
Azt nem értem egyedül, hogy a nudi hogy jön az exhibicionizmushoz? Hisz ott mindenki meztelen

Ami izgalmas, ha a városban látsz egy-egy, amúgy általában takart, testrészét kivillantó emberkét

Hogy a topikhoz is passzoljunk, cicit-popsit, esetleg - uram bocsá' - puncit láthat kivillanni a nagyérdemű

.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:21

Szikin most hétvégén (záróbuli!) és úgy néz ki,még az idő is jó lesz
!

Egyet értek énis az ellöttem szólokal.
És köszönet egy csinos hölgynek aki tegnap elött délután a tescoban igen csinosan és átlátszo ruhában vásárolgatott hogy igen kelemes percekett szerzett:

teljesen egyetértek
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 17. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 17. csütörtök 07:29

De...
De...

De...
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:21
De...

!

!
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 15. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 08:32

Mostanság egyetlen hölgy / pár sem használja ki az utolsó meleg napokat?
Ha igen, merre?

Ha igen, merre?

Dehogynem, a hétvégén egy kölcsönkapott balaton-parti nyaraló kertjében, az utca felőli részén...
Párom ledobta a bikinijét és úgy napozott meztelenül, no meg a nap sugaraitól felhevülve hagyta, hogy kielégítsem...
(Ez egy válasz szegedi_pár üzenetére (2009. 09. 15. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 08:32

Ha igen, merre?

Ha igen, merre?

Ha igen, merre?

Ha igen, merre?

nem lillus nem tegnap elött hanem augusztus elsö napjaiba...de teged is meglesnelek.....
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 09. 11. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 11. péntek 12:10

És mikor lested meg őket? Csak nem tegnapelőtt, amikor regisztráltál??? Na ne fárassz.
És mikor lested meg őket? Csak nem tegnapelőtt, amikor regisztráltál??? Na ne fárassz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 11. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 11. péntek 10:25
Törölt felhasználó (454861)

hát én meglestem öket egyszer mikor mentek a tisza gyöngyéhez éjszaka (amikor a régi hidat javitottak és le volt zárva.én láttam öket egy fekete passattal.csak nem mentem oda mert a pasi egy brutálnak nézz ki.
hát én meglestem öket egyszer mikor mentek a tisza gyöngyéhez éjszaka (amikor a régi hidat javitottak és le volt zárva.én láttam öket egy fekete passattal.csak nem mentem oda mert a pasi egy brutálnak nézz ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 10. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 10. csütörtök 11:37
Törölt felhasználó (21777)

Remélem egyszer meg irod ép merre fogsz sátálni
. És talán több szerencsés leskelödö meg nézhet.Mert az alföldi pár is töbször irta hogy ép merre lesz de senki nem láta még.

Szomorú vagyok, hogy nem pest. :( Errefelé nincsenek ilyen merész hölgyek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 09. szerda 19:35
Törölt felhasználó (453592)

Természetesen a kánikulában bugyi nélkül is ment a dolog, nagyon kellemes és izgató úgy lenni! Szeged.
Ha gondoljátok, nagyon szívesen javítok nálatok lefolyót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 17:31

Törölt felhasználó (37937)

Az egyik internetes oldalon találtam rá az alábbi videóra, és megmutattam a feleségemnek, aki igen csak szereti magát mutogatni, mert tényleg jó teste van. Megkérdeztem tőle, hogy ő vajon merne-e ilyet csinálni, amire az volt a válasza, hogy MIÉRT NE, ha egyszer lesz valami gond a lakásban,próbáljuk ki!? Ezen felbúzdulva keresek egy szakembert a konyhai csap szifonjának szerelésére. Részletek priviben.
http://www.indavideo.hu/video/Kiehezett_hazitunder
http://www.indavideo.hu/video/Kiehezett_hazitunder