Én külön választanám azt ,hogy valaki kirívóan öltözik (erős smink,harisnya stb.. ) ,vagy szó szerint mutogatja ( észrevehetően-sejtetően) a puncit,cicit . Pld : nem mindegy,hogy mini szoknya ,, vagy szoknya bugyi nélkűl és az adott pillanatban kis belátást nyújt a hölgyemény !
Amúgy szerintem teljesen alap,hogy minden férfi szereti """" véletlen """" észrevenni az intim dolgok felbukkanását, és izgatónak is tartja.
Én szeretem ha láthatok ezt -azt !!! Szebb lesz tőle a napom,jobb a kedvem stb...
Amúgy szerintem teljesen alap,hogy minden férfi szereti """" véletlen """" észrevenni az intim dolgok felbukkanását, és izgatónak is tartja.
Én szeretem ha láthatok ezt -azt !!! Szebb lesz tőle a napom,jobb a kedvem stb...
Naná, szerintem a legtöbb heteró férfié... akinél nem, ott már valami baj van...
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2010. 02. 23. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 23. kedd 23:14
Én szeretem mikor egy nő picit magamutogató,kivágottabb felső-ami enged némi bepillantást,szoknya felvágva jobban-akár mini,elővillanó harisnya-combfix,igazán guszta
Ez talán sok férfi "álma"
Én szeretem mikor egy nő picit magamutogató,kivágottabb felső-ami enged némi bepillantást,szoknya felvágva jobban-akár mini,elővillanó harisnya-combfix,igazán guszta
Sok festék és kevés ruha, mindig a kétségbeesés jele az asszonynál./Fontenelle/
hol kezdődik a kurvaság?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 01. 12. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 12. kedd 15:48
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 01. 12. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Éredekes, de letünt az a hozzászólás, amire válaszolni akartam... Mindenesetre az echibicionizmust én nem keverném azzal, ha valaki egy oltári nagy k@va.
És ezt csak otthon mered előadni?
Mondjuk van akit nem zavar a hideg
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2010. 02. 15. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 15. hétfő 21:30
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2010. 02. 15. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan melegszik az idő, a szoknyák már előkerültek, ha jól láttam az utcákon. Hölgyeim, a combfix már előkerült?
Lassan melegszik az idő, a szoknyák már előkerültek, ha jól láttam az utcákon. Hölgyeim, a combfix már előkerült?
Éredekes, de letünt az a hozzászólás, amire válaszolni akartam... Mindenesetre az echibicionizmust én nem keverném azzal, ha valaki egy oltári nagy k@va.
Remélem egyszer látlak majd akció közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 05. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 05. kedd 16:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 05. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
De igen, néha előfordul, de körülményesebb ilyenkor.
De igen, néha előfordul, de körülményesebb ilyenkor.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 01. 03. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, kedves vagy!
(Ez egy válasz yamashita üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 08:50
Szia! Megnéztem a videoidat és azt kell, hogy mondjam még sosem voltam irígy vibrátorra, de most összejött.
Nagyon szép puncid van.
Nagyon szép puncid van.
A szikin, de még sokára lesz alkalmas idő!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2010. 01. 05. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen megnézném a puncidat. Melyik nudin szoktad mutogatni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 22:10
Szeretem mutogatni a puncimat, leginkább a nudin van rá lehetőség! (nyáron)
Szia! Megnéztem a videoidat és azt kell, hogy mondjam még sosem voltam irígy vibrátorra, de most összejött.
Nagyon szép puncid van. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szép puncid van. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
egyéb alkalmakkor nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Javaslom inkább a nyári hónapokat, ott nem olyan feltűnő egy villantás és talán kevesebben is vannak... Igaz, nehezebb is kiszúrni kire kell figyelni a sok szoknyás között...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 17:47
Törölt felhasználó (450620)
nagyon sok volt a család.de azért volt rá alkalom, talán legközelebb többet lehet.....
(NE csetteljetek! moderálni fogom a témába nem illő párbeszédeket! tessék privátban megbeszélni ezeket!) :tom
(NE csetteljetek! moderálni fogom a témába nem illő párbeszédeket! tessék privátban megbeszélni ezeket!) :tom
nagyon sok volt a család.de azért volt rá alkalom, talán legközelebb többet lehet.....
Ugye pesten vagy, ha ilyen merész vagy?

jenner

Bettina DiCapri