A feleséged gyönyörű. Bárcsak összefuthatnék vele egy ilyen kiruccanás közben. Az érett nők rendkívül nőiesek tudnak lenni, és van valami egészen különleges kisugárzásuk. Ezt a véleményt úgy mondom, hogy közel sem vagyok még 35.
Ez egy válasz ParáznaBillegető legutóbbi üzenetére (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 28. vasárnap 17:17
Ez egy válasz ParáznaBillegető legutóbbi üzenetére (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)

férfiak kedvenc utcai látképe
[IMG]xxxxxxxx-a kép idegen szexoldalra mutatott! ez nem ok![/IMG ]

Párod a legszebb korban van
, meg a fotóit elnézve nincs mit takargatnia, én is szívesen benéznék a szoknyája alá
egyébként mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 01. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 01. hétfő 11:41

Törölt felhasználó (399158)

Mi szoktunk úgy flangálni, hogy a feleségem miniben van és nincsen rajta bugyi. Mi is, ha lehet, akkor nem a lakóhelyünkön csináljuk. Nem azért, hogy mit gondolnának mások, hanem azért mert a nejem olyan testületnél dolgozik, akiknek a feladata a rend és a közerkölcs vigyázása. Nála kirúgást vonna maga után, ha ebből valami nagyobb dolog kerekedne.
A nyaralások erre valóban jobb alkalmat nyújtanak. Tavasszal megyünk tanfolyamra BP-re egy hétre. Ott biztosan minden délután lesz olyan kiruccanásunk, hogy rajta combfix lesz, mini, de bugyi az nem. Meglátogatunk így pár mozgólépcsőt vagy leülünk padokra.
Valójában csak az bizonytalanít el minket ilyenkor, hogy nem öregedtünk-e ki mi már az ilyesmiből. Végülis mégiscsak van három gyerekünk és a nejem is elmúlt már 35.
A nyaralások erre valóban jobb alkalmat nyújtanak. Tavasszal megyünk tanfolyamra BP-re egy hétre. Ott biztosan minden délután lesz olyan kiruccanásunk, hogy rajta combfix lesz, mini, de bugyi az nem. Meglátogatunk így pár mozgólépcsőt vagy leülünk padokra.
Valójában csak az bizonytalanít el minket ilyenkor, hogy nem öregedtünk-e ki mi már az ilyesmiből. Végülis mégiscsak van három gyerekünk és a nejem is elmúlt már 35.
Mi szoktunk úgy flangálni, hogy a feleségem miniben van és nincsen rajta bugyi. Mi is, ha lehet, akkor nem a lakóhelyünkön csináljuk. Nem azért, hogy mit gondolnának mások, hanem azért mert a nejem olyan testületnél dolgozik, akiknek a feladata a rend és a közerkölcs vigyázása. Nála kirúgást vonna maga után, ha ebből valami nagyobb dolog kerekedne.
Valójában csak az bizonytalanít el minket ilyenkor, hogy nem öregedtünk-e ki mi már az ilyesmiből. Végülis mégiscsak van három gyerekünk és a nejem is elmúlt már 35. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 28. vasárnap 13:37
Valójában csak az bizonytalanít el minket ilyenkor, hogy nem öregedtünk-e ki mi már az ilyesmiből. Végülis mégiscsak van három gyerekünk és a nejem is elmúlt már 35. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

szerintem nem sok. legalábbis az én környezetembe tutti nem. azt jobban el tudom képzelni, hogy esetleg hosszabb szoknyában bugyi nélkül. én mondjuk azt mondom, hogy otthoni környezetben, értsd lakóhely, nem kockáztatnék, akár sokan is ismerhetnek, és lehet nem lenne jó visszhangja, de idegen helyen inkább. ahol nem ismernek, Mariska meg Joli néni nem fognak erről beszélgetni a közértben, stb.
férfiak kedvenc utcai látképe

szerintem nem sok. legalábbis az én környezetembe tutti nem. azt jobban el tudom képzelni, hogy esetleg hosszabb szoknyában bugyi nélkül. én mondjuk azt mondom, hogy otthoni környezetben, értsd lakóhely, nem kockáztatnék, akár sokan is ismerhetnek, és lehet nem lenne jó visszhangja, de idegen helyen inkább. ahol nem ismernek, Mariska meg Joli néni nem fognak erről beszélgetni a közértben, stb.
(Ez egy válasz mikemend üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 28. vasárnap 11:03

Különben érdekelne, hogy szerintetek nyáron mennyi nő mászkálhat rövidebb szoknyában bugyi nélkül?
Különben érdekelne, hogy szerintetek nyáron mennyi nő mászkálhat rövidebb szoknyában bugyi nélkül?
nagyon siettem,bocsi..
a látszat csal..
Csak a jol sikerült képet mutatom..
De a valoság nem ilyen..
Főleg reggel..:/)

Van olyan exhib csaj, aki ruhát se visel

(a képeket töltsd fel KÉPFELTÖLTŐ-re, mert így mások részére nem láthatóak, vagy idegen szexhonlapra mutatnak!) :tom

(a képeket töltsd fel KÉPFELTÖLTŐ-re, mert így mások részére nem láthatóak, vagy idegen szexhonlapra mutatnak!) :tom

Miben csalsz?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 27. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

:P))))A látszal..és én csalok..:P)
Zsuzsika, rajtakaptalak, megnéztem a társkereső adatlapodat, s ha azon a te fotód van, akkor nagyon át akarsz verni bennünket a szöveggel, hogy nem vagyok se fiatal, se csinos. Egy bugyi nélküli miniszoknyával s egy áttetsző pólóval megőrjítenéd a gyanútlan járókelőket. Jön a tavasz, elő a minikkel s sutba a bugyikkal.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 26. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 18:16

Nem vagyok márse fiatal,se csinos..
))))lehet,ki is tiltanának még oldalrol is..
)))

Egyetértek BigJoe23-al,szívessen megnéznénk azt a vigyorgós képet....
Meg persze mást is...
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem ebben teljesen igazad van. Ha nő lennék, biztos csinálnék merész dolgokat.
Biztos le is kurváznának, de mivel nem vagyok nő, úgy is mindegy
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 26. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 15:41
Biztos le is kurváznának, de mivel nem vagyok nő, úgy is mindegy

Törölt felhasználó (443025)

Ez igaz, de nekünk nem mutogatni kell, hanem gyönyörködni a nőkben!!! Nekik egyébként se akkora élmény, ha látnak valamit a látványra igazán mi férfiak vagyunk kihegyezve. Én a páromat is arra biztatom, hogy villantson, ez még nekem is izgató, nézhetik mások is.
Nem vagyok márse fiatal,se csinos..
))))lehet,ki is tiltanának még oldalrol is..
)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 02. 26. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is megnézzük/nénk a férfi also részét,de a farmerok borzalmas szabásuak,formátlanitják a feneketeket...:/Marad a karotok,ha felgyüritek az ing ujját.A bermuda-gaya meg egyenesen undorito!hol vannak a testhezállo fürdönacik????Na,azt szivesen nézegetjük!
Ez igaz, de nekünk nem mutogatni kell, hanem gyönyörködni a nőkben!!! Nekik egyébként se akkora élmény, ha látnak valamit a látványra igazán mi férfiak vagyunk kihegyezve. Én a páromat is arra biztatom, hogy villantson, ez még nekem is izgató, nézhetik mások is.
(Ez egy válasz hhuuu üzenetére (2010. 02. 26. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 14:19

Az exhibicionista nőknek jó dolga van. Miniszoknya bugyi nélkül, és kész is. Ráadásul szereti őket mindenki
Nekünk férfiaknak sokkal rosszabb. Szoknyát nem hordunk, ha meg farmerhez nem veszek fel alsót, az nem nagy kunszt.

Nekünk férfiaknak sokkal rosszabb. Szoknyát nem hordunk, ha meg farmerhez nem veszek fel alsót, az nem nagy kunszt.
Az exhibicionista nőknek jó dolga van. Miniszoknya bugyi nélkül, és kész is. Ráadásul szereti őket mindenki

Szerintem igazán tehetnél fel képet erről
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

szia zsuzsa én egy fiatal 22 éves srác vagyok szivesen meglesnélek ha gondolod várom válaszod és ha kell msncím adok szió pussz
Hol laksz? Én nagyon szívesen meglesnélek!